Dodaj do ulubionych

all black...koniec strachu

04.06.12, 20:35
drogie koleżanki dzisiaj dojechał byliśmy już na spacerze odetchnęłam z ulgą buda nad głową nie NA, siedzisko ok nogi dosyć wysoko nad ziemią(tego się bałam) jako alternatywa na ciepłe dni ,wyjazdy będzie jak znalazł młody w prawdzie uznal ze nasz duży wózek(Elite) jest dużo wygodniejszy-wiadomo, poproszę Izę o wstawienie zdjęć zamowiłam jeszcze budę w kol. Jade Green,ogólnie mimo lęku! wózek spełnił moje oczekiwanie wózka lekkiego zwrotnego i zajmującego mało miejsca jako bagaż a przede wszystkim mieszczącego wysokiego parolatka,ps. Specjalne podziękowania dla Izy którą molestowalam o zdjęcia i tak na prawdę dzięki nim zdecydowałam się!
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 20:38
      i super, ze jesteś zadowolona!
      napisz mi proszę zapinasz młodego w pasy??bo pamiętam, że ten kroczny mnie wkurzał i ledwo zapięłam mojego szczupłego 3 latkauncertain
      • dima1312 Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 20:50
        zapinam jest dosyć dlugi ale na ramiona nie młody nie lubi,zapomniałam napisać ze poprzednim razem w bee+ młody mial budę na głowie nawet wybrzuszało się teraz nie wyżej się podnosi to oparcie widocznie w każdym egzemplarzu inaczej
        • coco_rosie Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 21:05
          Ja swojemu trzylatkowi tylko w pasie zapinam. A oparcie trzeba na maksa wyciągnąć, chyba nie ma tak, ze są różnice w poszczególnych egzemplarzach .
          Fajnie, ze jesteś zadowolona wink
          Jak będziecie na kolejnym spacerze to sprawdź czy Ci syn siedzac skraca nogami glebokosc siedziska. Mój tak robi, wpycha na maksa i widzę potem ze niezbyt mu wygodnie. I nie wiem czy to on ma taka zabawę i wkłada w to dużo siły, czy to tak jest, czy coś ja źle robię.
          Jeśli coś z mego wywodu zrozumiałas wink
      • isabel_o Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 21:11
        Ja swojemu 4-latkowi zapinam pasy i są jeszcze luźne, ale w wersji teraźniejszej bo ze śpiworkiem pasy były już ciaśniejsze.
    • chubabubba Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 20:59
      No i supersmile moj ubrany w letnia budke i blue wkladke bo moja ukochana zolta w ogole nie pasuje do srebrnej budysad
      A zielona widzialam w sobote i mnie nie zachwycila w ogole. Czekam na electric bluesmile
    • womysia Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 21:08
      gratulacje!!! koniecznie pokaż zdjęcia. ja nadal czekam na wkładki siedziskowe sad jak dotrą też się pochwalę.
      • dima1312 Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 21:28
        electric blue nigdzie nie można zobaczyć namacalnie widzialam w necie w realu zdjęcie i niestety wchodzi lekko w granato-fiolet taki job twoju za moju,co do wysokości oparcia to niestety ale różnice są ja w poprzednim bee+ mialam niżej oparcie nie dalo rady więcej wyciągnąć a co do siedziska to nie wiem czy o to chodzi młody woli jak jest pomniejszone bo swobodnie nogi na podnóżku trzyma ale musi zsiadać z wózka do regulacji bo nie mogę tego złożyć lub wyciągnąc jak siedzi
        • saras-wati Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 21:30
          Gratuluję!! Co do budek, to oglądałam limitowane na targach i mi najbardziej się podobała electric blue i ta jade, klasycznie morskasmile Choć ja jestem fanką żółtego w bbosmile
          • sylki Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 21:39
            www.ebay.pl/itm/Bugaboo-Cameleon-dunkelgrau-Special-Edition-ELECTRIC-BLUE-/150817851018?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item231d71c68a#ht_2007wt_952
            jeżeli jade tak wygląda, to ja chyba dziękuję
            www.ebay.pl/itm/Bugaboo-Cameleon-dunkelgrau-Special-Edition-JADEGRUN-/150817733924?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item231d6ffd24#ht_2007wt_952
            • dima1312 Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 22:02
              ten jade na zdjęciu mocno prześwietlony w realu jest ciemniejszy a ten w cameleonie to moim zdaniem ktoś tak napisał ale to jest ten ciemno niebieski moim zdaniem ja miałam też dodatkową tapicerkę do Cama w tym kolorku buda zamówiona co będzie to będzie
              • gonik111 Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 22:24
                Gratuluję! Mogę się zapisać jak już pojeździsztongue_out?
                • tygisek Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 22:31
                  Gonik, mozesz, mozesz sie zapisac, ale juz jestes ktoras w kolejce wink

a ja Dimo czekam na zdjecia smile moze jak sie tak napatrze i napatrze to ta moja szala wahan sie w koncu przechyli na jakas strone smile
                • dima1312 Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 22:31
                  hihi!! jasne w kolejkę zawsze
                  • sylki Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 22:40
                    hahaha, no nieźle masz z tą kolejką, jak za prl- u tongue_out
                    • tygisek Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 22:45
                      no sluchaj Sylwia, my juz co niektore swiezuchno co przetrenowane, przetresowane (mysle o kupujach GT).....lepiej sie zapisac i pilnowac swojego miejsca wink
                      • sylki Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 22:46
                        No fakt tongue_out
                        • dima1312 Re: all black...koniec strachu 04.06.12, 23:37
                          kurcze muszę się zapatrzeć na malutkie dzieci możei mi się co przytrafi nie będę musiała kupca szukać
            • agnes_nyc Re: all black...koniec strachu 05.06.12, 07:34
              sylki napisała:

> www.ebay.pl/itm/Bugaboo-Cameleon-dunkelgrau-Special-Edition-ELECTRIC-BLUE-/150817851018?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item231d71c68a#ht_2007wt_952
              > jeżeli jade tak wygląda, to ja chyba dziękuję
              > www.ebay.pl/itm/Bugaboo-Cameleon-dunkelgrau-Special-Edition-JADEGRUN-/150817733924?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item231d6ffd24#ht_2007wt_952

u mnie w galerii tez mam jade tylko tez przeswietlony w realu mi sie podobal bardziel niz electric
    • dima1312 FOTKI 05.06.12, 08:35
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3132463,2,1,Gdynia2012060400267.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3132464,2,2,Gdynia2012060400268.html
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3132465,2,3,Gdynia2012060400265.html
      • didis Re: FOTKI 05.06.12, 10:13
        Dima, wg mnie mały jest już za duży do tego wózka - co ewidentnie widać na zdjęciach. Ja rozumiem uwielbienie wózkowe i chęć testów - sama tak mam, ale kiedyś nadchodzi czas pożegnania się z wózkami... 5 latek w bee wygląda groteskowo. Udźwig bee jest do 15 kg. Ile waży Twój mały? Mamy dzieci w tym samym wieku - 5 lat o ile się nie mylę i ten wózek rok temu pod moją 4latków (15kg) się uginał. Ona też do szczuplasków raczej należy. To jest moje zdanie.
        • chubabubba Re: FOTKI 05.06.12, 10:22
          Yyyyy zgadzam sie z Didis.bee z Twoim synkiem w srodku wyglada koszmarnie. On jest za duzy do tego wozka. Wiesz, ja sama woze duze dzieci w wozkach- 6-8 latki ale dopasowuje wozek do ich gabarytow jak np. Valco baby. Oczywiscie moj 6 latek wejdzie do bee, do stokke( w tym mu nawet wygodniewink) ale wyglad to juz inna sprawasmile
          • dima1312 Re: FOTKI 05.06.12, 11:02
            mam gdzieś czy komuś się podoba czy nie! mnie pasuje! i małemu jest wygodnie stać mnie to sobie kupiłam na wakacje a krytykę puszczam mimo uszu CHuba myślę ze koszmarnie to musiała wyglądać twoja 7 latka w wózku!
            • didis Re: FOTKI 05.06.12, 11:04
              W sumie tez mam gdzies czy Ci się to podoba czy nie, ja tylko piszę swoje zdanie. Nie wiem czy jemu jest wygodnie i tyle.
            • dziustynka Re: FOTKI 05.06.12, 11:05
              Dima, puszczasz mimo uszu, ale jednak się denerwujesz coraz bardziej uwagami dot. Twojego pięciolatka w wózkach (strzelasz wykrzykniki).
              Wygląda to dziwinie, na pierwszy rzut oka sugeruje, że synek jest niepełnosprawny czy coś w tym stylu.
              • lamciad Re: FOTKI 05.06.12, 11:12
                Ja ostatnio wsadziłam mojego 4,5 latka do bee,tak żeby zobaczyć,jak się pcha z takim obciązeniem.I muszę przyznać,że było cięzko,małemu wcale nie było wygodnie,do tego wyglądał jak w wózku dla lalek,a wcale duży nie jest.
                I choć bee all black jest piękny to wolę,żeby mój synek chodził o własnych siłach.

Ale jak ktoś chce pchać przedszkolaka to jego sprawa,nic mi do tego,ja tylko o moich odczuciach,kiedy usadziłam synka w bee.
                • didis Re: FOTKI 05.06.12, 11:21
                  Ja miałam takie samo wrażenie ze swoją starszą w środku - jak już pisałam.
            • chubabubba Re: FOTKI 05.06.12, 11:08
              No i fajnie ze sie pochwalilas ze Cie stac to sobie kupilas. Jesli ci sie podoba widok Twojego synka w tym wozku to ok. O gustach sie niedyskutuje. Nie mam nic przeciwko dlugiemu wozeniu dzieci w wozkach tylko sorki- wozek trzeba dopasowa do rozmiarow dziecka, jego wagi itp a nie kupowac sliczny bee all black ktory podoba sie mamusi. I nie wierze ze mlodemu jest w nim wygodnie bo nawet patrzac sie na tp zdjecie wyglada na bardzo scisnietego.
              • didis Re: FOTKI 05.06.12, 11:14
                Z tego co wspominała dima, on sam woli inne wózki.
                PS. Ja chuba nie jestem za długim wożeniem w wózku 4 lata to dla mnie max. Czasem przy okazji podwieźć na 10 min jak młodsze idzie obok, ale żeby specjalnie wózek kupować. Jednak zaznaczam TO MOJE ZDANIE. Nie krzyczałam, a chciałam podkreślićwink
                • chubabubba Re: FOTKI 05.06.12, 11:23
                  Ja moja Sandy pakowalam do wozka tylko na tzw.nap time bo po dniupelnym szalenstw w disneyu normanie padala smilei dlatego kupilam wozek mega krowe wink zeby mogla sie wygodnie rozlozyc.
                • saras-wati Re: FOTKI 05.06.12, 12:00
                  didis napisała:

> Z tego co wspominała dima, on sam woli inne wózki.
                  > PS. Ja chuba nie jestem za długim wożeniem w wózku 4 lata to dla mnie max. Czas
                  > em przy okazji podwieźć na 10 min jak młodsze idzie obok, ale żeby specjalnie w
                  > ózek kupować. Jednak zaznaczam TO MOJE ZDANIE. Nie krzyczałam, a chciałam podkr
                  > eślićwink

Didis, napisałaś swoje zdanie, że wg Ciebie jest za duży i ok. Ale powiedz czy napisałabyś: "Twój synek wygląda koszmarnie w tym wózku"? Przyznasz, że "jest za duży" to zwykłe wyrażenie opinii i nie sądzę, by Dimę to obraziło, ale "wygląda koszmarnie", jak to delikatnie ujęła Chuba jest nacechowane pejoratywnie i mogło się zrobić nieprzyjemnie...

a myślicie, że tak tragicznie to wygląda? myślę, że większe dzieci w każdym wózku wyglądają już nieproporcjonalnie(womysia trafnie to ujęła), to moje zdanie, a czy w bee wygodnie? moja 6-latka wepchnęła się ostatnio do questa, jak młodsza biegała obok i uparcie twierdziła, ze bardzo wygodnie, bo nogi ją bolały i nie chciała, aby ją ktoś wygoniłwink

w ogóle w bee jest o tyle lepiej, ze podnóżek i siedzisko jest wyżej niż w parasolkach; jak moja 6-latka usiadła w bee, to prowadził się ciężej, ale i tak lepiej niż macalren, choć podbicie go było niemozliwe...
              • dima1312 Re: FOTKI 05.06.12, 11:15
                chuba właśnie dopasowałam bee jest największym wózkiem typu parasolka ze wszystkich,nie kupiłam go tak sobie przerobiłam wszystkie parasolki chciałam Maca ale niestety nogi dotykały ziemi tu ma nogi wysoko nad ziemią i oparcie też mega wysokie nie rozumiem waszych ataków wiecznie są nowe wątki o niemiłym podejściu na forum a wy same to wprowadzacie skoro ktoś kupił wózek na wyjazdy wakacyjne aby był leciutki i mały a przy okazji dziecku było ok. to należy w tak wredny sposób krytykować nie pamiętam abym ja kiedyś komuś coś niemiłego powiedziała radzę pomyśleć zanim się dopiszecie lub wcale nic nikomu nie musi odpowiadać
                • didis Re: FOTKI 05.06.12, 11:18
                  No ale ja Cię dima nie rozumiem, czyli nie można mieć własnego zdania?? Nie mogę napisać, że Twój synek jest wg. mnie, za duży? Jest jakaś cenzura czy jak, co mi nakazuję, że ma mi się wszystko podobać. Ja nie obrażałam ani Ciebie, ani Twojego synka, napisałam jedynie, że wózek wygląda na za mały.
                • chubabubba Re: FOTKI 05.06.12, 11:42
                  Chyba nie wszystkie przerobilas bo aprica jest najwyzsza i najlzejszasmile
                  • dima1312 Re: FOTKI 05.06.12, 11:51
                    ale w Polsce nie osiągalna ps. wszystko mam przerobione spokojnie
            • tereferefretka Re: FOTKI 05.06.12, 11:26
              cenzura nie cenzura,krytykowac mozna,byle nie was wink powiem tak zupelnie od siebie, osoby ktora nie ma parcia na ten wozek,ani go nie zazdrrosci bo mi sie nie podoba najzwyczajniej, ze atmosfere na forum tworza nie tyle posty w stylu" uwazam ze wozek za maly,dziecko za duze",tylko odszczekiwanie" podoba mi sie,jemu tez,stac mnie to sobie kupilam na wakacje,a co!"

niestety,to dowodzi temu,ze poziom lansu na tym forum jest straszny,nie wypowiedzialam sie w watku pinik,ale tu widac lepszy przyklad.

ja na szczescie juz nie wozkuje ale podczytuje,bo wozki nadal lubie, ale coraz rzadziej mozna sie odezwac,bo watki sie rozwijaja w taka a nie inna strone..
              • didis Re: FOTKI 05.06.12, 11:32
                Jest cienka granica między odszczekiwaniem a odpisywaniem. Nie wiem teraz czy odszczekuję, czy odpisuję, chciałam jedynie napisać, że mnie możesz krytykować kiedy Ci się żywnie spodoba.
                • dima1312 Re: FOTKI 05.06.12, 11:39
                  dziewczyny nie widzę powodu aby się na forum spierać jest ok. wózek podkreślam spełnia moje oczekiwanie od niego jako pojazd na wakacje którego potrzebowałam synek idzie od września do przedszkola i nie będzie już miał okazji do jeżdżenia w realu synek w nim wygląda dobrze widziałam często większe konie w wózkach więc myślę ze temat za duży za mały paskudny,wstrętny jest zamknięty pozdrawiam was i miłego dnia życzę
                • tereferefretka Re: FOTKI 05.06.12, 11:42
                  a ja nie mialam najmniejszego zamiaru krytykowac ani ciebie,ani dziecka,ani wyboru,ze wozisz synka, skoro wam jest tak wygodnie,to mi to rybka, wozek spoko,ale nie dla mnie, a krytyka czasem sie przydaje, chociaz wlasciwie to nie krytyka a opinie, ze malo pochlebne,no coz... nie kazdemu sie wszystko podoba wink
              • vanillka83 Re: FOTKI 05.06.12, 11:36
                Dima sama wie że przesadza wożąc 5-latka w wózku tylko nie chce się do tego przyznać dlatego tak się denerwuje na wszelkie uwagi na ten temat, na zasadzie uderz w stół a norzyce się odezwą. Doskonale było to widać w mojej dyskusji z Dimą na wątku związanym z Elite gzie póżniej kazała skasować całą naszą dyskusje.
                • dima1312 Re: FOTKI 05.06.12, 11:41
                  Vanilka jak miło dawno nie miałaś okazji napisać a tu proszę znowu okazja pozdrawiam
                  • vanillka83 Re: FOTKI 05.06.12, 11:49
                    dima1312 napisała:

> Vanilka jak miło dawno nie miałaś okazji napisać a tu proszę znowu okazja pozdr
                    > awiam
                    Bardzo Ci dziękuję za taką okazję, jestem przeszczęśliwa.
                    • dima1312 Re: FOTKI 05.06.12, 11:52
                      no ja myślę miłego dnia
      • womysia Re: FOTKI 05.06.12, 11:14
        no i fajnie! wózek ładniutki, synek wielki w nim, ale zajrzałam do twojej galerii i w elicie też jest wielki.

ważne, że się mieści i już. jak potrzebujecie czasem wózka jeszcze, to na wakacje jak znalazł. zwłaszcza na drzemki w dzień, bo gdzie indziej dziecko ułożyć?

no przecież trudno, żeby 5 latem nie wydawał się w wózkach, w których jeżdżą 6-miesięczniaki duży - to kwestia proporcji.
        • isabel_o Re: FOTKI 05.06.12, 15:54
          Wiecie co ja w swoim.kochanym bee 2 m-ce temu woziłam na rehabilitację prawie 6-latka i nie wyglądał dziwnie. Nie zauważyłam żeby ludzie się gsapili i nie słyszałam dziwnych komentarzy. Codziennie po rehabilitacji synek zasypiał w bee jak wracaliśmy i raz starsza babka pochwaliła, ze to bardzo zdrowo, że dziecko sypia jeszcze w dzieńsmile A teraz wożę w bee czasami najmłodszego (4-latka) i prowadzi się super i kekko podbija
          • tygisek Re: FOTKI 05.06.12, 16:03
            z rozrzewnieniem wspominam wlasnie Twojego bee+ Iza, ze fioletowa buda i ze wkladka sand...to wlasnie wtedy w Wawie mnie trafilo, no i nie chce cholera puscic wink no i tak jednego dnia, mysle ze to bez sensu troche kupowac, a drugiego, ze jak nie kupie to sie chyba udusze...smile
            no nic, niedlugo znow pojade do Warszawy to moze znow Cie poprosze o spacer z bee wink
          • dima1312 Re: FOTKI 05.06.12, 21:06
            z moim synem tez podbija lepiej niż np. pegperego plico zmierzyłam wczoraj oparcie i ma prawie 55 cm tyle co Elite więc jest spooro większy niż inne parasolki, widziałaś zdjęcia ze spaceru więc wiesz ze jest ok. jutro będzie ta zielona buda coś mi sięzdaję ze nie będzie po mojemu ale trudno
            • flower_v Re: FOTKI 06.06.12, 07:44
              dima bedziesz miala śliczny wózeczek na wyjazd smile tzn juz masz smile ale jak dodasz tą budę bedzie jeszcze piękniejszy big_grin
              • agnes_nyc Re: FOTKI 06.06.12, 08:03
                dima - ja chce zielona ja chce smile
                • dima1312 Re: FOTKI 06.06.12, 12:50
                  dotarła buda i jestem bardzo mile zaskoczona kolorem Sylki zupelnie inny kolor niż ten z ebay-u ładna zieleń nie wiem dlaczego ale zdjęcia zupełnie całkowicie prześwietlają chciałam fotkę zrobić i na podglądzie widziałam znowu ten brzydki kolor Aga bardzo ładny
                  • dima1312 Re: FOTKI 06.06.12, 12:58
                    najbardziej podobny do tego koloru Cameleona tylko jaśniejszy sassandspice.com/2010/05/14/bugaboo-cameleon-pram/
                    • sylki Re: FOTKI 06.06.12, 13:11
                      Jezusicku jeżeli to taki, to ja go chce, a właśnie został do mnie wysłany cały czarny bo mi ise czekać nie chce na dostawe tongue_out
                      no dobra, pewnie sobie dokupie znając życie wink chyba ze budkę będziesz chciała sprzedać, to ja chętna smile
                      • dima1312 Re: FOTKI 06.06.12, 13:15
                        no pewno za niedługo jak znam życie to trudny kolor do opisania ale ważne że nie w turkus tylko w zieleń
                        • sylki Re: FOTKI 06.06.12, 13:19
                          To ja poczekam smile
                          moj ulubiony zestaw szkoda ze sprzedałam wink
                          a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/538221_420985074602491_637913341_n.jpg
                          • dima1312 Re: FOTKI 06.06.12, 13:29
                            pamiętam go zawsze mi się zielony w Cameleonie podobał ja miałam czerwony i darc blue
                          • tereferefretka Re: FOTKI 06.06.12, 13:55
                            fajne polaczenie zieleni z rozem smile mi sie podoba jeszcze roz+ pomarancz wink
                            • sylki Re: FOTKI 06.06.12, 14:06
                              mi też, te dwa połączenia sa po prostu boskie smile
                              tu masz ten drugi
                              a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/564852_3585311764928_1951909546_n.jpg
                              oraz jeszcze jeden, też fajny
                              a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/578223_10151101741117538_668507537_13526352_1624933949_n.jpg
                              • tereferefretka Re: FOTKI 06.06.12, 14:09
                                ooo nie, jaki czaaad smile po co mi to gupia pokazalas jak ja zaklinam dni plodne na SYNA big_grin
                                znowu mi sie dziewczynki zachce ;p

trzeci tez super, ladniutki zolty wink
                                • sylki Re: FOTKI 06.06.12, 14:14
                                  no czad, więc kombinuję tongue_out
                              • womysia Re: FOTKI 06.06.12, 17:41
                                świetne połączenia! no to ja nie wiem teraz czy zamówić sobie jade green czy electric blue...
                        • dziustynka Re: FOTKI 06.06.12, 13:29
                          eh nie turkus to fatalnie
                          a na fotkach Agnes z targów wyglądał właśnie na taki morski ehh
                          • dima1312 Re: FOTKI 06.06.12, 13:41
                            przerobiłam chyba wszystkie dostępne w necie fotki z tym kolorem i jak patrzę na nią w domu to żadna fotka nie jest tym kolorem
                            • dima1312 Re: FOTKI 06.06.12, 13:48
                              www.prams-pushchairs.co.uk/bugaboo-bee-plusmaxicosi-cabriofix-adapters-sp-ed-2012-jade-green-p-3180.html to zdjęcie jest prawdopodobne nie ma tego turkusowego odcienia
                            • saras-wati Re: FOTKI 06.06.12, 14:11
                              mi się jade kojarzy z tym kolorem - na prawo od pomostuwink

www.picturesdepot.com/wallpapers/28858/ocean+pier.html
                              • sylki Re: FOTKI 06.06.12, 14:14
                                Boziu jak ja was nie lubie tongue_out
                                • tereferefretka Re: FOTKI 06.06.12, 14:20
                                  sylki a moze all black z pom.wkladka i rozowa budka? z tego co pamietam, rozowa na czarnym stelazu nie dawala ci spac w nocy ;p
                                  • sylki Re: FOTKI 06.06.12, 14:21
                                    tiaaa, sprzedałam swoją Agnes ;p
                                    a pomarańczowe wkładki dopiero będą i to też nie wiem w jakim odcieniu
                                    • tygisek Re: FOTKI 06.06.12, 14:32
                                      a jak Was bardzo lubie, bo jak tak dalej pojdzie to kupie sobie tego bee nawet chocby po to zeby sobie na niego patrzec smile a co, jak burzujem byc to byc i juz....big_grin
                                      • sylki Re: FOTKI 06.06.12, 14:34
                                        o nie nie, lansiarą będziesz tongue_out
                                        • dima1312 Re: FOTKI 06.06.12, 18:25
                                          założyłam ją dzisiaj fajna jest szczególnie na czarnym ale muszki do niej lecą jak znajdziecie gdzieś electric to dajcie znać kupiłabym jeszcze tylko tak żeby do Polski wysyłali
                                          • chubabubba Re: FOTKI 07.06.12, 13:25
                                            Yes yes yessmile wlasnie dostalam maila ze electric blue wyslalismile jak sie uda to do srody dotrze a jak nie to jeszcze tydzien poczekam
                                            • dima1312 Re: FOTKI 08.06.12, 11:14
                                              oj tam oj tam ja też zamówiłam z Anglii tylko przesyłka pieruńsko droga
                                              • womysia Re: FOTKI 08.06.12, 11:39
                                                wózkomaniaczki tongue_out dima, już prosiłam chubę o fotkę tej niebieskiej, to może ty też wkleisz? jestem ciekawa, czy jest bardzo jaskrawa...
                                                • dima1312 Re: FOTKI 08.06.12, 11:43
                                                  jasne jak dojedzie,zaraz znajdę ci fotkę real z netu wszystkie 3 kolory limitowane są trudne do opisania takie niejednoznaczne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka