blueaha 29.10.13, 09:06 znalazłam taka inforację, że to bedzie kolejna nowosć nuny, taki pośredni między peep a ivvy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_aw Re: Nowa nuna mixx 24.01.15, 14:09 Mam pytanie: ten wózek będzie tylko w USA dostępny? Bardzo mi się podoba i poważnie zastanawiam się nad zakupem. Odpowiedz Link
basia752 Re: Nowa nuna mixx 24.01.15, 14:39 Chyba Bebe Beni Izzy ma podobny stelaż, coś tak kojarzę, bo kiedyś o nim myślałam Odpowiedz Link
tg76 Re: Nowa nuna mixx 24.01.15, 15:08 PopPoprocze czarny stelaż, bo tten srebrny element w połowie stelaża mi się kompletnie nie podoba... Ciekawe jakiej wielkości siedzisko i szerokość wozu całego... Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Nowa nuna mixx 24.01.15, 15:53 basia752 napisała: > Chyba Bebe Beni Izzy ma podobny stelaż, coś tak kojarzę, bo kiedyś o nim myślał > am Tak, a patrząc tylko z przodu wygląda trochę jak m&p urbo. Odpowiedz Link
aannuszka Re: Nowa nuna mixx 24.01.15, 17:40 Tak bebe beni Izzy jest na podobnej ramie. Nie ma takiej ładnej budki jak nuna ale tez ma dużą, powiekszana zamkiem. Mam Izzy juz 2 lata bardzo fauny wózek. Największą zaleta to lekki i na prawdę sam jedzie. Dobry jako jedyny wózek na zimę i lato. Odpowiedz Link
m_aw Re: Nowa nuna mixx 24.01.15, 20:04 Ale nikt nie odpowiedział na moje pytanie Czy ten wózek będzie dostępny w PL, albo chociaż w UE? A jeśli już o podobieństwo chodzi, to dla mnie dużo bardziej Joie Chrome przypomina Nunę Mixx niż ten Izzy. Odpowiedz Link