Dodaj do ulubionych

Nowy MB Cosmopolitan

02.04.13, 12:16
Wydaje się całkiem ciekawy mountainbuggy.com/en/buggies/single/cosmopolitan
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Nowy MB Cosmopolitan 02.04.13, 12:35
      Zupełnie nie jak MB i raczej nie w moim stylu.
      Zdecydowanie wg. mnie wpisuje się w najnowszy trend, gdzie wszystkie wózki wydają mi się podobne w stylu BJ CVersa, EW June i co tam jeszcze ostatnio było.
      (w ogóle to jakoś mutsy mi przypomina uncertain)
    • martuska1982 Re: Nowy MB Cosmopolitan 02.04.13, 12:45
      jakiś taki nie mointainowy wink
      za zwyczajny, ale nazwa cosmopolitan pasuje jak ulał. smile
      • tygisek Re: Nowy MB Cosmopolitan 02.04.13, 13:18
        A mi sie podoba smile podoba mi sie, ze firma wychodzi na przeciw roznym oczekiwaniom, ze poszerza asortyment, jednoczesnie produkujac wozek nieprzesadzony, schludny, napewno swietny jakosciowo oraz technicznie (spojrzcie, jakie testy przeszedl nowy model), kolor stone przesliczny wink wreszcie cos nowego dla fanow marki, ktorzy ubolewali nad tym, ze MB nie maja modelu z przekladanym siedziskiem, regulowanym podnozkiem i wozka, ktory kompaktowo zmiesci sie w bagazniku nie zajmujac jednoczesnie calej jego powierzchni.....jest wybor - oczywiscie wierna fanka pozostane Urbana, klasyki stylu MB, ale zaloze sie, ze Cosmo rowniez bedzie udanym modelem, chetnie bym go wyprobowala, szczerze bardziej mi sie widzi ze podbije serca matek niz MB Mini
        • martuska1982 Re: Nowy MB Cosmopolitan 02.04.13, 13:49
          jasne, mnie też sie podoba i ja też uważam, ze fajnie ze mountainy to nie tylko jedno kopytko, ale też coś inego. wink
          Napisałam tylko odnosnie moich kojarzeń - no jakoś z mb mi się nie kojarzy (jeszcze),ale za to z nazwą cosmopolitan juz tak. tongue_out
          • didis Re: Nowy MB Cosmopolitan 02.04.13, 14:44
            A ja niestety uważam, że on jest na jedno kopyto. Dla mnie jest zwykły, taki jak mura, mutsy transporter - z wyglądu nic powalającego. Co prawda MB wcale mnie wyglądem nie powalało nigdy, tylko wytrzymałością, ale jednak.... To tylko wózek... Nie będzie moim nowym Must have
    • sztucznamrowka Re: Nowy MB Cosmopolitan 02.04.13, 16:30
      Mnie się skojarzył z Murą4
      • magdashero Re: Nowy MB Cosmopolitan 02.04.13, 17:42
        a dla mnie rezrżnięty design od i'candy, nawet rury takiej samej grubości, przynjamniej na zdjęciach
    • moni_ka30 Re: Nowy MB Cosmopolitan 17.06.13, 17:19
      Widzialam dzis w sklepie. Wozek bardzo luzny, zarowno raczka jak i siedzisko. Siedzisko malutkie. Podbija sie gorzej niz nipper, prowadzic jedna reka tez raczej ciezko. Ja bym go nie kupila. Wolalabym mini gt (ktore faktycznie ma dziwna bude)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka