Dodaj do ulubionych

Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :)

24.02.12, 10:46
Tak jak w temacie.
Może być jeden model, mogą być dwa.
Więcej nie, bo to już bez sensu raczej wink

U mnie wygląda to tak:
- Stokke Xplory
- Buggster
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 10:53
      -techno xlr(ponad rok,okolo poltora)
      -zapp xtra(5mcy)
    • tygisek Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 10:53
      mutsy urbanrider - ponad 6 lat smile ale ze 4 stal i czekal na nowego wlasciciela....poczym go sprzedalam na rzecz kolejnego mutsy urbanridera smile no ale nie da sie ukryc mutsy, a na drugim miejscu zapp
      • alf1312 Elea BB CONFORT 24.02.12, 11:00
        Cale 4miesiace wink i jezdze nim nadal wczesniejszy rekord to byl Skate M&P Z GONDOLI BYLAM MEEEGA zadowolona ale jako spacerowka tragiczny. wczesniejsze wozki nie mialy juz tak dobrze byly u mnie np miesiac lub nawet 2 dni i to w kartonie wink to przy synku a przy corce traxx marlin 4 /teraz to cyba jest icoo/ 1.5roku wozek dla mnie wtdy genialy wink kupilam go cieszac si ze go nikt nie ma a za 3mies byly juz takie niedaleko mnie 4...
    • misiunia22.0 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 10:58
      baby jogger city mini ponad rok mam i nadal mam;p a zazwyczaj po pół roku zmieniam;p
    • srebrno-listka Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 10:58
      Emmaljunga smile chwilowo u znajomych, bo nam nie potrzebna, ale wraca za jakiś czas.
    • lucyna_1980 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 11:15
      bugaboo bee+ - 1,5 roku i nie zamierzam go sprzedawac do końca wózkowania
      stokke - 7 m-cy
      • agnes_nyc Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 11:18
        Bugaboo bee+ ponad rok mam i nie sprzedam do konca wozkowania
        bugaboo cameleon ponad 1,5 roku mam i nie sprzedam zostawiam dla kolejnych potomkow smile
    • moni_ka30 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 11:25
      Teutonia spirit s3- 2,5 roku uzytkowania codziennego
      potem ponad rok lezala spakowana, az dojrzalam do sprzedania.
      I prosze mnie teraz przebicsmile
    • ollasja Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 11:33
      bj city mini - półtora roku, ale ok. pół roku w szafie wink
      urban - minął właśnie rok, ale od kilku m-cy stoi i czeka na nowego pasażera
      • magda79pn Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 11:36
        miałam dwa zanim zaczęłam czytać to forum smile

deltim na krzyżakowym stelażu i wahaczach - jakieś 2 lata codziennego użytkowania i na prawdę wtedy byłam z niego zadowolona, sprzedałam bo syn mi wyrósł

PP atlantico - miałam go też ze dwa lata

reszta to max pół roku, a zazwyczaj to z miesiąc - dwa
    • agaciha Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 11:52
      Maclaren Techno XT- 4.5 roku i Maclaren MX3- jakies 3 lata i wciaz jezdzasmile
      • gonik111 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 19:00
        Inglesina Magnum - 10 lat temu przez 4 lata ( 2 dzieci ),
        a ostatnio Bugaboo Cameleon - 8 miesięcy i zostanie jeszcze co najmniej pół roku
    • aga7-77 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 12:03
      Peg Perego SI (nie zamierzam sprzedawać do końca wózkowania),
      MB Swift (też nie wiem jak się z nim rozstanę big_grin )
    • emma301 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 12:05
      1. cameleon - ponad rok
      2. MB UJ - 7 m-cy

cama na wiosnę/lato wymieniam na bee+, UJ zostaje
    • saras-wati Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 12:14
      U mnie trzy modele:

teutonia fun system(8 miesięcy)
      bjcm 3(5 miesięcy)
      mb swift (6 miesięcy)

I pewnie do końca zostanie bee+, ale to uaktualnię swój wpis za jakiś czassmile
      • clio1979 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 12:20
        Inglesina Zippy - 14 miesięcy
        Chicco Caddy - 4 lata (ale od 3.5 roku stoi i czekawink

Najkrócej:
        Peg Perego Venezia nowy - 2 miesiące

Ps. Ja też byłam zadowolona ze Skatesmile Spacerówki jednak nawet nie próbowałam...
    • nicolcia9 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 12:29
      Mutsy Urban Rider
      Maclaren XT
    • cortinka Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 12:33
      Peg Perego Atlantico (czy ktoś pamięta jeszzcze ten wózek?), mam go już 7 lat i jestem nim niezmiennie zachwycona.
      Na drugim miejscu Emmaljunga i Maclaren Quest. Concorda Fusion też mam zamiar zostawić sobie do końca wózkowania. i może jeszcze Si, ale mając 2,5 latka już nie korzystam z niego, częściej używam Questa.
      Natomiast wózek, który sprzedałam w tempie ekspresowym (po pierwszym spacerze) to Jane Energy.

Resztę wózków prędzej, czy później sprzedawałam.
      • cortinka Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 12:36
        Ojej, dopiero teraz przeczytałam, że mają być max dwa modele, to drogą eliminancji, wybieam Atlantico (za wszechstronność) i Quest (jako lekka parasolka, idealna do końca wózkowania).
      • magda79pn Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 13:12
        cortinka napisała:

> Peg Perego Atlantico (czy ktoś pamięta jeszzcze ten wózek?), mam go już 7 lat i
        > jestem nim niezmiennie zachwycona.
        ---------------------------------
        oczywiście że pamiętam smile
      • clio1979 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 13:42
        Kurcze, a ja lubiłam Jane Energy. Krótko go miałam bo córka (2.5 letnia wówczas) nie chciała już za bardzo jeździć.
    • gaga-sie Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 13:10
      Bj city mini, 9 miesięcy ( a cały czas wydawało mi się,że mam go pól rokuhttps://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif)
    • mama1dawidka Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 15:53
      Dlugo tzn? Hehe
      Przy Dawidzie to najdluzej mialam graco quatro wink
      A przy Natali mialam ich sporo ale dlugo jezdzilam
      Stokke
      Bbo cameleon (ponad miesiac )
      I mam nadzieje ze pojezdze bbo bee plus
      Uj i easywalker
      • pomilak1 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 16:47
        Przy Kubie x landera xa -1,5roku ale zostawiłam żeby przejeździć zimę a w lato używałam czegoś innego.
        Przy Liwce na razie wychodzi na to, że x lander XQ (5,5 m-ca) ale jest malutka więc jak będzie bliżej zakończenia wózkowania to pewnie ranking się zmienismile
        • aga_1980_31 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 16:58
          STOKKE XPLORY - 5 lat
          MUTSY URBAN RIDER - 2,5 roku
          MACLAREN XLR - 1 rok

Maclaren i Stokke używam do teraz, Mutsy sprzedany smile
          • magdashero concord fusion używ. przez 1,5roku i stokke teraz 25.02.12, 14:38

• berciunia1 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 21:53
      chicco ct 04, cybex onyx, jedo vedi, aria oh
      • jolanka-5 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 24.02.12, 22:41
        Przy starszych dzieciaczkach peg perego clasic ok 4 lata (dla dwójki)
        Teraz dla najmłodszej
        -bugaboo frog
        - hartan racer gt
        • samantha_uk Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 25.02.12, 14:30
          BJCM 2 lata 8 mies (teraz nie jezdze bo mam indie )
          • moniqe245 Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 25.02.12, 15:26
            peg perego venezia
    • didis Re: Jakie wózki miałyście najdłużej? - sonda :) 25.02.12, 23:46
      Bugaboo frog - ok 2 lat
      Maclaren Quest - ok 1,5 roku
      MBUJ - 1,5 roku i mam nadal
      Stokke - mam od 10 mcy ale nie mam zamiaru sprzedać jeszcze przez jakiś czas z dwóch ostatnich jestem najbardziej zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka