Dodaj do ulubionych

Zimowy Bugaboo

13.10.11, 20:50
Tu nie będzie o WK dla Bugaboosmile
Mam pytanko dot. zimy w Cameleonie, niestety mam wrażenie , że po zamontowaniu śpiworka od Magdy dziecko mi się zsuwa w dół gdy jest w pozycji siedzącej - po prostu jest dla niego za płytkosad Czyżby miało się okazać , że Cameleon to wózek typowo na ładną pogodęsad(
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Zimowy Bugaboo 13.10.11, 21:04
      Wiesz mi w bugaboo dziecko w pozycji siedzącej siedziało dziwnie i bez spiworka uncertain
      ale uwielbiałam ten wózek, moja mała nie jeździła w pozycji siedzącej, bo ta pozycja odpoczynkowa była super big_grin
      Aaa mi nie zjeżdżała, miałam tylko wrażenie, że mi zaraz wyleci wink
      • emma301 Re: Zimowy Bugaboo 13.10.11, 21:11
        Hmm, muszę przymierzyć Młodego z oryginalnym śpiworkiem...
        W ubiegłą zimę był jeszcze "leżący", teraz lubi pozycję siedzącą (raz nawet tak usnął), ale ze śpiworem jeszcze nie testowaliśmy.
        Sama jestem ciekawa.
      • gonik111 Re: Zimowy Bugaboo 13.10.11, 21:25
        No właśnie , ta pozycja siedząca jest taka trochę kaskaderskasmile A jak zjeżdżam ze schodów to dziecię zwisa na pałąkubig_grin
        Ale ja tez uwielbiam ten wózek. Korci mnie tylko żeby go sobie odstawić na zimę i kupić wielgachną Emmę lub coś w tym stylusmile
        • sylki Re: Zimowy Bugaboo 13.10.11, 21:29
          Bo zjeżdżając po schodach, pozycja siedziska kubełkowego nie powinna być siedząca smile
          W stokke najlepsza jest leżąca tongue_out, tak samo było w bugaboo smile
          • marge_ie Do Sylki 14.10.11, 01:22
            Przepraszam, ze pisze tak nie do konca w temacie postu ...
            Sylki powiedz mi czy majac porownanie do spacerowki Bogaboo uwazasz, ze Twoja mala lepiej siedzi w Stokke ?
            • sylki Re: Do Sylki 14.10.11, 07:08
              Przykro mi to pisac, ale tak w stokke lepiej sidzi. W cameleonie mialam wrazenie, ze dziecko jest nawylocie wink wiecznie mialam wrazenie, ze ma za luznie pasy i to dlatego, mimo to dalej kocham ten wozek, i nawet chcialam kupic spacerowke na allegro smile ale pojawil sie moj Pinkie
              • sylki Re: Do Sylki 14.10.11, 07:10
                sorki za styl, z komorki pisze
                • gonik111 Re: Do Sylki 14.10.11, 16:24
                  O żesz ty... wiedziałam , że będziecie porównywać do Stokke, już zaczęłam go obwąchiwać w sklepiebig_grin A taka byłam zadowolona z Cameleonasad
                  • sylki Re: Do Sylki 14.10.11, 16:42
                    Gonik, ale skoro byłaś zadowolona, to czemu już nie jesteś?
                    Ja też byłam, sprzedałam go na rzecz bee i żałowałam strasznie. Każdy wózek ma jakieś wady. Stokke ma zapewne też tylko, ze ja ich teraz nie widzewink

Tak na szybko, w bugaboo masz z każdej strony tak samo odchylane siedzisko, więc nie ma znaczenia jak dziecko siedzi, a w zasadzie w którą stronę.
                    Do bugaboo nie musisz kupować oryginalnego śpiworka, bo pasuje większość dostępnych na rynku.
                    Śmiem twierdzić, że bugaboo ma zdecydowanie lepszy/pojemniejszy kosz niż stokke.
                    W bugaboo szybciej obrócisz siedzisko, w stokke jest to bardziej skomplikowane.

Pewnie coś bym jeszcze znalazła, ale nie chce mi się myśleć ;P
                    • gibon301 Re: Do Sylki 14.10.11, 16:47
                      ja mam oryginalny śpiwór i nie ma problemu ze zsuwaniem się. zresztą ja w ogóle nie mam wrażenia żeby mi dziecko wypadało ale moje jest drobniutkie więc może dlatego...
                      • pomilak1 Re: Do Sylki 15.10.11, 17:53
                        Też mam oryginalny ale moja córcia jeszcze malutka więc nie ma jak zjechać bo cały czas w pozycji leżącej smile
                  • emma301 Re: Do Sylki 14.10.11, 16:45
                    Siedzisko w Stokke jest wygodniejsze dla dziecka i... hmm, porządniejsze, budka też lepsza, ale i ja bardzo lubię cameleona - jest taki "poręczny".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka