Dodaj do ulubionych

Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo

13.05.11, 15:20
Dostałam na maila zapytanie czy sprzedam samą spacerówkę w wersji róż. Jako, że na aukcji mam napisane, że możliwość sprzedaży wersji różowej w kwocie 1200 zł, to takie pytanie mnie nie zdziwiło.
Tylko czy rozkompletowałybyście wózek? Jak tak, to wiadomo, że bez gondoli taniej, ale ile taniej i czy ja później nie będę się bujać z gondolą?
Obserwuj wątek
    • mak-111 Re: Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo 13.05.11, 15:29
      ja bym nie rozkompletowywala, bo potem moze byc ci trudniej sprzedac sama gondole.
      • pomilak1 Re: Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo 13.05.11, 17:50
        Sylki samą spacerówkę to i ja bym kupiła,ale w wersji zielonej tongue_out ale raczej bym nie sprzedała smile
        • sylki Re: Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo 13.05.11, 18:04
          haha, no to ja się domyslam, wszyscy chcą zielony, ale kurde rózowego to ja nie sprzedam później, bo kto będzie chciał dodatki z wyblakniętą budą sad
    • isabel_o Re: Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo 13.05.11, 19:16
      Sylki ja swoją gondolę sprzedałam za 150 zł. Myślę, że ze sprzedażą samej spacerówki nie będzie problemu. Sama szukałam używanej samej spacerówki i wiem, że nie ja jedna czekałam na takie okazje. Bo używany to najczęściej się szuka już dla starszego dziecka. Zazwyczaj dla noworodka rodzice wolą kupować nówki...
      • sylki Re: Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo 13.05.11, 19:21
        No właśnie nie wiem, póki co nie sprzedaje samej spacerówki, tym bardziej, że ja za wersję z gondolą chcę tylko 1200 zł, więc co za samą spacerówkę 1050?
        Kurczę boję się, bo później zostanę z gondolą uncertain
        • isabel_o Re: Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo 13.05.11, 19:58
          No faktycznie Ty masz odwrotna sytuacje. Napewno latwiej sprzedac sama spacerowke niż sama gondole.
          • ilhenny Re: Pytanie odnośnie sprzedaży bugaboo 13.05.11, 22:33
            nie warto dekompletować u mnie leży 5 gondol od Concordów i nie wiem co z nimi teraz zrobić
            spacerówki zawsze się sprzedają same gondole już nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka