sylki 05.01.12, 00:04 Wózek używanym w zasadzie zadbany, do odświeżenia wiadomo, ale problem mam w tym, że koła ciężko strasznie chodzą Nie wiem co mam zrobić, czy mogę wsadzić go pod prysznic i umyć, czy to coś da? A może serwis? No nie wiem no Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 00:16 Umyciem raczej im krzywdy nie zrobisz a może pomóc Potem jeszcze jakieś psiknięcie odpowiednim specyfikiem i jak to nie przyniesie rezultatu to wtedy pozostaje serwis. Odpowiedz Link
tygisek Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 08:51 ja piach z kol w miejscach gdzie sie kreca, sa lozyska czy tam inne jakies mechanizmy, usuwam powietrzem pod cisnieniem (kompresorem), mam taka mozliwosc, kola normalnie myje woda, ale staram sie nie moczyc wyzej wymienionych miejsc, jak pomocze, to najpierw osuszam powietrzem a potem traktuje silikonem i w zasadzie jest spokoj Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 11:19 Wsadz wozek pod prysznic, umyj woda z plynem do prania, najlepiej pomocz w takim plynie pare minut chociaz. M&P tak robia w swoim serwisie. Prysznicem wyplucz resztki piasku. Silver Crossy maja moim zdaniem dosc slabe kolka (przynajmniej parasolki), szybko zaczynaja trzeszczec. Mam jednak nadzieje, ze plyn sobie poradzi. Dzieki niemu woda staje sie sliska, a nie lapie piasku. Dziala pewnie troche jak silikon. Odpowiedz Link
sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 12:01 Oooo na to nie wpadłam tylko ja wanny nie mam czeka mnie wycieczka do mamy Odpowiedz Link
saras-wati Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 12:06 sylki, odpisałam Ci w moim wątku o bee i xt - jednak nic odkrywczego nie napisałam w porównaniu do wypowiedzi dziewczyn Odpowiedz Link
magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 13:47 którego silver crossa kupiłaś? ja nie miałam żadnego, ale zawsze mi się podobały Odpowiedz Link
sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 14:23 Nie kupiłam Dazzle mam piękny w kolorze grape Tapicerka wyprana, po wielkich bólach założona ponownie , tylko te koła... Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 15:57 Sylki a jaki model masz? Nie doczytalam nigdzie Moze fotke cuda bys wkleila!!! Odpowiedz Link
sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 17:18 A może łaskawie byś na facebooka wlazła, co Mam silver cross dazzle o taki Odpowiedz Link
magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 18:53 śliczny ja niestety facebooka nie mam, a może i dobrze że nie mam Odpowiedz Link
sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 19:02 hahahaha, wiesz zależy z jakiej strony patrzeć Jak jesteś podatna na uzależnienia, to dobrze, że nie masz Jeżeli nie jesteś, to powinnaś mieć Odpowiedz Link
magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 19:18 ja to jestem podatna na wszelkiego rodzaju promocje więc lepiej żeby mi niczego nie przysyłali Odpowiedz Link
sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 19:32 hahahaha, no tak, to lepiej na FB nie wchodź Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 05.01.12, 20:50 fajny Też nie mam konta na FB Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 10:56 o kurka, sylki czy ty musisz miec takie ładne wózki.. Odpowiedz Link
aminkowa Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 11:43 Zakochałam się w tym wózku, w kolorku niebiesko-fioletowym.. Odpowiedz Link
sylki Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 12:17 Aminkowa, a jest w takim kolorze ten model, mi sie bardzo podoba caly czarny łącznie ze stelażem, a juz w ogole super by wygladal ten fiolet na czarnym stelazu Tereferefretko, no coz ja ci poradze, ze tak mi sie trafia Odpowiedz Link
aminkowa Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 12:27 Jakiś czas temu był ten niebieski używany na allegro w fajnej cenie, ale nie upolowałam. Napisz coś o nim, jak się sprawuje, mało opini o nim jest. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 12:27 Sylki, a możesz zerknąć na tego sc co wkleiłam link w moim wątku? Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 06.01.12, 19:29 zazdraszczam,ale pozytywnie farciara jestes, ale to dobrze bedzie od kogo zakupic jakies cudo w razie ewentualnej potrzeby Odpowiedz Link
magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 09.01.12, 15:41 mnie się bardzo dazzle podoba, ale po przeczytaniu opinii (że raczki niewygodne, że z kołami cos tam) odpuściłam a chciałam dla niemowlaka kupić... Odpowiedz Link
magda79pn Re: Mam silver crossa i mały problem :/ 09.01.12, 15:45 kupiłam za to pliko p3 pramette (czekoladowy - bo mam słabość do tego koloru ) no ale może dazzle też sobie sprawię uwielbiam wózki typu parasolka, i właśnie dazzle wydał mi się bardzo miękki (tapicerka) i przytulny dla takiego maluszka (około 3 miesięcznego) ja już chyba "dużego" wózka nie kupię poprostu nie potrafię kupię tylko coś na pompowanych kołach żeby mieć na działce. Odpowiedz Link