Dodaj do ulubionych

sylki pomocy :P

04.07.12, 00:47
co ty na to ?

allegro.pl/wozek-bugaboo-cameleon-fotel-maxi-cosi-cabriofix-i2466238685.html
jesteś w stanie wychwycić czy to ta nowa 2 wersja ?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 01:13
      nie, to jest pierwsza wersja, czyli regulacja wysokości rączki jest na motylki czyli pokrętełka.
      Druga generacja ma klipsy, tak jak bee smile
      Ja swoj kupiłam za 1400zł, bez dodatków, ale to było rok temu
      • sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 01:42
        tak sobie przelicz co ile kosztuje, nie wiem jaki jest to spiwór, czy ten nowszy czy starszy...
        tak wyliczając dodatki, chyba się opłaca, nawet na tej starszej ramie, ona rózni się od 2 generacji tylko regulacją wysokości rączki, to wszystko.
        Kurde nie wiem, ale chyba bym wzięła
        • pinik Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 08:39
          Jeszcze jest taka roznica, ze ta starsza wersja miala kola tylnie pompowane, a mowsza nie.
      • mama1dawidka Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 07:10
        Ja nie sylki ale w tym watku o cameleonie mialas super link
        Wozek byl na nowej ramje po pierwszym wlascicielu smile
        • m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 09:02
          cały wieczór szukałam bugaboo a przyszła rano babcia i stwierdziła, że takim też nie będzie jeździć tongue_out ja już nie wiem co ja mam robić tongue_out ona chce emmalijungę bo słyszała od znajomego znajomego, że są takie super i takie obudowane po bokach i ciepłe itdsad

ale przecież taka emma to mi na pewno to auta nie wejdzie uncertain poza tym będzie u mnie Stokke za 2 tygodnie i co? będę miała dwa wózki na wyjście ale żaden praktyczny do auta uncertain a po drugie weź teraz znajdź emme np. nitro city w dobrej cenie uncertain
          • sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 09:09
            ani emma, ani cameleon, jako wózek do auta sie nie nadaje. Cam może i mały po złożeniu, ale składa się go w 2 częściach, już widzę jak klniesz. Babci powiedz, że emma może i fajna, ale ciężka i jak ona go zniesie?
            • forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:21
              hihi dobre pierwsze slysze zeby babcia wybrzydzala co do wozka..wiadomo ze w ich czasach byly takie ala emmy roan marity i podobne..ja widuje babcie i to takie 60 plus jak smigaja stokke i bugaboo i to nawet po duzych nierownosciach i zadowolone usmiechniete chodza...
              • m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:32
                moja jest chyba jakimś fenomenem tongue_out dobra z niej kobita ale nadopiekuńcza i ciągle a to jej pra wnusiem trzęsie a to ma odkryte boki a to szelki w wózku go uwierają i trzeba odpiąć ( o zgrozo! ) . coś czuję, że się wcale do niej nie wprowadzimy na przeczekanie nie dość, że przy tak częstych zmianach wózka mi się to kompletnie nie opłaca to jeszcze wydaje mi się, że to szczyt góry lodowejtongue_out mąż nawet wczoraj wystawił swoje auto na sprzedaż żebyśmy nie musieli oszczędzać wynajmem naszego mieszkania tongue_out haha
                • sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:34
                  oj nie wprowadziłabym się do babci, nie nie nie, nie do nadopiekuńczej, matko i córko big_grin
                  • m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 10:59
                    no tak .. ale nam jeszcze trochę brakuje do wpłaty własnej a zanim zrobimy remont to wejdą nam dwie raty hipoteczne uncertain za obecne i przyszłe mieszkanie! no nic trzeba będzie coś znaleźć na weekendy kupić taki wózek jaki ja chcę i siedzieć jeszcze rok dwa w naszej małej klitce tongue_out
                    • forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:12
                      oj to niech babcia kupi taki jak jej sie podoba a ty sobie taki jak sie tobie podoba wink a mowiac o klitce co masz na mysli ?kawalerka czy 3 pokoje wink
                      • sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:14
                        ja mam 3 pokoje, przy mojej rodzince to klitka ;P
                        • forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:19
                          no zalezy sylki wink czy masz te pokoje po 20 m2 czy po 7 m2 wink twoje dzieciaczki razem spia czy porozdzielane sa?
                          • sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:30
                            ogólnie 70m2, tak więc dziewczyny razem, syn sam i my, ale to mało, w metrach niestety, tak wiem wiem, niektórzy maja gorzej wink
                      • m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:30
                        mamy tylko 35m/2 dwa pokoje w tym jeden z aneksem kuchennym wink całe szczęście, że na lato jest ogródek big_grin czekamy aż się zbuduje dla nas 80m/2 4 pokoje i dodatkowy bobas w planach wink
                        • forumowakobita Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:33
                          m.paku to bedzie domek czy mieszkanie?
                          • m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:36
                            niestety mieszkanie wink jakbym miała budować dom to na pewno nie o takim metrażu wink
                            • sylki Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:44
                              hehe i nie w Szczecinie, gdzie za ziemie chcą tyle że głowa boli wink
                              4 pokoje to moje marzenie, a 5 to rozpusta big_grin
                              • m.paku Re: sylki pomocy :P 04.07.12, 11:54
                                a i tak nie wiem czy nie zrobiliśmy błędu kupując mieszkanie w Szczecinie uncertain trzeba było kupić mniejsze w Poznaniu czy Trójmieście i nie wegetować tutaj tongue_out
                                Znając nas pomieszkamy na nowym 2-3 lata i dalej uciekniemy ')
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka