Dodaj do ulubionych

Maclaren Quest Denim

18.09.13, 18:22
Jesienna wymiana wózków i u mnie jednak smile Postanowiłam że pozbywam się bjcm (chociaż nie wiem czy to do końca dobry pomysł, bo zawsze myślałam że będzie ze mną na wieki), a chcę coś jeszcze lżejszego do auta, max 6 kg. Myślałam też o xt, ale jednak za duży dla mnie. Boję się używek, bo widziałam tyle rozjechanych, że postanowiłam zakupić nówkę smile I teraz mam pytanie do użytkowniczek czy ten denim ma powiększaną budkę czy ja coś pokręciłam..., chodzi o model z 2013. I czy warto go zakupić, bo cenowo podobnie jak zwykłe modele.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Maclaren Quest Denim 18.09.13, 19:36
      Quest w kolorze denim ma powiększaną budkę.XT każdy ma powiększaną budkę i nie wiem czy XT jest w ogóle w kolore denim, chyba nie.
    • agusia041 Re: Maclaren Quest Denim 18.09.13, 19:42
      Ma powiększaną budkę tak jak XT i amortyzację na przednie koła, jeżeli quest to tylko denim, zwykłego w ogóle nie brałam pod uwagę smile Tylko on nie waży 6kg, faktycznie wyszło mi 7,1, chyba, że coś z moją wagą nie tak wink
      • kkitka Re: Maclaren Quest Denim 18.09.13, 20:10
        To super smile bo już zamówiłam! Fajnie z tą budką, że powiększana, wiadomo że tej w bjcm nic nie przebije ale nic nie może trwać wiecznie i czas się z nim pożegnać. W sklepie podnosiłam zwykłego questa i był ok. Ewentualnie jak jednak mi nie podejdzie jako parasolka to zawsze mogę odesłać.
    • kkitka Re: Maclaren Quest Denim 20.09.13, 18:06
      Przyszedł dziś do mnie, i mam mieszane uczucia uncertain Bardzo mi się podoba, super wygląda tapicerka, budka i nawet kosz nie jest jakiś tragicznie mały, kółka też fajniutkie. Tylko tak mi smutno się zrobiło, że w takiej parasolce to synek za wygodnie nie ma, jednak w BJCM więcej miejsca miał. Wiadomo, że wszystkiego mieć nie można i w sumie o taki wózek mi chodziło. Zostawię go sobie, bo piękny jest, ale smutek mnie ogarnia, że synek niedługo pożegna się z wózkami. Chyba, że uda mi się zatrzymać obydwa smile
      • agusia041 Re: Maclaren Quest Denim 20.09.13, 18:19
        Wygodnie jak to w parasolce wink Powiem szczerze, u mnie denimek jedynie cieszy oko, i tak jeżdżę głównie UJ a do galerii zabieram bee. Mam ochotę na BMW, ale w sumie chyba bez sensu, żeby stał uncertain
        • darusia2012 Re: Maclaren Quest Denim 20.09.13, 18:24
          Agusia ustawiam się w kolejce wink
          i dziękuję za jego zważenie, bo w innym wątku nie podziękowałam wink
        • kkitka Re: Maclaren Quest Denim 20.09.13, 18:47
          Agusia Ty mnie nie strasz, że i u mnie tak będzie wink
          • agusia041 Re: Maclaren Quest Denim 20.09.13, 19:05
            Nie straszę, ja po prostu mam zestaw, który zostaje z nami do końca UJ i bee + fusion do spania, a że coś muszę testować to wymieniam parasolki smile
            Darusia, napisz na gazetowy jaki masz budżet, może się dogadamy, wózek nówka sztuka, chociaż kupiony dokładnie miesiąc temu smile
            • darusia2012 Re: Maclaren Quest Denim 20.09.13, 19:36
              Agusia napisałam na gazetowego
        • pinik Do agusia 20.09.13, 19:54
          Sluchaj , a nie chcialabys denima na granatowe BMW ze mna zamienic i troche doplacic? Bo moja bez podnozka nie przyzwyczajona sad
          • agusia041 Re: Do agusia 20.09.13, 20:20
            Trochę tzn. ile? wink Może bym i chciała, tylko boję się, że będzie stał jak quest, ja nie mam gdzie za bardzo tymi parasolkami jeździć. Latem brałam na urlop i wyjazdy, teraz mały biega po podwórku, a jak już idziemy gdzieś biorę UJ, albo bee smile
        • the_isabelle Re: Maclaren Quest Denim 17.10.13, 14:29
          Agusia a Ty masz może jeszcze tego questa denim i ewentualnie rozważałabym pozbycie się go (w dobre rece smile ?
          • agusia041 Re: Maclaren Quest Denim 17.10.13, 15:12
            Niestety nie mam, wymieniłam się z Pinik na BMW. Ona zresztą też go już nie ma, zaraz sprzedała.
            • darusia2012 Re: Maclaren Quest Denim 17.10.13, 15:14
              Stałam i ja po niego w kolejce, ale mi towar wykupili smile
              • the_isabelle Re: Maclaren Quest Denim 17.10.13, 15:51
                szalejecie Dziewczyny... big_grin mam nadzieje, że ja nie dojdę do tego stadium smile mąż może tego nie znieść nerwowo smile
    • kkitka Re: Maclaren Quest Denim 22.09.13, 13:25
      Jest dobrze. Myślałam ze rozczaruje się prowadzeniem ale nawet milo jestem zaskoczona. Amortyzacja na przednie koła lepsza niż w bjcm, wygląd i budka nawet mojemu M się podoba tylko synek za szeroko w nim nie ma, o śpiworki nawet nie myślę. Wkładki też nie zamierzam montować bo i tak splyca jeszcze bardziej siedzisko zresztą fajnie ten jeans wygląda. Zamiast torby znalazłam w szafie worek na kapcie di przedszkola, kiedyś w jakimś lumpeksie kupiłam, a ze jest z jeansu to pasuje smile Z parasolek miałam ppsi która mnie rozczarowała za to rozchwianie, może też dlatego ze była uzywana, a Quest nowka i nic się nie buja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka