mahogany6 30.09.13, 21:57 W końcu doczekałam się powiększenia do budki w speedi. Uczucia mam mieszane, bo porównuje teraz do tego valco snapa, którego dalej uwielbiam i nie zmienię na nic innego już Na poprawę humoru fotki porównawcze z moim pierwszym wózkiem wszystkomającym z czasów przed wózkomanią oczywiście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: tuning budki speedi fotki 30.09.13, 22:27 Ale sama to uszyłaś? Mi się podoba. Wygląda zgrabnie Odpowiedz Link
mahogany6 Re: tuning budki speedi fotki 30.09.13, 22:38 pierwszą wersję "szyłam" ręcznie, a potem mama na maszynie. Ta wersja już szyta przez krawcową. Nie wygląda źle tylko nie wiem czy się sprawdzi np na wietrze. No cóż zobaczymy w zimie Odpowiedz Link
martuska1982 Re: tuning budki speedi fotki 30.09.13, 23:21 jak na speedi to klasa.Pisze jak na speedi bo on ma tak charakterystyczną prostą budkę, że trudno doszyć coś co będzie dobrze chroniło i jeszcze zgrabnie wyglądało. Tutaj uważam, że jest maksymalna osłona przy zachowaniu zgrabnego wyglądu. Z takim daszkiem speedi sporo zyska na spacerach. Odpowiedz Link