dima1312 03.05.11, 10:58 hej czytałam ze masz Tryumfa,mogłabyś mi sprawdzić wysokość oparcia? chodzi mi po głowie ten niebieski 2011 ma z opisu nową budę większą ale oparcie ponoć nizsze od questa.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zurekgirl Re: do Zurekgirl 03.05.11, 23:36 Prosze bardzo. Wysokosc oparcia 45 cm, glebokosc siedziska 23 cm, szerokosc siedziska 31 cm. Przyznam, ze wysokosc oparcia jest trudna do zmierzenia, bo siedzisko nie jest twarde, wiec jak ciezka pupka wsiadzie, to oparcie automatycznie sie wydluza Moja corka metrowa siedzi bardzo wygodnie, dzis zaliczyla godzinna drzemke w tym wozku, nie narzekala, ale wyraznie dotyka glowka do tylu budy, gdy oparcie jest rozlozone. Widze, ze wygodniej jej w BJ, ale nie zawsze chce mi sie go targac. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: do Zurekgirl 03.05.11, 23:38 Aha, moj Triumph ma z 5 lat, moze w nowszych modelach cos zmienili lub przesuneli o centymetr czy dwa. Odpowiedz Link
dima1312 Re: do Zurekgirl 04.05.11, 11:14 dzięki!! poczekam jak będą juz dostępne w Polsce to zapytam Odpowiedz Link
saras-wati Re: dima 02.06.11, 20:10 masz jakieś wiadomości a propo triumpha? czy darowałaś sobie? zurek, a powiedz mi czy ten wózek jest fajny? podobają mi się kolory(jednolite) i zastanawiam się czy go nie kupić? z tego, co wyczytałam, to jesteś zadowolona, prawda? Odpowiedz Link
magda79pn Re: dima 02.06.11, 21:46 ja miałam triumpha, model chyba był to 2008 czekoladowy z niebieskim mam nawet fotki porównawcze z questem bo miałam je jednocześnie - zamówiłam obydwa bo nie mogłam się zdecydować Odpowiedz Link
dima1312 Re: dima 02.06.11, 23:33 u nas nigdzie ich nie znalazłam,byłam ciekawa tego 2011 bo podobno ma większą budę tyle doczytałam gdzieś na jakiejś stronie ze Stanow Odpowiedz Link
magda79pn Re: dima 03.06.11, 11:48 budka jest dłuższa, tutaj widać że w tej części "nad kolankami" została troszkę wydłużona, pewnie z 5cm ale zawsze www.youtube.com/watch?v=gjOW_Y8E-dM ja miałam questa, triumpha i volo jednocześnie i z tych trzech najbardziej nie lubiłam questa (pewnie dlatego że syn był już duży i nie potrzebowaliśmy takiego wózka, poza tym kolor mi się nie podobał ) najlepszy był volo mimo że się nie rozkładał, a triumph... też niby ok ale... oparcie nie jest w pionie, jest ono przechylone lekko do tyłu, pewnie zależy od dziecka - mój syn nie lubił tak siedzieć i zamiast wygodnie się opierać siedział odchylony od tego oparcia, wyglądał mniej więcej jakby siedział na taborecie oczywiście poprawiłam sobie sama to oparcie, przeszyłam te paski z tyłu i oparcie było już bardziej w pionie, ale wtedy wózek już się tak lekko nie podbijał Odpowiedz Link
saras-wati Re: do Zurekgirl 03.06.11, 14:26 dzięki to już sama nie wiem...volo to nie chcę, bo mała nie śpi wprawdzie w wózku, ale jak pojedziemy na dalszy spacer, to zdarza jej się zdrzemnąć...dla mnie ta pozycja półleżąca, to już i tak kompromis moja jeździ swiftem i ta pozycja jest też odchylona...ciekawe czy w triumph'ie jest tak, jak w joggera'ch czy bardziej? triumphy najbardziej mi się podobają, bo są jednolite... Odpowiedz Link