Dodaj do ulubionych

Ktos by chcial Mylo z gratisami za 1000 zl ?

29.09.11, 21:44
U mnie w Dublinie pokazalo sie ogloszenie :
Mylo w kolorze zoltym, spacerowka+gondola, torba oryginalna w kolorze zoltym, dodatkowa budka i przykrycie do gondolki w kolorze off white na zmiane i fotelik maclarena.
Uzywane w bardzo dobrym stanie za €250, przesylka do PL kurierem okolo €35

Jesli ktos by byl zainteresowany to podam linka do ogloszenia i moge pomoc w transakcji, czyli odebrac wozek i zamowic kuriera smile
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Ktos by chcial Mylo z gratisami za 1000 zl ? 29.09.11, 21:56
      Kurcze, zeby byl rozowy, to bym brala odrazu...

A sluchaj, pomoglabys ewentualnie zakupic budke do mylo na ebayu angielskim i przeslala do Niemiec? NIestety nie wysylaja stamtad za granice sad

Jesli kupie Mylo w Niemczech to chcialabym dodatkowo rozowa budke itd.
      • sylki Pinik 29.09.11, 22:05
        dziewczyno za 250 euro się zastanawiasz.
        Dokupisz sobie tak czy inaczej dodatki smile
        Jak daleko od granicy z PL (okolice Szczecina) mieszkasz?
        • pinik Re: Pinik 29.09.11, 22:12
          Bo zoltego nie lubie. A dowiadywalam sie, ile te dodatki kosztuja i kosztuja b. drogo.
        • marge_ie zdjecia i link do ogloszenia 29.09.11, 22:14
          To jest to MYLO:

dublin.gumtree.ie/c-Stuff-for-Sale-kids-baby-stuff-Designer-Babys-Pram-Mylo-W0QQAdIdZ317144690
          pinik nie ma problemu, jak cos Ci wpadnie to podeslij mi linka a ja zapytam czy wysla mi do Irlandii big_grin
          • pinik Re: zdjecia i link do ogloszenia 29.09.11, 22:17
            eee, no nie jest zle! On jest szary z zoltym! Wiec mozna to zmienic.

NO to bylabym zainteresowana.

Margie, pomozesz????
            • pinik Re: zdjecia i link do ogloszenia 29.09.11, 22:19
              Tylko pytanie, jaka jest prawdziwa cena: bo tam jest, ze 250, a w tekscie, ze 1250...
              • pinik Re: zdjecia i link do ogloszenia 29.09.11, 22:19
                Ale sprzedaje chyba za 250 euro???
    • pinik do marge_ie 29.09.11, 22:13
      To podaj mi moze jednak tego linka smile
      • sylki Re: do marge_ie 29.09.11, 22:18
        kurcze gdybym nie kupiła mini, to bym się połasiła na tego mylo big_grin
    • lucyna_1980 Re: Ktos by chcial Mylo z gratisami za 1000 zl ? 29.09.11, 22:54
      A budę to mozna kupić za 7-9 funtów
      www.ebay.co.uk/sch/Baby-/2984/i.html?_nkw=mylo&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282
      • marge_ie Pinik :) 29.09.11, 23:06
        Juz napisalam do sprzedajacego big_grin
        Jak tylko dostane odpowiedz to dam znak.

Sprzedaje za €250 a w tresci jest ze caly ten zestaw kosztowal €1250

Tylko nie wiem jak bedzie z wysylka do Nemiec, ja mam tu swojego kuriera co do Polski zabiera paczki i sa bardzo tani ale nie wiem czy do Niemiec zawioza uncertain hmmmm musze sie zorientowac ile krzycza sobie inni przewoznicy -a moze ktos cos moze polecic ?
        • marge_ie Re: Pinik :) 29.09.11, 23:19
          Dostalam odpowiedz, zestaw jeszcze na sprzedaz - zarezerwowalam dla Ciebie tongue_out
          Kurcze tylko teraz kurier, trzeba szukac !
          • saras-wati Re: Pinik :) 30.09.11, 06:56
            bierz i się nie zastanawiasmile a wiesz, komu żółte akcesoria się przydadzą? no komu??
            • saras-wati Re: Pinik :) 30.09.11, 06:59
              Pinik, wg mnie to on nie jest szary tylko ciemno-zielony....ale może mam inną rozdzielczość monitora ustawionąuncertain
              • sylki Re: Pinik :) 30.09.11, 07:18
                zgadza sie, to zgnila zielen, nie szary
                • pomilak1 Re: Pinik :) 30.09.11, 07:57
                  o widzę że już sprzedany tongue_out a już chciałam iść męża nakręcać tongue_out
    • pinik do marge_ie 30.09.11, 08:22
      Super! dzieki!

Swoja droga to sama jestem ciekawa, co to za kolor gondolii siedzonka (szary czy zielony???).

Oby sie udalo. A jakim kurierem do PL wysylasz? Jesli sie to zmiesci w jedna pake, to GLS moze??

Ciesze sie juz bardzo na wozek. Mam nadzieje, ze wszystko sie uda smile

Masz moze gg? Jesli tak, to napisz mi swoj nr na maila gazetowego, ok?
      • marge_ie Re: do marge_ie 30.09.11, 08:50
        Pinik smile
        Wczoraj jeszcze wyslalam zapytanie do wlascicielki o wiek wozka, mysle ze to moze byc jeszcze dla Ciebie istotna informacja wink choc wydaje mi sie, ze cena na prawde atrakcyjna.
        A wiec wozek ma rok ale uzywany byl przez nia od urodzenia dziecka do skonczenia 7 miesiecy, tak wiec od 5 miesiecy stoji nieuzywany.

Wozek musze odebrac od niej osobiscie, mieszka okolo 20 km ode mnie, kartonow nie ma wiec bede musiala cos wymyslic by to spakowac wink

Pomyslalam, ze to super oferta i moze ktoras z Was zechce go dla siebie, ale myslalam wowczas o wysylce do PL. Poniewaz mam tu na miejscu mala firme przewoznicza ktira wozi paczki z Irlandii do Polski i odwrotnie za atrakcyjna cene. Odebrali by wozek ode mnie i zawiezli do Polski i platnosc za wysylke bylaby wowczas przy odbiorze.
        Az nie chce myslec ile zawola sobie GLS, wysylalam ostatnio mojego Swifcika do Szwecji i GLS krzyknal za to €110.
        Napisz mi prosze na ten adres gdzie dokladnie mieszkasz, moze by dalo sie Tobie to zawiezc przez tych Polakow.

gosia@live.ie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka