Dodaj do ulubionych

Mamo1dawidka mam pytanie

26.07.12, 15:03
szukam Cameleona dla koleżanki, która za niedługo rodzi. Czy Ty przypadkiem nie sprzedajesz takiego różowego na allegro z pomarańczową budką?
Napisz mi proszę na @ coś wiecej o nim, jaki stan, wygląd, ile ma lat itp.
Wolałabym kupić coś od forumki, ale budżet ograniczony.
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Mamo1dawidka mam pytanie 26.07.12, 15:31
      Walker ja sprzedaje czerwonego z pomaranczowa budka smile
      Za 1265 bodajze
      Stelaz jak na bbo bardzo zadbany jest
      Tzn chodzi mi o rysy od skladania sa minimalne
      W sumie sprzedaje go tak tanio bo zalezy mi na czasie
      Na aukcji mam 15 obsrrwujacych
      Ale ludzie sie boja bo to cena w sumie froga jest
      Ale jest w nim wszystko sprawne
      A mi tylko na czasie zalezy
      • gibon301 Re: Mamo1dawidka mam pytanie 26.07.12, 19:20
        a ja się podłącze pod pytanie bo chyba sprzedajesz też parasolkę do bboo - napisałam kilka dni temu maila ale bez odpowiedzi - mogę prosić o jakiś opis stanu parasolki i dodatkowe zdjęcia?
        • gibon301 Re: Mamo1dawidka mam pytanie 26.07.12, 19:21
          właśnie zobaczyłam że parasolki już nie sprzedajesz-szkoda
          • mama1dawidka Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 09:34
            Eh bo w sumie zapomnialam
            Dosc czesto niestety mi sie to zdazasad
            Tylko ze wlasnie o stan i dodatkOwe fotki mam dziennie ok 5-6 mail
            I tez nie chce mi sie zbytnio pisac w dodatku tu w pl siedze tylko na fonie
            Co jest trudne
            A jestem zdania jak jest ktos zainteresowany to i tak kupi smile
            • pomilak1 Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 09:42
              jakbym miała zbędną kasę to od ręki kupuję tego Twojego denim'a smile
              • mama1dawidka Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 10:04

Heh widzialas smile juz tylko ten denim i ten czerony zostal
                Zaowazyla ze ludzie lubia przeplacac za wozki sad
                Bo nie rzadko wystawiam za wiecej ile bym chciala
                I idzie jak swieza bulka a z tym czerwonym bujam sie juz 1,5 tygodnia
                Oczywiscie oferty ze ktos raczy za 1000 zl kupic to pelno mam smile
                Kurcze tak sie zastanawiam bo juz wreszcie zaopatrzona jestem
                W aparat powkedzcie mi dziewczyny co robie nie tak?
                Mam najnizsze ceny i i tak nie idzie to gladko (w dalszym razie zbieram na terraina )
                W sumie denim to ten nowy 007 bez bialego napisu
                Ten bbo czerwonym ma bardzo male te slady od skladania co naprawde rzadko sie zdaza zeby tak malo
                W sumie chyba dzisiaj go jeszczce raz do prania wezme i wiecej fotek poklikam
                • sylki Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 10:07
                  Ten czerwony, cóż...wydaje mi się, że najlepiej schodzą wózki z bazą antracytową, beżową i brązową...czerwony i niebieski, jako baza chyba nienajlepiej
                  • saras-wati Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 10:15
                    albo budkę inną założyłabym, bo ta średnio się prezentuje...to jest polar, tak?
                    • sylki Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 10:27
                      oj tak, budka wygląda na sfatygowaną tongue_out
                      Ja swoją różową po praniu prasowałam przez pieluchę wink...one tak mają
                    • mama1dawidka Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 10:28

• maria.szymanowska Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 13:07
                        Ja sprzedawalam teraz cama na nowym stelazu przez 2 miesiące. Problemem nie była cena (oferty wachały sie od 1300 do 2000, wystawiony był za 1750), ale kilka osób rezygnowalo w ostatniej chwili z powodu koloru bazy (pomarańczowa), bo znaleźli podobny wozek ale z ciemna bazasmile mi sie akurat pomarańczowy bardzo podobał, bo swietnie sie komponowal z kremowa i oliwkowa wkladka, ale jeśli będę kupować jeszcze kiedyś cama to wybiorą ciemna bazę, bo szybciej sie sprzeda.
                        • mama1dawidka Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 14:06
                          Wiem wiem smile
                          Z tym ze za cene mojego niekiedy ludzie chca tyle co za froga smile
                          Noi to moje miec albo nie miec terraina smile
                          A ten czerwony mysle fajny jest dla
                          Chlopka
                          Dzisiaj dam sie i zrobie nowe foty smile
                          • pomilak1 Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 14:09
                            wg mnie cena bardzo fajna, ja za tyle praktycznie sprzedałam samą spacerówkę (nowy typ stelaża)
                            ale też wolę ciemną bazę smile no ten denim mmmm piękny jest smile
                            • mama1dawidka Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 15:43

--Hehe chetnie wymienie ten denim na terraina :p
                              A swoja droga to cena idealna do wyprobowania napewno kupujacy nie straci na spryedarzy smile
                              https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
                              https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
                              • masiw Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 23:06
                                Dajcie linka do tego denima. Poszukuje cama w rozsądnej cenie z dobrego źródła w godnym stanie.
                                • sylki Re: Mamo1dawidka mam pytanie 27.07.12, 23:22
                                  allegro.pl/bugaboo-cameleon-limitowany-007-denim-nowy-007-i2519801995.html
                                  • masiw Re: Mamo1dawidka mam pytanie 28.07.12, 16:58
                                    Który polecacie zakupić denim czy ten czerwono pomarańczowy? Wózek ma być dla dziecia urodzonego w październiku, od listopada dziec będzie mieszkał w Kalifornii więc będzie dość ciepło ( nie wiem jakie właściwości grzewcze ma denim)
                                    • pomilak1 Re: Mamo1dawidka mam pytanie 29.07.12, 20:15
                                      ja bym brała denim, ale tylko dlatego że baaardzo mi się podoba w tym kolorze smile miałam cameleona i dla mnie to super wózeksmile gdybym miała zbędą gotówkę to na pewno znowu bym sobie go kupiła big_grin
                                      • mama1dawidka Re: Mamo1dawidka mam pytanie 29.07.12, 21:07

• masiw Re: Mamo1dawidka mam pytanie 30.07.12, 13:58
                                          sad szkoda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka