Dodaj do ulubionych

MB Swift i spiworek Bugaboo ?

03.06.11, 22:48
W przyszlym tygodniu kupuje Swifta, w domu mi pozostal oryginalny, jeszcze nierozpakowany spiworek Bugaboo. Myslicie, ze bedzie pasowal do Swifta ? W sklepie nie chca mi oddac kasy tylko proponuja zamiane na cos innego ? Bedzie klulo w oczy ze uzywam spiworka Bugaboo do Mountain Buggy ? wink
Obserwuj wątek
    • didis Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 03.06.11, 22:55
      Ja używam śpiworka do MBUJ i wygląda super, pasuje wg mnie bardzo dobrze - nie miałam potrzeby zmieniaćbig_grin Kolorystycznie też idealnie -mam beżowy...
      • lucyna_1980 Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 03.06.11, 23:06
        Ja tez już mierzylam - pasuje
      • marge.s Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 03.06.11, 23:10
        Dzieki Didis smile
        Tylko ten spiworek jest tak skrojony, ze sam "siedzi". W pozycji siedzacej to bez roznicy ale jak rozloze oparcie na plasko to jak sie spiworek zachowa ? On jest taki sztywny, moze dlatego ze nowy ? Jak go wypiore to zmieknie ? Bedzie sie latwiej naddawal ?
        • lucyna_1980 Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 03.06.11, 23:25
          Nie pierz niepotrzebnie. On będzie się naddawał.
          • tygisek Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 04.06.11, 00:41
            dzieki temu, ze jest wyprofilowany, lepiej sie uklada i nie wyjezdza z dzieckiem z wozka! to, ze sam siedzi to duza zaleta spiworka smile
            • didis Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 04.06.11, 08:16
              Ja jeździłam w nim z dzieckiem jeszcze leżącym w MB więc zachowywał się ekstra i nie zjeżdżał. Wg mnie wystarczy, a jaki masz kolor? Ja śpiworek Bboo stosuję w każdym swoim wózku do BJCM też pasowałbig_grin
              • marge.s Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 04.06.11, 08:35
                Super, to sie ciesze big_grin Bo ogladalam oryginalny spiworek MB i szczerze nie jest najlepszy.
                Didis mam czerwony ale moglabym jeszcze wymienic na inny kolor, planuje swifta z czerwonymi wstawkami wiec chyba bedzie OK, nie ? suspicious
    • pinik Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 04.06.11, 11:42
      A mozesz wymienic na oryginalny od MB? Wg. mnie one sa lepsze. Bardziej miekkie i cieplejsze. Ale ja mam porownanie ze spiworkiem MB sprzed lat. Nie wiem, jak jest teraz. Za to te bugaboo sprzed lat (z szarym polarem w srodku) byly lepsze. Dluzsze, bardziej miekkie i przyjemniejsze w dotyku.
      • fk4i4 Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 05.06.11, 08:28
        Mnie to też interesuje, mam śpiwór jakoś pewnie 2008 od Cameleona i planuję kupić dla bliźniaków Urbana, zastanawiam się czy sprzedać ten śpiwór i kupić inny(jaki?) czy dokupić drugi od Bugaboo
        • didis Re: MB Swift i spiworek Bugaboo ? 05.06.11, 09:48
          Ja mam stary z ok 2007 roku. Nie wiem jakie są teraz. Wg mnie jest wystarczająco ciepły, bo dziecko ubieram zazwyczaj w puchowy kombinezon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka