Dodaj do ulubionych

plis! OCEŃCIE czy się opłaca stokke

04.11.11, 12:25
www.ebay.pl/itm/150686909366?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
z opisu wynika że wózek ma 10 miesięcy i nie był użytkowany, w komplecie fotelik ale czy to jest ten izzi rozkładany?, ja oszaleje jak nie kupie stokke. Kurde nawet za wiele concordem nie pojeździłam bo dopiero co córcie przesadziłam a już go wystawiłam i chyba się sprzeda, więc kasa będzie na stokke ale jnie na nówke w regularnej cenie sklepowej, a tak bym chciała pachnący nowością, wyciąganie części z foli montowanie ahh rozmarzyłam siębig_grin
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: plis! OCEŃCIE czy się opłaca stokke 04.11.11, 12:31
      średnio u mnie z niemieckim, ale fotelika on nie ma...
      • magdashero Re: plis! OCEŃCIE czy się opłaca stokke 04.11.11, 12:37
        no właśnie w opisie aukcji jest ze fotelik jest w zestawie, a co to jest co leży na podłodze? gondola?
        • lucyna_1980 Re: plis! OCEŃCIE czy się opłaca stokke 04.11.11, 12:42
          no to jest gondola...
          • lucyna_1980 Re: plis! OCEŃCIE czy się opłaca stokke 04.11.11, 12:47
            Travelsystem für Babyschale?? to masz na myśli??
            Może to że jest kompatybilny z fotelikiem ( w sensie bez adapterów)
            Ale w opisie poniżej nie ma słowa o foteliku.
            • magdashero Re: plis! OCEŃCIE czy się opłaca stokke 04.11.11, 13:07
              Zubehör:
              - Babyschale
              - Sitz
              - Regenschutz 1x Babyschale und 1x Sitz
              - Bedienungsanleitung
              - Insektenschutz

no kurcze pierwszy myślnik to przecież fotelik w wolnym tłumaczeniu, ja myślałam że to na podłodze to rozłożony na płasko fotelik
              • mama1dawidka Re: plis! OCEŃCIE czy się opłaca stokke 04.11.11, 13:30
                ]heheh babka juz drugi raz go wystawila jakby nie kolor to bym go brala smile
                w zestawie gondolka
                siedzisko spacerowe
                dwie folie przeciwdeszczowe
                moskitiera
                brak rachunku i orginalnego kartona
                • magdashero do mama1dawidka 04.11.11, 16:20
                  nie bałabyś się kupować jak nie ma rachunku=nie ma gwarancji, mi kolor się podoba więc zastanawiam się między tymi dwiema aukcjami ta powyższa i jeszcze ta www.ebay.pl/itm/220884161791?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 tu raczej są papiery to przynajmniej jeszcze na gwarancji jest a tamten jak się zepsuje to serwis nawłasny koszt a podejrzewam że tani nie jest.
                  do obu sprzedawców wysłałam zapytania o dodatkowe zdjęcia ale na razie cisza
                  • sylki Re: do mama1dawidka 04.11.11, 18:20
                    Tak się zastanawiam jak to jest z gwarancją gdy nie ma rachunku, ale wózek jest zarejestrowany na stronie stokke.
                    • mama1dawidka Re: do mama1dawidka 04.11.11, 20:02
                      ten drugi jest tylko odbior osobisty...
                      chyba ze masz blisko do berlina
                      ja jak mialam stary model i zepsula mi si eczesc nie mialam ani rachunku ani gwarancjii
                      Pan Andrzej wyslal mi nie dosc ze za darmo czesc to jeszcze proponowal ze jak nie dam rady to podjedzie....
                      co do serwisu to sie nie martw bo jest supeeer!
                      noi przed licytacja spytaj sie babki czy ci do do pl wysle bo z tego co zauwazylam tylko firmy chetnie wysylaja za granice
                      a prywatniniezbyt ale jakby co to gls jezdzi za 30 euro
                      • dima1312 Re: do mama1dawidka 04.11.11, 20:51
                        każdy wozek Stokke ma własny numer ewidencyjny więc w razie reklamacji nie powinno być kłopotu piszesz bez pośrednio do firmy i podajesz namiary wózka
                      • magdashero Re: do mama1dawidka 04.11.11, 21:14
                        to faktycznie serwis super!!! tak berlina mam blisko bo mieszkam w szczecin czyli jakieś 1,5 godz. przepisowej jazdywink a poza tym mój mąż ma biuro firmowe w berlinie wiec i z wysyłką nie ma problemu to teraz który brać?
                        • sylki Re: do mama1dawidka 04.11.11, 21:23
                          Ten który możesz obejrzeć osobiście smile
                          On ma chyba również summer kit, ale ja tylko po zdjeciach patrze i nie jestem pewna czy na 100% w zestaw on wchodzi wink
                          • dima1312 Re: do mama1dawidka 04.11.11, 23:25
                            kurcze ta druga aukcja ma kiepskie zdjęcia wszystkie z boku albo z tą folią! ja bym nie kusiła się zbyt mało widać...
                            • magdashero Re: do mama1dawidka 05.11.11, 09:45
                              kurcze faktycznie te zdjęcia mało widoczne i sprzedający olał moją prośbę o dodatkowe ale za to potwierdził że summer kit wchodzi w skład zestawu...no i na allegro pojawił się nówka sztuka różowy, chyba od tego samego sprzedajacego co sylki kupiła i teraz chciałabym się policytować ale jak nie wygram to te aukcje z używkami kończą się jutro i co tu robić? bardziej się skłaniam ku licytowaniu nówki, mąż powiedział że mi dołożywink
                              obecnie:
                              1. używka z berlina (odbiór byłby osobisty) jest 300 euro
                              2. używka z gondolą za 550 jedna osoba licytuje
                              4. rożowy nówka jest 1 euro smile i jedna osoba licytuje
                              • mama1dawidka Re: do mama1dawidka 05.11.11, 10:14

• magdashero Re: do mama1dawidka 05.11.11, 10:26
                                  a ty nie zamierzasz tego różowego licytować ? bo przecież też teraz chcesz kupić stokke? czy może jednak na orbitku stanęło? a jaki kolor stokke być chciała? tak wiem że trzeba przez snipa licytowaćbig_grin już konto załadowałam hehe
                                  jeszcze co do tego z Berlina, sprzedający zaznaczył że przyjmuje zwroty, czyli co przypuśćmy że wygram za ileś tam, jadę go odebrać ale widzę że stan mi nie odpowiada, to co mogę się wycofać z transakcji?
                                  • sylki Re: do mama1dawidka 05.11.11, 11:58
                                    Oczywiście, że możesz zrezygnować, zwłaszcza jeżeli stan nie będzie taki jak w opisie aukcji.

Co do różowego, to powiem, że ja go kupiłam naprawdę tanio, teraz chodzą od 600euro w górę, no ale dalej jest to bardzo dobra cena smile
                                    Sprzedawca rzetelny, dostajesz z nim gwarancje, rachunek no i wysyłka do PL jest niedroga smile
                                    • dima1312 Re: do mama1dawidka 05.11.11, 12:20
                                      lepiej licytuj ten różowy skoro jest nowy ten czerwony niepewny a widziałaś czerwony na żywo? to nie jest ładna czerwień tylko taki jebudu neon ! ja jak tylko nowe weszły chciałam brać czerwonego ale babka z mamaija sama mnie odwiodła od decyzji już przez telefon i jak przyjechałam kupować to wzięłam granat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka