Dodaj do ulubionych

torba do wózka

19.09.11, 19:54
Jaką torbę możecie mi polecić?
Potrzebuję pakowną, porządną torbę do wózka, w kolorze czarno-pomarańczowym
Cena do 250zł no chyba ze naprawdę będzie super to się zastanowię smile

Potrzebuję ja na prezent dla przyjaciółki która zdecydowała się na jane unlimit square bez torby ale za to w super cenie smile
Obserwuj wątek
    • dziustynka Re: torba do wózka 19.09.11, 21:54
      Ja polecm Skip Hop Duo Delux. Mnostwo przegrodek, porzadnie wykonana, da rade zamocowac do kazdych raczek. Zobacz wzor uptown stripe.
      • agnes_nyc Re: torba do wózka 20.09.11, 07:01
        tez polecam Skip Hop
      • cokerry Re: torba do wózka 26.09.11, 23:37
        Wklejam ze strony bo nie wiem jak ją opisać www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-480-Torba-Bag-III-Rocky.html moja siostra taką ma i ma dużo przegródek i jest dość pakowna. Ja mam od navingtona dedykowaną i też jestem zadowolona wink
    • chubus Re: torba do wózka 20.09.11, 09:02
      A ja poleceń jujube. Są rewelacyjne!!miałam kilkadziesiąt toreb do wózków ( designerowskie, storcka, typowo wozkowe kupione z wózkami) i od kiedy kupiłam jujube innych nie używam. Jujube mam kilka rodzajów i wszytkie kocham!
      A żeby nie było skip hopa dup de lux tez mam i jest świetny do podwójnego wózka.
    • m7-7 Re: torba do wózka 20.09.11, 09:26
      A ja polecam JJ Cole Collections

Ja mama taką www.torbydlamam.pl/product.php?id_product=12
      i bardzo ją lubię. Zarówno jako torbę przyczepioną do wózka jak i na ramię gdy jedziemy gdzieś autem. pakowna, elegancka i praktyczna. W dodatku świetny nieprzemakalny materiał.
      • mirtillo1983 Re: torba do wózka 20.09.11, 09:56
        Dziękuję dziewczyny wszystkie torby super tylko szukam czarno-pomarańczowej pasującej do tego wózka www.abcdziecko.pl/products/257/p/5974

jak nie znajdę to chyba kupię tą czarną:
        www.torbydlamam.pl/product.php?id_product=23
        w necie są na allegro ale czarno-pomarańczowe same jakieś badziewia pewnie się rozsypią po miesiącu a mi zależy na porządnej
        • tygisek Re: torba do wózka 20.09.11, 10:41
          ja mam taka wlasnie jak wybralas (ta czarna, ja mam zielona), ale wlasnie taka jak ta czarna (ten sam model) jest taka w kolorowe paski - przewaga pomaranczu, brazu - ogolnie ta tonacja kolorystyczna), pasowalaby slicznie do tego wozka, moim zdaniem dodalaby mu uroku jeszcze, ja swoja torbe uwielbiam i czesto nosze nie tylko ze wzgledu na dzieciowe rzeczy w srodku, ale dlatego ze jest funkcjonalna i bardzo poreczna
        • dziustynka Re: torba do wózka 20.09.11, 12:39
          Do tego wózka jak nic pasuje wspomniana przeze mnie www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B000YDZAJE/ref=redir_mdp_mobile
      • fk4i4 Re: torba do wózka 20.09.11, 10:29
        A którą z tych byście wybrały
        www.youtube.com/watch?v=KrviID9ZLnw
        www.youtube.com/watch?v=gLHz21RUqZg&NR=1
        ta droga skrajnie ale chyba mocno praktyczna
        www.youtube.com/watch?v=V1hg9zeRl4o
        I ta ze śliczną podszewką i materiał z zewnątrz fajniutki tylko chyba zbyt workowata
        www.youtube.com/watch?v=WVL0DhpzygQ
        • fk4i4 Re: torba do wózka 20.09.11, 12:33
          Chyba na tapecie pozostaje
          skip hop versa
          i Storksak Olivia

Ktoś używał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka