Dodaj do ulubionych

Biały Maclaren techno xlr

29.07.13, 14:00
Zastanwiam się nad białym Laclarenem Techno XLR encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS8Oa-5RJ5wvyZLGOS4IX3cbkshIU4KH3HyqGLM4N9yzeiVNkIL
Czy jest tu ktoś kto taki kolor posiada? Bardzo m się podoba, ale obawiam się, że szybko się zbrudzi i po praniu będzie straszyłuncertain Macie jakieś doświadczenia związane z tym modelem? Da się wyprać też budkę czy tylko siedzisko?
Obserwuj wątek
    • womysia Re: Biały Maclaren techno xlr 29.07.13, 14:08
      he, he, z moim synkiem to by była masakra. ja muszę przecierać nawet te białe plastikowe elementy w bugaboo, bo są ubrudzone - albo pokopane, albo pomacane brudnymi rękami po zjeżdżaniu całym ciałem na ziemię wymieszaną z piachem...
      • mamumki Re: Biały Maclaren techno xlr 29.07.13, 14:12
        Eh że tez w pierwszej odpowiedzi zostałam sprowadzona na ziemiętongue_out ale piękny ten wózek i po psortu trzeba mi go racjonalnie wybić z głowytongue_out
        • gniesia007 Re: Biały Maclaren techno xlr 29.07.13, 14:16
          Być może sprawdzi się przy dziecku tak do roczku, później jak zacznie samo chodzić to bć może raz w tugodniu będziesz musiala go prać a przecierać codziennie, chyba ze pozostaniesz przy zmianie kolorkubig_grin
          • martuska1982 Re: Biały Maclaren techno xlr 29.07.13, 15:15
            niedwno był lub nadal jest używany na all taki własni ebiały.Boooziuuu jak mi ise podoba ten kolor. smile
            Śliczny jest, jakby był taniej to bym nie patrzyła na praktycznośc koloru tylko brała. tongue_out
            • lunagda Re: Biały Maclaren techno xlr 30.07.13, 22:10
              On nie jest bialy a jasno szary ,oglądałam go ostanio w smyku i tez sie nad nim zastanawiam smile
              • aga_1980_31 Re: Biały Maclaren techno xlr 31.07.13, 11:45
                Dokładnie miałam to samo napisać to nie jest biały wózek jest określany jako silver
              • mamumki Re: Biały Maclaren techno xlr 31.07.13, 14:01
                A w którym Smyku go widziałaś?
                • lunagda Re: Biały Maclaren techno xlr 31.07.13, 14:15
                  W Gdańsku na Matarni .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka