Dodaj do ulubionych

Mam silver crossa i mały problem :/

05.01.12, 00:04
Wózek używanym w zasadzie zadbany, do odświeżenia wiadomo, ale problem mam w tym, że koła ciężko strasznie chodzą sad
Nie wiem co mam zrobić, czy mogę wsadzić go pod prysznic i umyć, czy to coś da?
A może serwis?
No nie wiem no suspicious
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 00:16
      Umyciem raczej im krzywdy nie zrobisz a może pomóc wink Potem jeszcze jakieś psiknięcie odpowiednim specyfikiem i jak to nie przyniesie rezultatu to wtedy pozostaje serwis.
      • tygisek Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 08:51
        ja piach z kol w miejscach gdzie sie kreca, sa lozyska czy tam inne jakies mechanizmy, usuwam powietrzem pod cisnieniem (kompresorem), mam taka mozliwosc, kola normalnie myje woda, ale staram sie nie moczyc wyzej wymienionych miejsc, jak pomocze, to najpierw osuszam powietrzem a potem traktuje silikonem i w zasadzie jest spokoj
    • zurekgirl Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 11:19
      Wsadz wozek pod prysznic, umyj woda z plynem do prania, najlepiej pomocz w takim plynie pare minut chociaz. M&P tak robia w swoim serwisie. Prysznicem wyplucz resztki piasku. Silver Crossy maja moim zdaniem dosc slabe kolka (przynajmniej parasolki), szybko zaczynaja trzeszczec. Mam jednak nadzieje, ze plyn sobie poradzi. Dzieki niemu woda staje sie sliska, a nie lapie piasku. Dziala pewnie troche jak silikon.
      • sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 12:01
        Oooo na to nie wpadłam big_grin
        tylko ja wanny nie mam uncertain czeka mnie wycieczka do mamy
        • saras-wati Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 12:06
          sylki, odpisałam Ci w moim wątku o bee i xt - jednak nic odkrywczego nie napisałam w porównaniu do wypowiedzi dziewczynwink
          • magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 13:47
            którego silver crossa kupiłaś?

ja nie miałam żadnego, ale zawsze mi się podobały smile
            • sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 14:23
              Nie kupiłam smile
              Dazzle mam piękny w kolorze grape big_grin

Tapicerka wyprana, po wielkich bólach założona ponownie wink, tylko te koła...
              • mama1dawidka Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 15:57
                Sylki a jaki model masz? Nie doczytalam nigdzie
                Moze fotke cuda bys wkleila!!!
                • sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 17:18
                  A może łaskawie byś na facebooka wlazła, co big_grin

Mam silver cross dazzle o taki
                  https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2VZC3YzGVjZ5Py4Tfck-5tFoBqv95LtwrD2DvsYPkT5j5f4Ls5VzNsCLjLg

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSloOQnRaIV6aOQja_eMZn9HioOjUa8aMdZ5u7_eFu3Hp2oM9EgNg

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnu2MnXBsXMl9FbsUODj2YJO3UoGjttERzW8SyOgGR7iZTPBq_

https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhTLs04upkGL2P4AT5_JkBtB0282EqUBnj3p3JHyxpFPMH43ZA
                  • magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 18:53
                    śliczny smile

ja niestety facebooka nie mam, a może i dobrze że nie mam wink
                    • sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 19:02
                      hahahaha, wiesz zależy z jakiej strony patrzeć big_grin
                      Jak jesteś podatna na uzależnienia, to dobrze, że nie masz
                      Jeżeli nie jesteś, to powinnaś mieć wink
                      • magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 19:18
                        ja to jestem podatna na wszelkiego rodzaju promocje big_grin

więc lepiej żeby mi niczego nie przysyłali smile
                        • sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 19:32
                          hahahaha, no tak, to lepiej na FB nie wchodź wink
                          • pomilak1 Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 20:50
                            fajnysmile
                            Też nie mam konta na FB tongue_out
                  • tereferefretka Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 10:56
                    o kurka, sylki czy ty musisz miec takie ładne wózki..
                    tongue_out
                    • aminkowa Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 11:43
                      Zakochałam się w tym wózku, w kolorku niebiesko-fioletowym..
                      • sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 12:17
                        Aminkowa, a jest w takim kolorze ten model, mi sie bardzo podoba caly czarny łącznie ze stelażem, a juz w ogole super by wygladal ten fiolet na czarnym stelazu

Tereferefretko, no coz ja ci poradze, ze tak mi sie trafia wink
                        • aminkowa Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 12:27
                          Jakiś czas temu był ten niebieski używany na allegro w fajnej cenie, ale nie upolowałam.
                          Napisz coś o nim, jak się sprawuje, mało opini o nim jest.
                        • afroddytta Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 12:27
                          Sylki, a możesz zerknąć na tego sc co wkleiłam link w moim wątku?
                        • tereferefretka Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 19:29
                          zazdraszczam,ale pozytywnie wink farciara jestes, ale to dobrze smile

bedzie od kogo zakupic jakies cudo w razie ewentualnej potrzeby smile tongue_out
                          • magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 09.01.12, 15:41
                            mnie się bardzo dazzle podoba, ale po przeczytaniu opinii (że raczki niewygodne, że z kołami cos tam) odpuściłam sad a chciałam dla niemowlaka kupić...
                            • magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 09.01.12, 15:45
                              kupiłam za to pliko p3 pramette (czekoladowy - bo mam słabość do tego koloru wink ) no ale może dazzle też sobie sprawię wink uwielbiam wózki typu parasolka, i właśnie dazzle wydał mi się bardzo miękki (tapicerka) i przytulny dla takiego maluszka (około 3 miesięcznego)

ja już chyba "dużego" wózka nie kupię wink poprostu nie potrafię wink kupię tylko coś na pompowanych kołach żeby mieć na działce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka