Dodaj do ulubionych

jaki kolorek nippera? ;-)

01.09.12, 22:12
Skusiłam się - zamawiam na 99% na allegro i zastanawiam się nad kolorkiem. Do wyboru jest granat, popiel i czerwień. Granat miałam w speedim więc bym sobie odmieniła, ta czerwień?? Chyba jednak popiel, ale ktoś chyba pisał, że niezbyt ładna na żywo? Macie może jakieś real foto?
Przegrzebałam chyba wszystkie wątki o tym nipperze i skoro niemal każda z Was pisze, że płynie to chyba naprawdę tak jestwink Tylko tak się zastanawiam czy przesiadać się już z buzz'a czy dopiero na zimę. Oj coś marudzęwink)
Obserwuj wątek
    • pinik Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 00:00
      Kupuj, kupuj! Super jezdzi! Mam tyle wozkow na stanie (rowniez z odwracanym siedzonkiem, ktore preferuje), a znow nipper wyjechal z nami na weekend. Uwielbiam nim jezdzic.

Szary podobno marnie live wyglada. Ale kazdy ma inny gust. Moze tobie sie spodoba.

Granat ma dziewczyna z innego forum (zamknietego).
    • pomilak1 Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 07:38
      Gdzieś tu na forum któraś wklejała swojego czerwonego i fajnie się prezentowałsmile
      Ja mam camel, mam już ten wózek ponad pół roku i nadal jestem z niego mega zadowolona!teraz miałam go na wakacjach i spisał rewelacyjnie!wielokrotnie na siedzisku siedział mój 4 latek trzymając swoją siostrę (roczek) między nogamibig_grin przypięci byli pasami biodrowymi big_grin jak mama mi w końcu da aparat do zgrania zdjęć wkleję zdjęcie smile
      • didis Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 08:02
        Czerwony jesienią fajnie będzie się prezentowałsmile
        • wiorka_mrau Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 08:33
          Wiem, granatowy ma kkitka (jesteśmy razem na grudniówkach) i też śliczny. Ktoś tu pisał, że czerwony jak ferrariwink) Myślę o nim intensywnie, ta popiel w sumie też mi się podoba o ile nie jest taka spłowiała. Ech, osiołkowi w żłoby dano... Te Wasze opinie o lekkości prowadzenia mnie skusiły na maksa, bo buzz im dziecię cięższe tym gorzej się podbija.
          Pinik, ale to niesamowite, że mimo, że masz joolz'a (chyba kupię sobie przy drugim;-PP), mb i chyba stokka z tego co kojarzę to wybierasz tego śmigacza.
          • aga7-77 Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 09:10
            Czerwony naprawdę jest super smile Ja się bardzo cieszę, że wybrałam właśnie ten kolor.
          • pomilak1 Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 09:22
            bo to zależy kto, czego od wózka oczekujesmile
            ja też mam teraz joolza i nippera, na co dzień jeździmy joolzem ale na dłuższe wycieczki szczególnie w teren nipper jest niezastąpionysmile
            miałam w pewnym momencie chęć zamienić nippera na coś innego terenowego, ale po wakacjach odrzucam całkowicie ten pomysł i nipper zostanie z nami do końca wózkowania (oczywiście jako wózek w teren )
            • wiorka_mrau Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 09:47
              A joolza miałaś z też gondolą? Tak się zastanawiam czy kiedyś go kupić od początku wózkowania. Podoba mi się ten wózek okrutnie.
    • kkitka Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 09:47
      Tak mam granatowego i codziennie nie mogę doczekać się spacerów smile oto zdjęcie granata https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/gd/ge/tpce/EEEYNTyVnAwDxeoJsB.jpgchciałam czarny, no ale nie mają jak wiesz.
      • wiorka_mrau Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 09:48
        No piękny ten kolor!
      • magdal-enas Re: jaki kolorek nippera? ;-) 02.09.12, 21:00
        Ja wklejałam czerwonego, proszę, to moje czerwone Ferrari.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/gh/yh/lf9u/PAln8c6O30A43mrrxB.jpg
        • wiorka_mrau Re: jaki kolorek nippera? ;-) 03.09.12, 09:11
          Piękne dzięki, teraz to już sama nie wiem wink)
          No nic, jak się w końcu zdecyduję to dam znać i wkleję foty. Pozdrawiam i dziękujęwink
          • wiorka_mrau Re: jaki kolorek nippera? ;-) 03.09.12, 10:47
            Pisałam jeszcze raz do tego faceta z allegro co sprzedaje po 899zł w sprawie kosza, bo widzę że w jednych jest a w innych nie ma i napisał, że to koszt dodatkowo 120zł! Kkitka Ty też u niego kupowałaś? Ładne są te zaokrąglone kosze, bo widzę, że są też inne - takie kanciaste i jeszcze jakieś siatki. One się różnią rocznikami czy po prostu różne pasują?
            • kkitka Re: jaki kolorek nippera? ;-) 03.09.12, 12:15
              Tak kupowałam w tym samym , matam.pl .Ale ja miałam kosz w cenie, widzę że rzeczywiście zmienili tę opcję, szkoda że musisz dopłacać. Mam ten zaokrąglony i dostęp do niego nie jest jakiś super. A podobny do tego kanciastego miałam w mutsy, tylko tam mi trochę haczył o krawężniki. Nie wiem na jakiej wysokości będzie zawieszony, ale pewnie łatwiejszy dostęp będzie do niego. Koszyk w postaci siatki, jeżeli można to nazwać koszykiem jest zawieszony na oparciu pleców, także to na pewno będziesz miała.
              • delphine_delphine kkitka 04.09.12, 18:37
                Ten granat co masz, to ten odcień navy?
                • kkitka Re: kkitka 04.09.12, 20:24
                  Tak, to jest navy.
                  • delphine_delphine Re: kkitka 04.09.12, 20:59
                    No proszę, a na zdjęciach katalogowych wcale tak ładnie nie wygląda. Dziękuję Ci za odp smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka