Witam,
przeglądam forum i jego historie w poszukiwaniu spacerówki dla synka (roczniak)...efekt jest taki,że mam mętlik w głowie coraz większy...

nie jestem znawczynią w temacie wózków (raczej zielona jestem), nie wiem na co zwrócić uwagę, tzn. mam kilka pożądanych cech:
*wygodny- w dosłownym tego słowa znaczeniu, tj. wygodny dla dziecka oraz mamy/taty, czy kto tam wiezie,
*spacerówka, z której będziemy mogli korzystać już do końca wożenia małego w wózku,
*siedzisko rozkładane do spania,
*możliwość przekładania siedziska,
*pojedyncza rączka,
*duże koła- nie wiem czy to wyznacza komfort jazdy, jeśli się mylę to proszę mnie oswiecić

bo widzę, że wiele modeli ma małe kółeczka, pojedyncze lub podwójne, czy to jest wygodne?
*w miarę lekki choć nie jest to priorytet, bo raczej nosić go nie będziemy
*łatwy w składaniu/rozkładaniu, zajmujący stosunkowo niewiele miejsca-chodzi o bagażnik-bo często podróżujemy także wiadomo jak to jest.
jeśli chodzi o cenę, to 700-800 zł maksymalnie, bo jak patrze na niektóre modele i ceny to w szoku jestem

nie wiedziałam, że tyle może kosztować spacerówka...co potwierdza moją niewiedzę w temacie wózkowym

bardzo liczę na opinie doświadczonych i zorientowanych w tej kwestii mam, zastanawiam się nad zakupem używanego wózka-wolałabym kupić używany w dobrym stanie, mając pewność, że będziemy zadowoleni: synek i my