Oto jest pytanie, nie wiem co zrobić, mamy wrzesień, młoda już styka się z budą a gdzie zima, gruba kurtka, gruby spiwór, pewno jakaś puchowa czapa, jak ja to ogarne w tym wózku, juź teraz jak chcę budę odsłonić jak jej pokazuję coś na spacerze to muszę jej glowę najpierw wyciągać i wtedy kładę budę i na to głowę

! Trochę to irytujące coraz bardziej, nawet poprawienie jej czapki jest trudne bo głowa pod budą i ciężko ręce wcisnąc, nie ma mowy o poprawieniu jej czy coś w tym stylu, jak śpi to już z głowką na bok no bo materiał ją blokuje, sama nie wiem co robić, czy w elite będzie miała więcej przestrzeni?
Zastanawiam się nad wymianą najprawdopodobniej na elite, ale boje się ze prowadzenie nie będzie juz tak przyjemne i lekke jak w uj, nie mam tez dokładnych wymiarów siedziska, prośba do Magdy, wymierzysz siedzisko, głebokość do oparcia, oparcie samo i odległość do budy przy składaniu i podnóżek odległość od siedziska do tek plastikowej części?
Aktualne foty jak młoda juz teraz wygląda w uj:
Na fotkach budka się marszczy bo ten drut do budy jest za krótki ( od gondoli) jakby co