malenstwo2010 14.05.11, 15:56 widziałyście ten wózek? Ja właśnie przeglądam nowe wydanie Dziecko zakupy i my i tam go właśnie reklamują. Siedzisko w spacerówce można obrócić o 360 stopni. To tak jak w Orbicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 15:58 i-move.chicco.com/uk/tour.asp# kolory ma fajne Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:00 i-move.chicco.com/uk/tour.asp# ten facet w filmiku jakiś taki debilny he he Odpowiedz Link
sylki Re: chicco i-move 14.05.11, 16:03 kolory boskie hehe aż mam ochotę kupić za to piosenka się spodobała mojemu dziecku Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:07 ja mam dźwięki na laptopie wyłączone bo moja mała śpi, więc nie wiem jaka piosenka leci nie mój typ faceta w tym filmiku Odpowiedz Link
sylki Re: chicco i-move 14.05.11, 16:00 chyba właśnie tak jak w Orbicie, a już napewni jak w casatto www.youtube.com/watch?v=mkTQzvV7VmQ Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:04 podoba mi się to obrotowe siedzisko, ale chicco to chyba twarde i klekoczące wózki, nie? Tylko ten z pompowanymi kołami (trójkołowiec) jest Ok? Odpowiedz Link
sylki Re: chicco i-move 14.05.11, 16:07 Ten trójkołowiec trzeszczy aż miło a co do tego nowego modelu, pewnie trzeszczeć będzie hehe, ale za to jak dla mnie to mieszanka cameleona/mury/stokke'a/orbita tylko czy to im na dobre wyjdzie Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:10 o widzisz... a ja myślałam, że to jeden z lepszych wypustów chicco. A tak w ogóle to chicco ma jakiś dobry wózek? Odpowiedz Link
pomilak1 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:08 no wizualnie jest super, tzn w moim guście miałam 2 chicco (lekkie spacerówki) i obydwie trzeszczały co mnie doprowadzało do białej gorączki w tym widzę że jest b.mały koszyk na zakupy. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: chicco i-move 14.05.11, 16:09 Ladne kolorki rzeczywiscie. Mothercare Spin dziala podobnie jak ten Chicco. Ciekawa jestem, czy mozna sobie to siedzisko zatrzymac w polowie obrotu, zeby na przyklad wygodniej przy stole postawic? I jeszcze ciekawostka o Mothercare Spin,wlasnie zobaczylam, ze raczke mozna sobie ustawic na wysokosci 155 cm. Jesli to prawda, to tatusiowie koszykarze powinni byc zachwyceni Odpowiedz Link
cortinka Re: chicco i-move 14.05.11, 22:34 Bombowe jest to obracane siedzisko. Taki obracany fotel na kółkach Wizualnie świetny, ale jeżeli jakością nie będzie odbiegał od innych (kiepskich) wózków Chicco, to na pewno się na niego nie skuszę. A przepraszam, jeden ich wózek był nawet ok - Caddy, ale to zwykła, prosta parasolka. Odpowiedz Link