Dodaj do ulubionych

opinie o firmie easy walker

16.01.12, 22:43
ponieważ zauroczył mnie zapowiadany wózek june, chcę zasięgnąć języka czy dotychczasowe modele easy walkera były OK - czy to wózki z "górnej półki" - precyzyjnie wykonane, lekko się prowadzące, przyjemne w obejściu? chciałabym aby ten june to było połączenie swifta (prowadziłam raz i byłam zachwycona, ten wózek płynie po chodnikach) z bee+ (uniwersalność siedziska, łatwość składania, lekkość i zwrotność).
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: opinie o firmie easy walker 17.01.12, 08:10
      W swojej Karierze mialam pelno easywalkerow na sprzedarz wink
      W sumie troche tez jezdzilam
      Milalam modele sky i qtro
      Kazdy sie
      Pchalo leciutko
      Wozek wiekszy Od mb i ma wieksza amortyzacje
      Wart swojej ceny
      Materialy
      Co
      Prawda szmatkowte ale nigdy nie trafilam na wyblaknietego
      I maja fajna dostawke do starszego dziecka deske i widzialam na ebayu
      Hulajnoge ktora odzie do wozka przyczepic
    • coco_rosie Re: opinie o firmie easy walker 17.01.12, 21:53
      Womysia, ten czarny akurat dla Ciebie smile
      Ale jednak trzeba poczekać.
      www.babyvergelijk.nl/wordpress/archief/easywalker-june
      • sylki Re: opinie o firmie easy walker 17.01.12, 21:56
        noo do marca, u nas podobno w kwietniu, ale to się okaże tak naprawdę.
      • womysia Re: opinie o firmie easy walker 17.01.12, 22:31
        big_grin no, wiadomo, że na tego czarniutkiego się szykuję!
        • saras-wati Re: opinie o firmie easy walker 30.05.12, 06:52
          womysia napisała:

> big_grin no, wiadomo, że na tego czarniutkiego się szykuję!
          >

już doczytałamsmile
    • womysia Re: opinie o firmie easy walker 17.01.12, 22:30
      dzięki dziewczyny! właśnie o prowadzenie leciutkie mi chodzi.

kwiecień - oj, tak sobie po cichu liczyłam na luty sad

nic, chyba pojeżdżę trochę camem, czekając do kwietnia... może się przyzwyczaję do tego rozklekotania...
    • saras-wati womysia 30.05.12, 06:52
      Czytałam, że zamówiłaś june. Powiedz proszę czy zamówiłaś samą spacerówkę? Na czarnej ramie, tak? Jaką cenę Ci podano? Kiedy będzie dostępna?
      • sylki Re: womysia 30.05.12, 08:09
        na czarnej ramie kosztuje 2499, ma być w połowie lipca...podobno
        hipkids.pl/pl/59-easywalker-june-spacerowka-wozek-dzieciecy
      • womysia Re: womysia 30.05.12, 08:44
        saras, ja kupiłam w specjalnej cenie, dużo taniej. miałam taką okazję akurat, żeby go zamówić w tej zredukowanej cenie i poczekać. czarna spacerówka na czarnej ramie z dodatkową wkładką beżową i dodatkową budką beżową. powinnam dostać go już w czerwcu - ale oczywiście okaże się, czy na 100% jak już kurier zapuka do moich drzwi.
        • sylki Re: womysia 30.05.12, 08:51
          To bardzo ciekawe z tym czerwcem, trzymam kciuki w takim razie...ech każdy mówi co innego
          • pomilak1 Re: womysia 30.05.12, 10:03
            a możesz zdradzić gdzie kupiłaś w tej "specjalnej" cenie??też się na niego czaję ale nie za 2500zł bez jakichkolwiek dodatków uncertainuncertain
            • justka_live Re: womysia 30.05.12, 10:11
              też jestem ciekawa ceny ostatecznej i kiedy będzie, troche podobny do cameleona, też ma nisko gondolę a siedzisko spacerowe podobne do bee...najfajniejsze to chyba koła
              • sylki Re: womysia 30.05.12, 10:16
                Oni albo się wzorowali na bugaboo, albo z tą firmą współpracowali smile
                • saras-wati Re: womysia 30.05.12, 10:19
                  a co budy, to szkoda, ze nie współpracowali z bj
              • womysia Re: womysia 30.05.12, 10:20
                jak go dostanę, to dopiero będę mogła cokolwiek powiedzieć, ale zapowiada się, że to będzie mój "wózek idealny". ma wszystkie zalety cameleona, a o niebo lepsze koła pompowane i łatwe składanie w jednym kawałku. plus siedzisko niekubełkowe jak w bee+, które dla starszych dzieci moim zdaniem jest fajniejsze.

co od ceny - mój przypadek jest szczególny, ale zobaczycie, jak więcej sklepów będzie miało już go na stanie, zaraz ceny zaczną spadać. teraz to jest premia za nowość wink
                • justka_live Re: womysia 30.05.12, 10:40
                  właśnie to siedzisko wydaje się takie ciasne i nie rozkłada się całkowicie na płasko, taki mały wózeczek na pompowanych kółkach...
                  • dima1312 Re: womysia 30.05.12, 11:11
                    najnowsze informacje są takie że lipiec Holandia jeszcze ich nie ma .....Chinolki się przepracowały obiecywałam fotki jako że mam Przedstawiciela u siebie ale niestety cały lipiec będę po za Trójmiastem więc ze zdjęć lipa
                    • womysia Re: womysia 30.05.12, 12:42
                      dimo, noto słabo, będę czekała i czekała! smile byle do jesieni dotarł big_grinbig_grinbig_grin
                  • womysia Re: womysia 30.05.12, 12:41
                    justko, wszyscy recenzenci zagraniczni zachwycali się właśnie, jakie duże siedzisko smile to że nie rozkłada się na zupełnie płasko nie jest dużym problemem, jak wózek ma opcjonalną gondolę, a spanie na takim siedzisku i tak wydaje się fajniejsze niż w kubełku z kolanami wyżej od głowy big_grin plus złożoną budkę chowa się za siedziskiem - starsze dziecko nie ma budy złożonej na głowie.

nie ma co dyskutować po próżnicy z resztą. wózek jak dla mnie ma cechy tak ciekawe, że na niego czekam. dostał dwie prestiżowe nagrody już. ale nie dla każdego będzie ideałem, rzecz jasna.
                    • saras-wati Re: womysia 30.05.12, 13:05
                      mnie właśnie to siedzisko niepokoi, bo nie wydaje mi się takie duże, jak w beesad dla Ciebie jeszcze to pewnie nie ma aż takiego znaczenia, bo zanim mały wyrośnie, to pewnie kolejne nowości się pojawiąwink
                      natomiast ja kupowałabym go dla 2,5latki...bardzo jestem ciekawa Twojej opiniismile

zastanawiam się też czy moze będzie na targach w W-wie?
                      • womysia Re: womysia 30.05.12, 13:18
                        opis z targów w UK: "The Easywalker June at first sight looks small – everyone who I know who had already seen the June had given me a comment along the lines of “oh thats the small one”, or “it looks tiny”, and in real life it does look small. But almost every promotional photo there is of the June shows an older toddler in the seat (apparently because the children in the photos are employees children and they dont have any babies!). I have to say I did wonder how these older toddlers fitted so well in the seats if the pushchair was so small, but I got to try the June out with my own tall (102cms) 3.5 year old and she looked extremely comfortable in the seat, with lots of head room under the hood."

w skrócie, jak ktoś nie zna angielskiego - ten wózek robi wrażenie małego na każdym, kto go widzi, ale dziecko 3,5 letnie o wzroście 102 cm wygodnie się mieści.
                        • saras-wati Re: womysia 30.05.12, 14:12
                          a ja niczym niewierny Tomasz, nie uwierzę, dopóki nie zobaczębig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka