katazan 09.10.12, 19:01 Mam pytanie dotyczące wózka parasolki. Będę szukać trwałej, wygodnej, ładnej. Co polecacie? K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereferefretka Re: Parasolka 09.10.12, 19:13 ?trwałej? czyli że co, i jaki przedział cenowy Odpowiedz Link
sylki Re: Parasolka 09.10.12, 19:34 no jak, żeby się na pierwszej dziurze w chodniku nie rozleciała. co do ładnej, to pojęcie względne Trwałe to maclareny są, ładne dla niektórych Odpowiedz Link
katazan Re: Parasolka 09.10.12, 19:52 Przedział cenowy dowolny. Parasolki Maclaren niechetnie bo nie w moim guscie. Coś innego. K. Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Parasolka 09.10.12, 20:15 Może jakies peg perego? si jest bardzo chwalone. Nie wiem jak z trwałością. Mamas&papas są niezłe. Ale parasolki tez są rózne - chodzi Ci o bardziej spacerową czy raczej przewozówkę? Odpowiedz Link
katazan Re: Parasolka 09.10.12, 20:21 O wózku Pliko Peg Perego do tej pory myślę najpoważniej. Mamas & Papas, Silver Cross, i Cybex raczej nie. K. Odpowiedz Link
djulliet Re: Parasolka 09.10.12, 20:36 Peg Perego Si i Pliko Mini mi się najbardziej podobało jak oglądałam parasolki, Cybex Callisto też jest bardzo fajny. A tak w ogóle to musi być parasolka? My do auta mamy Baby Joggera City Mini 3, a jest jeszcze Bugaboo Bee Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Parasolka 09.10.12, 21:05 ja mam m&p i polecam, peg perego są rozchybotane, od nowości, terkoczą,a mój jest wózek cichy i płynie Odpowiedz Link