Dodaj do ulubionych

Wozki MAXI COSI

16.07.12, 15:46
czy macie z nimi jakies doswiadczenia?
Foteliki sa najwyzszej klasy, wozki wcale nie odstaja jakosciowo jednak chetnie poznam opinie uzytkowniczek.

Synek ma 7 mies.Szukam spacerowki idealnej, poniewaz mam kilka konkretnych wymogow.

-przekladane siedzisko
-wysoka raczka (oboje z Tata jestesmy odobami wysokimi)
-dobra jakosc kol (mieszkamy w odleglosci 2 km od sklepow i czesto z synkiem spaceruje na zakupy.teren nie nalezy do najlepszych)
- w miare funkcjonalny kosz na zakupy
-spacerowka nie moze byc zbyt wielka/ciezka.Musi swobodnie miescic sie w bagazniku samochodowym

A zatem wszystkie z moich powyzszych warunkow spelnia wozek Maxi cosi by bebe confort loola up.

czu ktos go uzytkowal??jest sliczny i jak narazie mysle o jego kupnie.

www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_78969_10001
Obserwuj wątek
    • blueaha Re: Wozki MAXI COSI 16.07.12, 18:43
      to jest to samo co lola bebe confort- obie marki są własnością koncernu dorell. Jak szukasz opinii to o tym wózku tylko z logo bebe confort sporo było. Generalnie za te pieniadze można kupić wózek o wiele fajniejszy.
    • afroddytta Re: Wozki MAXI COSI 16.07.12, 22:12
      Jest to wózek na pewno mały po złożeniu czyli jako samochodowy, dodatkowy jest ok. Natomiast w teren to on na pewno się nie nadaje, zdecydowanie nie jest to wózek terenowy, choć moim zdaniem na nasze chodiki też nie. Moi znajomi go mieli, do samochodu wchodził super, ale prowadzenie to porażka, ogólnie bardzo parasolkowaty (małe kółka, terkocze, trzęsie itd.), cena też wysoka. Jeśli maja byc spacery podmiejskie to zdecydowanie co innego.
      Jaka kwotę chcesz przeznaczyć na wózek i czy może być uzywany-dziewczyny na pewno doradzą coś dobregp smile
    • royalflush812 Re: Wozki MAXI COSI 17.07.12, 14:12
      dziekuje za pomocne opinie!

Na wozek moge przeznaczyc do 1000zl.
      Jak najbardziej moze byc uzywany jednak mieszkam za granica wiec kopszty wysylki bylyby duze.

Generalnie o dluzszego czasu wertuje stronki/zwiedzam sklepy w poszukiwaniu wozka idealnego.

Na pewno padna tu propozycje typu baby jogger city mini wiec z miejsca pisze ze nie chce tego wozka.Nasz 'glowny' jest trojkolowcem (Mothercare Xtreme Travel System) i teraz chcialabym sprobowac czegos nowego.W BJC kilka rzeczy mnie drazni. O wiele bardziej podoba mi sie konkurencyjny Britax,ktory jak dla mnie jest o wieeele ladniejszy:

www.youtube.com/watch?v=gckPuBGVukI
      bardzo bym chciala by wozek mial przekladane siedzisko.

• royalflush812 Re: Wozki MAXI COSI 17.07.12, 14:14
        z gory przepraszam za literowki.

dodam jeszcze ze wozek jest dla 7mies dziecka ktore jakos bardzo stabilnie jeszcze nie siedzi.Nie chce by spacerowka byla za lekka, by na zakretach maly mi sie wywracal na boki.Maclareny odpadaja.
        • kicius_85 Re: Wozki MAXI COSI 17.07.12, 18:30
          ymmm nie znam tego wozka ale piszesz ze musi miec kolka solidne bo tereny macie nienajlepsze a te koleczka na malenkie wygladaja..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka