m.paku 04.07.12, 00:47 co ty na to ? allegro.pl/wozek-bugaboo-cameleon-fotel-maxi-cosi-cabriofix-i2466238685.html jesteś w stanie wychwycić czy to ta nowa 2 wersja ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 01:13 nie, to jest pierwsza wersja, czyli regulacja wysokości rączki jest na motylki czyli pokrętełka. Druga generacja ma klipsy, tak jak bee Ja swoj kupiłam za 1400zł, bez dodatków, ale to było rok temu Odpowiedz Link
sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 01:42 tak sobie przelicz co ile kosztuje, nie wiem jaki jest to spiwór, czy ten nowszy czy starszy... tak wyliczając dodatki, chyba się opłaca, nawet na tej starszej ramie, ona rózni się od 2 generacji tylko regulacją wysokości rączki, to wszystko. Kurde nie wiem, ale chyba bym wzięła Odpowiedz Link
pinik Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 08:39 Jeszcze jest taka roznica, ze ta starsza wersja miala kola tylnie pompowane, a mowsza nie. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 07:10 Ja nie sylki ale w tym watku o cameleonie mialas super link Wozek byl na nowej ramje po pierwszym wlascicielu Odpowiedz Link
m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 09:02 cały wieczór szukałam bugaboo a przyszła rano babcia i stwierdziła, że takim też nie będzie jeździć ja już nie wiem co ja mam robić ona chce emmalijungę bo słyszała od znajomego znajomego, że są takie super i takie obudowane po bokach i ciepłe itd ale przecież taka emma to mi na pewno to auta nie wejdzie poza tym będzie u mnie Stokke za 2 tygodnie i co? będę miała dwa wózki na wyjście ale żaden praktyczny do auta a po drugie weź teraz znajdź emme np. nitro city w dobrej cenie Odpowiedz Link
sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 09:09 ani emma, ani cameleon, jako wózek do auta sie nie nadaje. Cam może i mały po złożeniu, ale składa się go w 2 częściach, już widzę jak klniesz. Babci powiedz, że emma może i fajna, ale ciężka i jak ona go zniesie? Odpowiedz Link
forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:21 hihi dobre pierwsze slysze zeby babcia wybrzydzala co do wozka..wiadomo ze w ich czasach byly takie ala emmy roan marity i podobne..ja widuje babcie i to takie 60 plus jak smigaja stokke i bugaboo i to nawet po duzych nierownosciach i zadowolone usmiechniete chodza... Odpowiedz Link
m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:32 moja jest chyba jakimś fenomenem dobra z niej kobita ale nadopiekuńcza i ciągle a to jej pra wnusiem trzęsie a to ma odkryte boki a to szelki w wózku go uwierają i trzeba odpiąć ( o zgrozo! ) . coś czuję, że się wcale do niej nie wprowadzimy na przeczekanie nie dość, że przy tak częstych zmianach wózka mi się to kompletnie nie opłaca to jeszcze wydaje mi się, że to szczyt góry lodowej mąż nawet wczoraj wystawił swoje auto na sprzedaż żebyśmy nie musieli oszczędzać wynajmem naszego mieszkania haha Odpowiedz Link
sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:34 oj nie wprowadziłabym się do babci, nie nie nie, nie do nadopiekuńczej, matko i córko Odpowiedz Link
m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:59 no tak .. ale nam jeszcze trochę brakuje do wpłaty własnej a zanim zrobimy remont to wejdą nam dwie raty hipoteczne za obecne i przyszłe mieszkanie! no nic trzeba będzie coś znaleźć na weekendy kupić taki wózek jaki ja chcę i siedzieć jeszcze rok dwa w naszej małej klitce Odpowiedz Link
forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:12 oj to niech babcia kupi taki jak jej sie podoba a ty sobie taki jak sie tobie podoba a mowiac o klitce co masz na mysli ?kawalerka czy 3 pokoje Odpowiedz Link
sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:14 ja mam 3 pokoje, przy mojej rodzince to klitka ;P Odpowiedz Link
forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:19 no zalezy sylki czy masz te pokoje po 20 m2 czy po 7 m2 twoje dzieciaczki razem spia czy porozdzielane sa? Odpowiedz Link
sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:30 ogólnie 70m2, tak więc dziewczyny razem, syn sam i my, ale to mało, w metrach niestety, tak wiem wiem, niektórzy maja gorzej Odpowiedz Link
m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:30 mamy tylko 35m/2 dwa pokoje w tym jeden z aneksem kuchennym całe szczęście, że na lato jest ogródek czekamy aż się zbuduje dla nas 80m/2 4 pokoje i dodatkowy bobas w planach Odpowiedz Link
forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:33 m.paku to bedzie domek czy mieszkanie? Odpowiedz Link
m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:36 niestety mieszkanie jakbym miała budować dom to na pewno nie o takim metrażu Odpowiedz Link
sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:44 hehe i nie w Szczecinie, gdzie za ziemie chcą tyle że głowa boli 4 pokoje to moje marzenie, a 5 to rozpusta Odpowiedz Link
m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:54 a i tak nie wiem czy nie zrobiliśmy błędu kupując mieszkanie w Szczecinie trzeba było kupić mniejsze w Poznaniu czy Trójmieście i nie wegetować tutaj Znając nas pomieszkamy na nowym 2-3 lata i dalej uciekniemy ') Odpowiedz Link