ewold 30.10.13, 12:57 Który wypada lepiej jeśli i chodzi o komfort jazdy oraz inne parametry ( np. który ma większe siedzisko ) i czym się różnią ? poza ilością kół oczywiście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linkap_wawa Re: BJ city mini 4 a GT 30.10.13, 13:08 no w gt siedzisko jest chyba mieksze... a jesli chodzi o wymiary to masz tu: nie prowadzilam zwyklego mini z 4 kolami ale w porownaniu z 3 kolowcem absolutnie wygrywa GT. Mysle, ze duza role odgrywa tu wyprofilowanie raczki - manerwrowanie gt jest duzo latwiejsze i lzejsze. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: BJ city mini 4 a GT 30.10.13, 13:15 miększe tak, ale wymiarem takie samo. Odpowiedz Link
ewold Re: BJ city mini 4 a GT 30.10.13, 13:16 dzięki za to porównanie wymiarów Pod tym względem Gt wygrywa . Odpowiedz Link
atwar1 Re: BJ city mini 4 a GT 30.10.13, 16:47 Mini 4 prowadziłam tylko w sklepie. Z dzieckiem w środku nie migłam go w ogóle podbić. Teraz mam gt i daję radę. Prowadzi się bardzo dobrze. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: BJ city mini 4 a GT 30.10.13, 17:34 Zdecydowanie polecam GT - ma większe siedzisko (dłuższe oparcie i podnóżek), komfort jazdy i manewrowanie bardzo dobre, to mój najlepszy wózek - a jeździłam dziewięcioma różnymi BJCM 4 nie prowadziłam, za to obserwuję bo jest w użyciu na osiedlu, a w sklepie "macałam" CM3 i bym nie kupiła - nie podobały mi się koła, duużo lepsze są w GT Odpowiedz Link