blondynkapoznan 12.03.13, 12:43 wylicytowała quinny dzwonie do Pana a on ze nie sprzeda bo cena zbyt niska allegro.pl/speedi-sx-trojkolowy-i3060678477.html a caly tydz czeka na koniec aukcji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: jeste wkurzona 12.03.13, 12:50 To bardzo częsty problem nic nie zrobisz niestety po za wystawieniem negatywa. No chyba, że chce Ci się bawić w sprawy sądowe Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: jeste wkurzona 12.03.13, 13:15 wystaw mega negatywa - i daj sobie spokój z gościem Odpowiedz Link
escapezone Re: jeste wkurzona 12.03.13, 13:30 ja bym do allegro zgłosiła , ten kretyn sam wystawił na licytacje bez ceny minimalnej wiec czego oczekiwał? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jeste wkurzona 12.03.13, 13:39 często się zdarza niestety. Mnie to strasznie wkurwia. Traktują ciule allegro jak prywatny folwark, albo jak piaskownicę. Nie zdają sobie sprawy z tego, że licytacją to zawarcie prawnie wiązącej umowy. Koniecznie zgłoś do allegro, a jeśli ci zależy i masz checi to zgromadź potrzebną dokumentację (zrzut aukcji, wydruki meili z potwierdzeniem wygrania od allegro i wydruki meili od faceta, ze nie sprzeda bo za tanio) i napisz pozew do sądu. Z tego co czytałam gdzieś w sieci sprawę można do sądu złożyc nawet online - robisz wpłate dla sądu 30zeta czy ileś i potwierdzenie wpłaty z dokumentami wysyłasz elektronicznie. Odpowiedz Link
sweetmelongirl Re: jeste wkurzona 12.03.13, 13:29 co za gość...ale to chyba nagminne sytuacje możesz się z nim sądzić - i zapewne wygrałabyś bo w końcu zakończyło się tym, że wygrałaś - pytanie czy chce Ci się. Odpowiedz Link
blondynkapoznan Re: jeste wkurzona 12.03.13, 13:36 dziwna sytuacja i jeszcze przez fon tak mówił jakby to jakaś zabawa była. Ze wystawimy sobie po komentarzu i bedzie ok on chce 400zł za ten wózek Do ilu wogóle warto kupić speedi? ceny są b.zróżnicowane. ps.na pocieszenie dzisiaj doszedł Fastfold czarno żółty. Odpowiedz Link
afroddytta Re: jeste wkurzona 12.03.13, 13:57 Też tak miałam, gość tłumaczył, że jestem chyba ograniczona umysłowo, bo to było ogłoszenie, a ja nie skumałam. Odpuściłam po kilku mailach dla sportu. Napisz i obserwuj co dalej, jak kilka takich aukcji zrobi to go zablokują. Odpowiedz Link
flower_v Re: jeste wkurzona 12.03.13, 14:11 no mozna sie wkurzyc, mnie wkurza jak obserwuje aukcje, bo chce kupic i przed jej koncem nagle zakonczona, bo wózek uległ zniszczeniu lub cos podobnego...wrrr tylko czas czlowiek traci. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: jeste wkurzona 12.03.13, 14:25 no dosłownie, plaga uszkodzeń. Nie ma tygodnia, zeby mi nie odwołali jakiejś oferty, albo zeby nie uszkodził się obserwowany przeze mnie wózek. Odpowiedz Link