sylki 24.02.12, 21:05 Blue melange - specjalnie dla Ciebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco_rosie Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 24.02.12, 21:16 Widziałam go w świecie dziecka i moim zdaniem jest brzydki. Wygląda na wypłowiały. Nie udał im się ten kolor moim zdaniem. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 24.02.12, 21:19 sylki, jak mogłaś!! przecież już szykuję całą flotę na allegro a tak serio, to mi się ten wózek strasznie podoba! dokładnie w tej wersji - melange i przodem do świata!buuu... ale przecież nie mogę go kupić dla ponad dwulatki...no nie mogę...nie mogę... Odpowiedz Link
raf.anna Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 24.02.12, 21:20 Mi też się nie podoba, może dlatego, że generalnie nie lubię "jeansowych" wózków. Za to zawartość bardzo ładna Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 25.02.12, 20:12 Sylki aaaaaaa!!! no przecież nic tylko ban za takie zdjęcia! no nakręcasz mnie okropnie! ale skąd mam wziąć tyle kasy na nowy?? buuuu która chce się pozbyć stokke??? Odpowiedz Link
malenstwo2010 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 25.02.12, 20:25 mój jeansowy Joolz też wyglądał jak trochę wypłowiały (od nowości), takie są chyba uroki jeansowych tapicerek Odpowiedz Link
gonik111 Re: Saras 25.02.12, 21:08 Nie przejmuj się, ten chłopczyk ma na pewno już 2 latka. Możesz Odpowiedz Link
dima1312 Re: Saras 25.02.12, 21:34 Aga jak nie możesz??? ja swojego drugiego kupowałam dla 3,5 latka! Odpowiedz Link
dima1312 Re: Saras 25.02.12, 21:39 mnie też się ten bardzo podoba i ten nowy brąz kurcze ze młody powiedział ze mu nie wygodnie! kupiłabym 3 raz Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Saras 25.02.12, 21:39 Potwierdzam ja woziłam swoją córę do trzech lat i 3 miesięcy zimą A teraz jako 5 latka też się mieści na szerokość tylko troszkę główka ma za wysoko Odpowiedz Link
saras-wati Re: Saras 25.02.12, 21:44 nie kuście dzisiaj cały dzień sobie wybijałam go z głowy Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Saras 26.02.12, 08:51 Saras kupuj jak bym miała kasę na nowego to nawet bym się nie zastanawiała (nawet dla 2 latki) tylko ten jeans jakoś mi się taki chłopięcy wydajeale mi się podoba Odpowiedz Link
panna.sarabella Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 26.02.12, 08:11 kurcze, jakaś ograniczona jestem. No nie podoba mi się stokke i już. Żaden stokke, nie chodzi o tapicerkę. Odpowiedz Link
sylki Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 26.02.12, 09:50 nie musi ci sie podobac, na rynku jest tyyyle innych wozkow a swoja droga, mi sie tez nie podobal, ani stokke, ani bugaboo i co, a no to, ze to sa moje dwa idealne wozki. Gust mi sie zmienil przy 3 dziecku. Kolejnym swietnym wozem jest teutonia, mialam cosmo, ale chorowalm na beyou. Wozek wart swych pieniedzy. Szkoda tylko, ze w PL ta firma jest tak malo doceniana Odpowiedz Link
saras-wati sylki 28.02.12, 20:36 mam pytania zjeżdżasz wózkiem po schodach, a wjeżdżasz? nie jest ciężko? jak obniżysz siedzisko, to teoretycznie pozbawiasz się kosza-torby? a tak w ogóle pisałaś, że jest pakowny, a jest on czymś przytwierdzony do tej podstawki? jakie ma rozmiary po złożeniu? składa się razem z siedziskiem? z góry dziękuję Odpowiedz Link
sylki Re: sylki 28.02.12, 20:48 łoooożesz jakie pytania > mam pytania zjeżdżasz wózkiem po schodach, a wjeżdżasz? nie jest ciężko? Zjeżdżam i wjeżdżam, nie jest mi ciężko, ale też moja mała często po schodach zasuwa sama. Łatwiej jest gdy siedzisko jest przodem do świata. jak obniżysz siedzisko, to teoretycznie pozbawiasz się kosza-torby? Gdy obniżę pozbędę się torby z podestu, ale mogę ją zamocować tak jak torbę na pieluchy. . a tak w ogóle p isałaś, że jest pakowny, a jest on czymś przytwierdzony do tej podstawki? Torba do podestu przymocowana jest paskiem na karabińczyk. Jest pakowna, bo w srodku ma taką siatkę dzięki której ta torba się powiększa, niestety musi być wtedy odpięta Pokaże to na fotach jakie ma rozmiary po złożeniu? składa się razem z siedziskiem? Nie składa się z siedziskiem, nie wiem jakie ma rozmiary po złożeniu, bo go nie składam, mały nie jest, ale jak wiadomo mieści się do opla corsy i wielu innych małych aut Odpowiedz Link
tygisek Re: sylki 28.02.12, 20:52 zaszalej i kup jutro 29.II taki dzien zdarzy sie dopiero za 4 lata! Odpowiedz Link
saras-wati Re: sylki 28.02.12, 20:55 tygisek napisała: > zaszalej i kup jutro 29.II taki dzien zdarzy sie dopiero za 4 lata! to jest argument Odpowiedz Link
tygisek Re: sylki 28.02.12, 21:00 najlepszy, prawda? znalazlabym jeszcze kilka, no ale zdjecia Sylki jak zwykle nie wyswietlaja sie na moim komputerze Odpowiedz Link
sylki Re: sylki 28.02.12, 21:01 hehe, bo ich jeszcze nie wrzuciłam to co ci się ma wyświetlać Odpowiedz Link
tygisek Re: sylki 28.02.12, 21:04 no ale wrzucalas tego melanza, na poczatku? tego tez nie mam choc pewnie jest, wierze ze jest Odpowiedz Link
saras-wati Re: sylki 28.02.12, 21:04 sylki napisała: > hehe, bo ich jeszcze nie wrzuciłam > to co ci się ma wyświetlać może to z pierwszego postu nie wyświetla się Adze? Odpowiedz Link
saras-wati Re: sylki 28.02.12, 21:03 ech, szkoda, bo to zdjęcie jest ekstra - melanżowy xplory ze ślicznym chłopcem - właściwie to mogłabym ich dostać w duecie Sylki, a powiedz mi jeszcze czy buda w pozycji leżącej osłania dobrze? Czy pozycja wypoczynkowa(gdy siedzisko jest przodem do świata)jest wystarczająca do drzemki czy nie wozisz w tej pozycji? Odpowiedz Link
sylki Re: sylki 28.02.12, 21:11 Buda jest super, zwłaszcza ten daszek Pozycja uchylna jest po to by dziecko mogło się zdrzemnąć, młoda by się wyspała, wiesz jak w foteliku w czasie jazdy, no ale ja ją i tak przekładam jak zaśnie Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: sylki 28.02.12, 22:01 Sylki, przecież on się składa się z siedziskiem jak siedzisko jest przodem do swiata - ale to wtedy oblrzym jest Odpowiedz Link
sylki Re: sylki 28.02.12, 22:09 No ok, ale tak jak mówisz, olbrzym Ja nie wiem, nie składam go, właśnie robię foty Odpowiedz Link
sylki Saras focie for ju 28.02.12, 22:31 Tygisku, jak znów nie będziesz moich fotek widzieć, to wyślę specjalnie dla ciebie zdjęcia na maila tu link do albumu, wszystkie fotki podpisałam fotoforum.gazeta.pl/a/64779.html aaaa wiem miałam zrobić mu fotkę jak jest złożony, zapomniałam Odpowiedz Link
saras-wati Re: Saras focie for ju 28.02.12, 22:39 Bardzo Ci dziękuję!! Bardzo mi się podoba przodem do kierunku jazdy Mówisz, że nie ma problemu, by odwrócić siedzisko, jak zaśnie? idę lepiej spać...pewnie z tego wszystkiego śnić mi się będzie xplory po nocach Odpowiedz Link
sylki Re: Saras focie for ju 28.02.12, 22:46 Moja wazy ponad 11 kg i najwiekszy problem stwarza podnózek, bo zawsze rozkminiam gdzie go połozyc Odpowiedz Link
tygisek Re: Saras focie for ju 28.02.12, 23:23 Sylki, widze, widze! dzieki faaajny ten wasz stokke i Cora tez ofkors no ale ja mam za malo miejsca na lansik znaczy niebywalska jestem.....alescie mi namacily w glowie, co sie ze mna porobilo, ze mi sie ta barbie podobac zaczela? ;p Odpowiedz Link
sylki Re: Saras focie for ju 28.02.12, 23:28 Tygisku, czyli moje linki widzisz, nie widzisz tylko całych zdjęć tak? Co do różowego stokke, to ja się też z nim nie widziałam, chciałam tapicerkę zamieniać na fiolet. jak ja się teraz strasznie cieszę, zę jednak mam róż, on jest taki radosny No kto by pomyślał, że kupię różowy i będę z tego koloru zadowolona Odpowiedz Link
tygisek Re: Saras focie for ju 28.02.12, 23:45 tak, linki widze calych fot nie widze... a co do koloru, to ja pewnie bym rozu nie kupila ale jest sliczny i naprawde bardzo pasuje do stokke-barbie bo ten wozek to taki cukiereczek... Odpowiedz Link
sylki Re: Saras focie for ju 28.02.12, 23:47 a to widzisz a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407031_273254036077458_100001785919423_617323_1145943713_n.jpg jaka barbie, ja nie barbie aczkolwiek moja córa kocha swoje jak ona je nazywa bibi Odpowiedz Link
tygisek Re: Saras focie for ju 29.02.12, 00:15 widze melanz! Sylki jestes wielka dla mnie to czarna maska z tym wklejaniem czegokolwiek tu na forum, ogolnie jakos sobie radze z komputerem, ale pewne rzeczy sa "niedoprzeskoczenia" a ja nie mowie ze Ty barbie, tylko stokke a wracajac do melanzu, to musze sie z nim opatrzec, na zdjeciach katalogowych wyglada na bardziej wpadajacy w szarosc, a to taki raczej blue....mi jak dotad chyba najbardziej podoba sie ten co pierwotnie miala Didis + obowiazkowo owca, taki zestaw najbardziej mnie chwycil za oko, zeby nie mowic za serce Odpowiedz Link
sylki Re: Saras focie for ju 29.02.12, 00:19 Ech, ten niebieski ja go nazwałam gołebim (nie pytaj czemu) mnie też się najbardziej podoba Wklejanie linków jest proste Odpowiedz Link
tygisek Re: Saras focie for ju 29.02.12, 00:22 taaak, bardzo proste...mi to mow ja jestem niereformowalna pod tym wzgledem i nic juz mi nie pomoze, juz to wiem, juz sie z tym pogodzilam, trudno, taki moj urok Odpowiedz Link
dziustynka Re: Saras focie for ju 29.02.12, 09:07 Jak mi się nie widział Stokke, to ten nowy melanż wymiata. No piękny jest, baaaardzo m isię podoba. Tylko nie jestem pewna czy to może nie zasługa tego małego pasażera? Odpowiedz Link
saras-wati Re: Saras focie for ju 29.02.12, 09:48 ja już napisałam, biorę w duecie - melanżowy xplory i śliczny synuś Odpowiedz Link
tygisek Re: Saras focie for ju 29.02.12, 11:52 zamiast brac w pakiecie, bierz sie za robote przetestujesz jeszcze gondole i spiwor dla bejbiszonka i zestaw letni gondolowy i wogole sie dluzej pocieszysz wozkowaniem, hahaha!!!! (powiedzialam ja, co juz swiadomie sie nie zdecyduje byc poraz trzeci mama ) Odpowiedz Link
sylki A tu 3 latek w Xplory 01.03.12, 10:02 w starszym modelu, no ale...wzrost 95 cm a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421081_1942234533197_1762492334_961824_878674908_n.jpg Odpowiedz Link
saras-wati Re: A tu 3 latek w Xplory 01.03.12, 13:02 hmm...3-latki to jeszcze całkiem małe dzieci Odpowiedz Link
saras-wati Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:07 pojechałam obejrzeć ten melanż...i jestem nim zauroczona!!!Tu na zdjęciu wpada w niebiesko-jeansowy, a w rzeczywistości wygląda jak na zdjęciach katalogowych, bardziej grafitowy albo tam takie światło było tylko to siedzisko dalej mi się płytkie wydaje...powiedzcie, że to złudzenie? młodej oczywiście przymierzyć nie mogłam...wsiadła tylko na chwilę i to za namową sprzedawcy do questa...na 30 sekund...na tym zakończyłyśmy przymiarki Odpowiedz Link
sylki Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 14:01 Saras, mogę ci podać głębokość siedziska w cm, ale jaki to ma sens tak naprawdę, skoro nie sama głębokość powoduje wygodę danego siedziska, a jego konstrukcja. I tak np. W parasolce tyle co ma Xplory będzie mało, bo siedziska są do d..y. Zreszta jak ja widzę jak me dziecie siedzi w parasolce, to mi się odechciewa. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 14:29 muszę chyba poczekać na jej lepszy dzień, by usiadła Odpowiedz Link
sylki Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 14:30 Moja by nie usiadła, nam w sklepie awanturę zrobiła na całego, więc jak szybko ją wsadziłam, tak szybko wyciągałam haha Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 14:48 Płytkie na pewno nie jest Saras tzn na pewno tak jak pisze Sylki wszystko zależy od konstrukcji. Nie tak dawno pokazywałam fotki mojej 5 latki z tym, że zawadza głową o budkę natomiast w siedzisku siedziało jej się wygodnie Starszą córkę woziłam do ponad 3 lat w śpiworku i nigdy mi się nie zsunęła. Kąt pochylenia siedziska kubełkowego sprawia że nawet jeśli siedzisko wydaje się płytsze to dziecko siedzi w nim dużo wygodniej. Odpowiedz Link
justyna2262 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:30 Saras, a ja mam pytanie, jaki w dotyku jest ten materiał ? Czy jest grubszy coś, zwłaszcza chodzi o budkę od pozostałych? Bo takie mam wrażenie pglądając zdjęcia i chętnie dokupiłabym jeszcze jakiś kolor tapicerki. Acha, jeszcze pytanie czy widziałaś może tego nowego brąza na żywo? Niestety w 4kids niema w tej chwili żadnego z nowych Odpowiedz Link
dima1312 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:32 w 4kids mają już brązowego bo parę dni temu dzwoniła do mnie babka od nich Odpowiedz Link
saras-wati Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:43 wiesz, że nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie...głównie oglądałam spacerówkę, a ta była ciemnozielona, reszta była w wersji z gondolą, więc tylko obejrzałam kolor(a moje dziecko nie pozwala mi na wnikliwe oglądania, bo ucieka po całym sklepie) mi ten odcień bardzo się podobał, chyba najbardziej ze wszystkich choć inne też bardzo ładne były - przyznam, że spodziewałam się milszej w dotyku tapicerki(mówię o tym zielonym) Odpowiedz Link
dziustynka Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:49 Saras, a gdzie stoi ten melanżyk? W ŚD w Alejach może? Odpowiedz Link
saras-wati Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:51 dziustynka napisała: > Saras, a gdzie stoi ten melanżyk? W ŚD w Alejach może? Byłam w ŚD przy Alei Krakowskiej Odpowiedz Link
justyna2262 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:49 Ooo, to muszę przejechać ię do 4Kids, bo w niedzielę, jak byłam, to jeszcze nie było. Tylko już mi głupio bo co chwila tam jestem, jak nie oglądać to z jakąś reklamacją Mnie ten melanż też podchodzi bardzo, ale tego brązu jestem ciekawa. Odpowiedz Link
justyna2262 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 13:52 Wogóle to ciekawe ile kosztuje sama tapicerka ta melanż. Myślicie, że jest szansa do 1500 kupić? czy raczej droższa będzie? Odpowiedz Link
sylki Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 14:32 ok 350 euro tapicerka melanżu, bo tam jest dodatkowo torba na pieluchy Odpowiedz Link
tygisek Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 16:21 ja wiem, ze Wy dziewczynkowe akurat, ale widzialyscie nowy blue pixel summer kit? ladny Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 14:33 Wszystko zależy czy tapicerka będzie sprzedawana z dodatkową torbą na drobiazgi Melange kosztuje ok 338 euro a brąz 200 euro u nas pewnie podobnie Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 01.03.12, 15:13 Już wiem Melange można kupić bez torby. Koszt na stronie Stokke to 229 USD shop.stokke.com/en/Accessories%20for%20Stroller/STOKKE%20XPLORY%20Style%20Kit%20Seat%20Blue%20Mela.aspx Odpowiedz Link
fk4i4 Re: Specjalnie dla Saras - ral focia nowego stokk 03.03.12, 22:08 A co to różne haczyki masz na raczce? Odpowiedz Link