Dodaj do ulubionych

zapp xtra 4-kołowy

24.03.12, 18:00
Przeglądałam ostatnio strony z zappem, bo zaintrygowały mnie ceny, że na jednej stronie życzą sobie za niego ponad tysiąc, a na innych 600-700pln

Powiedzcie czy zapp 2012 będzie jakiś inny, że cena jest tak wyśrubowana?

Czy ktoś użytkował zappa 4-kołowego? Spodobał mi się ten:
www.ebay.com/itm/Quinny-2012-Zapp-Xtra-Stroller-Limited-Edition-in-Vivid-Colors-Brand-New-/380423464058?pt=Strollers&hash=item589301647a
ale jak może się nim jeździć? Doradźcie proszęsmile No i jaki jest xtra po złożeniu? to siedzisko dużo miejsca zajmuje?
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 18:04
      hmm no w 4kolowym siedzisko jest troche inne niz w 3. podnozek jest jakby w stelazu,miedzy kolkami,i o ten kawalek siedzisko jest krotsze.
      ogolnie jego skladanie i rozkladanie nie jest bajka...
      ja nie przepadalam za tym, 4kolowego nie mialam,ale wizualnie barrdziej mi sie podoba. cena juz niezbyt(zwlaszcza na alledrogo)
    • lucyna_1980 Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 18:46
      Ceny zappa poszły w dół, te ceny około 1000 zł to stare dostawy
      4-kołowy to wersja na Stany.
      • saras-wati Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 19:07
        lucyna_1980 napisała:

> Ceny zappa poszły w dół, te ceny około 1000 zł to stare dostawy
        > 4-kołowy to wersja na Stany.

Dziękismile Wiedziałam, że mogę liczyć na fachową poradęwink Powiedz mi jeszcze, czyli dobra cena za zappa, to maksymalnie 700pln za xtra, a za zwykłego? no ciekawe, co byłoby leppsze, zapp czy volo?
        • lucyna_1980 Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 19:20
          na gazetowy napisałam
          • pomilak1 Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 20:41
            tapicerka z linka mi się bardzo podoba, ale jakoś bardziej mi się podoba stelaż 3 kołowy smile
            Też się czaję na xtra, ale jakoś na stokke jestem bardziej nakręcona, więc cała kasa na niego pójdzie tongue_outtongue_outtongue_out
            • saras-wati Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 20:46
              ech, ja to mam ostatnie miesiące, bo potem to już tylko parasolki mi pozostaną...choć posiadając bee, tracę w nie wiaręwink
        • dziustynka Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 21:21
          Nie no, daj spokój, volo i tylko volo!! Zapp przy volo jest taki plastikowy chyboczący się. A do tego to terkotajie, volo wręcz mi płynie.
    • dziustynka Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 21:23
      Aczkolwiek ten z linka jest śliczny. Jednak dla mnie nie aż tak, jak dylans candy bar smile
      • tygisek Re: zapp xtra 4-kołowy 24.03.12, 23:20
        a ja z kolei uwazam, ze zapp fajniejszy niz volvo-no ale wiadomo ja nie lubie parasolek... z tym terkotaniem, hmm...nie wiem, czy ja tak lubilam ten wozek, czy co, ale dyskomfortu przyznam szczerze nie zaznalam...no ale to akurat subiektywne odczucie...widzialam ostatnio zappa extra i moje pierwsze spostrzezene bylo takie, ze zapp zwykly dla starszego dziecka jest o wiele lepszy-przestronniejszy, lepszy podnozek, bo szerszy, obszerniejszy, no i jak ma byc "podwozowka" to juz wogole wygrywa, bo jak mialabym sciagac siedzisko, a potem dopiero skladac stelaz, no to w starym zappie tylko skladasz stelaz, a siedziskiem sie nie zajmujesz, sklada sie ze stelazem lacznie z buda...minusem jest ze nie mozna polozyc dziecka spac, skladanie tez nie jest jak w mini proste i bezproblemowe, no ale mozna sie przyzwyczaic, a miejsca zajmuje naprawde niewiele i tu konkurencyjnie moim zdaniem wygrywa, bo naprawde da sie go zabrac rowerem, a nie tylko w najmniejszym samochodzie
        reasumujac: mimo wszystko milo wspominam ten wozek, byl z nami w Chorwacji i dal rade nawet na brukowanych uliczkach Zadaru, coprawda kupuje GT a nie zappa dla 2,5 roczniaka, ale gdybym miala mojego zappa, z pewnoscia bym uzywala wink no moze nie jako jedynego wink ale zawsze
        • saras-wati Re: zapp xtra 4-kołowy 25.03.12, 08:39
          Dzięki za opiniesmile
        • kornnella Re: zapp xtra 4-kołowy 25.03.12, 10:27
          tygisek napisała:

> a ja z kolei uwazam, ze zapp fajniejszy niz volvo-no...

Absolutnie Volvo bije na łeb Zappa. A Porsche to w zupełności tongue_out

Porównanie Volo z Zappem chyba ze względu na brak uchyłu siedziska. Volo niecałe 4 kg Zapp ok. 7. Volo długie jak pełnowymiarowa parasolka z rozkładanym oparciem, Zapp maleństwo po złożeniu. Nowego Volo nie słychać a Zappa zdecydowanie słychać
          • kornnella Re: zapp xtra 4-kołowy 25.03.12, 10:34
            Jakbym miała okazję luknąć na żywo to może zainteresowałabym się tym nowym Quinny-Nietoperz przynajmniej wg producenta ma 5 kg (czyli pewnie ze 6)
          • pomilak1 Re: zapp xtra 4-kołowy 25.03.12, 10:37
            patrząc czysto wizualnie to wzięłabym zappa smile
            ale mi się maclareny jakoś szczególnie "nie widzą" smile
            przy synku jakoś zappa ominęłam, a teraz dla Liwki mam zamiar sobie sprawićsmileszczególnie że są o wiele tańsze niż np rok temu smile
    • cortinka Re: zapp xtra 4-kołowy 25.03.12, 21:23
      Oj saras, widzę, że zainspirowałam Cię tym czerokołowym Zappem do nowego zakupu smile
      Na Allegro czterokołwce są bardzo drogie, najlepiej ściągnąć je ze Stanów, ale ja nie mam tam nikogo.
      Gdybyś zdecydowała się na zakup i wiesz jak się do tego zabrać, to pamiętaj o mnie smile
      Kombinuję już od dwóch lat jak by tu sprawić sobie tego czterokołowego Zappika.
      A czas ucieka, potencjalny pasażer coraz starszy i za niedugo pewnie zupełnie odmówi współpracy z jakimkolwiek wózkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka