Dodaj do ulubionych

Mountain terrain moja nowa milosc kto ma?

05.07.12, 22:30
jak w temacie zakochalam sie w terrainie sad
Jutro chyba opcham mojego un
I.... Mam problem bo nie widzialam
Terraina na zywo sad
Tylko w necie i straaaaasznie mi sie podoba
Napewno tak lekko sie go pcha jak urbanka naszego smile
I do tego hamulec przy raczce normalnie sie nakrecam
A mozr ktoras z was ma do sprzedania?
Obserwuj wątek
    • fk4i4 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 06.07.12, 11:00
      Podzielam Twój zachwyt, gdyby nie ta zasadnicza wada że nie ma go w wersji bliźniaczej z pewnością byłby nasz. Denerwuje mnie w ubranie to że nie nie wprowadzają regularnie drobnych poprawek, udogodnień jak kieszonki, rozbudowana budka. Brak od lat nowych kolorów.
      Miałam kiedyś baby joggera na 16calowych kolach, przednie nie było skrętne, on FRUWAŁ, a nie jeździł, podbijają się jednym palcem, nie przesadzam, a mimo to dzieciak nie był w stanie go przeważyć.
      • kedro-dasos Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 06.07.12, 20:15
        allegro.pl/mountain-terrain-twin-wozek-blizniaczy-i2450541520.html
    • calineczka793 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 06.07.12, 12:51
      MamoDawidka to jak będziesz sprzedawać swojego UJ to ja sie ustawiam w kolejcewink Pamiętaj o mnie okiwink

Na forum Dima miała Terrain'a, ale już go dawno sprzedała.
      • fk4i4 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 06.07.12, 22:10
        Oczywiście kręci mnie ta obecna wersja, a nie ten archaiczny twór, ale dzięki za chęci.
        • kedro-dasos Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 06.07.12, 22:49
          A już myślałam,że taką okazję znalazłam!!!!! No, ale ja też archaik, więc wybacz....
          • mama1dawidka Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 07.07.12, 00:03
            Nir no ten podany z linka ma z nascie lat smile
            Mi cgodzi o terraina z przedni

Skretnym
            Bo ten z linku to ma cene meeeega wygorowana
            Jak na stary ba bardzo stary model smile
            • nadi1984 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 07.07.12, 19:42
              Ja mam nowego 2012 terraina. Jak narazie uzywam go z gondolą wygląda super a szczegolnie te mega wielkie kola pcha sie bosko lekko tylko jeden minus moja cora 2 m lata w nim na wszytskie strony sad(( a główka jej jak idziemy na spacer tylko ze mieszkamy gdzie niestety nie ma rownych chodnikow i czesto jezdzimy po dolach lata srasznie az musialam jej na jedna strone podkladac pieluszke . Wozek jest super ale szczerze powiem ze mam tez drugi baby jogger city elite i jednak jakby jeszcze raz miala kupowac to wybralabym BJ.
              • mama1dawidka Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 08.07.12, 21:50
                Nadi to nie chcaialabyc terraina sprzedac?
                • dima1312 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 08.07.12, 23:49
                  Hej miałam go jeszcze pare miesięcy temu pisałam o nim sporo,lepszy od Urbana którego tez miałam wygodniejszy buda super jedzie lekko fajny kosz zapisany na zamek troszkę oparcie mogło być wyżej ale ja dokupilam do niego wkladke od Vibe i było super wyślemy ci fotki jak znajdę ogólnie bardzo dobry wozek
                  • nadi1984 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 09.07.12, 18:00
                    Narazie nie moge bo nie bede maial w czym wozic mojej malutkiej jak gdzies za 2 miesiące sie przesiade na spacerowke i bede dale nie zadowolona to wtedy bede sprzedawca bo w razie czego mam na zmiane moego kochanego bjcelite wink
                    • mama1dawidka Nadi :) 10.07.12, 14:49
                      chcialam na prv napisac i nie idziesad
                      Napisz mi prosze czy na serio jie ma szans wczesnien kupic?
                      I prosze napisz mi na prv ile bys ewentualnie za niego chciala?
                      Prosze odpisz
                      • nadi1984 Re: Nadi :) 10.07.12, 20:38
                        Mamodawidka nie wiem jak tu pisać na priva podam ci moj email; asia@dobrucki.pl . moa cora ma 3 m takze wydae mi sie ze gdziez za 3 m juz sie nie bedzie miescic moze szybciej wtedy zaloze spacerowke i zobacze jak sie nia jezdzi esli bedzie gorzej niz bjcelite to bede sprzedawac . Dalam za niego dosc duzo napisz ewnetualnie na moj email swoja propozycje wtedy porozmawiam z mezem i sie odezwe. Maz chce sie go pozbyc bo nie lubi tych wielkich kol wink a mi sie one najbardziej podobaja wink
    • mama1dawidka Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 10.07.12, 21:40
      NAdi a chcialabys moze sie np na dwa tygodnie wymienic na cameleona z limitowanej seri jeans 007? pisze tu bo nie wiem czy moja wiadomosc doszla
      • nadi1984 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 10.07.12, 22:04
        Wiesz co musialabym pomyslec. A ty masz go z gondola ? A jest nowy ? Co jak ktores z nas cos sie zepsuje ? I co po 2 tygodniach powrót? A jak bym sprzedawwala swo to bys chciala caly zestaw z gondolą ? Nie wiem czy tu moige pisac kwoty dlatego napisz mi na email ile jestes gotowa zapalcic za terraina bo moze wytetdy bym ci go sprzedala a sobie kupila wlasnie jakis limitowany bugaboo ten nowy neon jest fajny tlyko nei wiem jakie tam sa gondole ?
        • nadi1984 Re: Mountain terrain moja nowa milosc kto ma? 10.07.12, 23:43
          Mamo1dawidka kusisz mnie i dzieki tobie mam ochote na zmiane kolenego wozka wink Poniewaz mo terrain jest jak nowy bo uzywany w sumie tylko gondola przez 2 m spacerowka eszcze ani razu moglabym ci go sprzedac ja go kupilam w bobowokach za 3.367. eesli chcesz za 3 tys. ?????/ wiesz tak naprawde to nowy wozek smile daj znac jutro
          • nadi1984 DO Mama1dawidka 11.07.12, 20:30
            Hej i cos sie nie odzywasz ? Juz znalazlam sobie zatspstwo mojego Terraina i jesli go nie bedziesz chciala to go wystawię na sprzedaz wink Daj znac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka