matyldamoja 20.08.13, 10:37 www.mothercare.com/Jan%C3%A9-Rider-Formula-Pram-and-Pushchair-Travel-System---Memories/525962,default,pd.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztucznamrowka Re: a to widziałyście? 20.08.13, 10:59 Mnie się akurat Trider podoba - wysoko siedzisko, koła gumowe i duże. A z gondoli Jane to moim zdaniem najlepsza Capazo bo ta w linku - Transporter jest mała i ciężka. Odpowiedz Link
tereferefretka Re: a to widziałyście? 20.08.13, 11:14 podepne sie,coby nowego wątku nie tworzyc zajrzałam zachęcona przez jedną blogerkę dzieciową na stronę cosatto www.cosatto.com/products/pushchairs/ooba-travel-system/duck-egg podoba mi sie taki typowo dzieciowy woz )) wie ktoś coś może jak one się sprawują? (ja tylko teoretycznie pytam,nie potrzebuje juz wozu ) no i oczywiście podoba mi sie tez podwojna spacerówka 'supa dupa double pushchair' rewelacja Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: a to widziałyście? 20.08.13, 11:46 Podobają mi się te Cosatto, takie kolorowe i wesołe Odpowiedz Link
maja1406 Re: a to widziałyście? 20.08.13, 11:25 ja lubiłam bardzo jane rider, fajnie mi się nim jeździło Odpowiedz Link