Dodaj do ulubionych

chicco i-move

14.05.11, 15:56
widziałyście ten wózek? Ja właśnie przeglądam nowe wydanie Dziecko zakupy i my i tam go właśnie reklamują. Siedzisko w spacerówce można obrócić o 360 stopni. To tak jak w Orbicie?
Obserwuj wątek
    • malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 15:58
      i-move.chicco.com/uk/tour.asp#
      kolory ma fajne smile
      • malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:00
        i-move.chicco.com/uk/tour.asp#
        ten facet w filmiku jakiś taki debilny he he smile
        • sylki ee tam debilny 14.05.11, 16:04
          mi się właśnie spodobał big_grin
          śmieszny jest hehe
      • sylki Re: chicco i-move 14.05.11, 16:03
        kolory boskie big_grin
        hehe aż mam ochotę kupić tongue_out
        za to piosenka się spodobała mojemu dziecku big_grin
        • malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:07
          ja mam dźwięki na laptopie wyłączone bo moja mała śpi, więc nie wiem jaka piosenka leci smile nie mój typ faceta w tym filmiku tongue_out
    • sylki Re: chicco i-move 14.05.11, 16:00
      chyba właśnie tak jak w Orbicie, a już napewni jak w casatto
      www.youtube.com/watch?v=mkTQzvV7VmQ
      • malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:04
        podoba mi się to obrotowe siedzisko, ale chicco to chyba twarde i klekoczące wózki, nie? Tylko ten z pompowanymi kołami (trójkołowiec) jest Ok?
        • sylki Re: chicco i-move 14.05.11, 16:07
          Ten trójkołowiec trzeszczy aż miło wink
          a co do tego nowego modelu, pewnie trzeszczeć będzie hehe, ale za to jak dla mnie to mieszanka
          cameleona/mury/stokke'a/orbita
          tylko czy to im na dobre wyjdzie wink
          • malenstwo2010 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:10
            o widzisz... a ja myślałam, że to jeden z lepszych wypustów chicco. smile A tak w ogóle to chicco ma jakiś dobry wózek?
        • pomilak1 Re: chicco i-move 14.05.11, 16:08
          no wizualnie jest super, tzn w moim guście smile miałam 2 chicco (lekkie spacerówki) i obydwie trzeszczały co mnie doprowadzało do białej gorączki uncertain
          w tym widzę że jest b.mały koszyk na zakupy.
          • sylki Re: chicco i-move 14.05.11, 16:10
            i oczywiście typowa buda jak dla chicco
    • zurekgirl Re: chicco i-move 14.05.11, 16:09
      Ladne kolorki rzeczywiscie. Mothercare Spin dziala podobnie jak ten Chicco. Ciekawa jestem, czy mozna sobie to siedzisko zatrzymac w polowie obrotu, zeby na przyklad wygodniej przy stole postawic?

I jeszcze ciekawostka o Mothercare Spin,wlasnie zobaczylam, ze raczke mozna sobie ustawic na wysokosci 155 cm. Jesli to prawda, to tatusiowie koszykarze powinni byc zachwyceni wink
    • cortinka Re: chicco i-move 14.05.11, 22:34
      Bombowe jest to obracane siedzisko. Taki obracany fotel na kółkach smile Wizualnie świetny, ale jeżeli jakością nie będzie odbiegał od innych (kiepskich) wózków Chicco, to na pewno się na niego nie skuszę.
      A przepraszam, jeden ich wózek był nawet ok - Caddy, ale to zwykła, prosta parasolka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka