eve_81 06.11.13, 19:55 Czy 157 zł za nową budkę (tą nowszą) do swifta to dużo czy mało? Nie wiem czy wymieniać, czy to się w ogole opłaca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkitka Re: MB swift - budka 06.11.13, 21:34 Cena chyba niezła, a będzie pasować do Twojego modelu? Jeżeli nie zamierzasz sprzedawać swifta to ja bym kupiła. Odpowiedz Link
eve_81 Re: MB swift - budka 06.11.13, 21:39 No własnie ja zdecydowałam, że wózek zostaje. Everbaby pytało jaka mam budkę, tzn jak montowaną na drut czy na klamry takie i wyslałam im zdjęcie - mam klamry, więc budka jest nowszego typu. Odpowiedz Link
calineczka793 Re: MB swift - budka 06.11.13, 22:40 Również mam ten dylemat - czy kupić budę do Swifta, bo moja trochę wyblaknięta jest - jednak zdaję sobie sprawę, że więcej za wózek nie dostanę tylko dlatego, że buda jest faktycznie czarna - ja mam Swifta z 2010r. i patrząc na kwoty za które poszły niektóre Swifty na All i u nas na forum to po prostu kupowanie nowej budy z zamiarem sprzedaży Swifta w ogóle się nie opłaca. Cena przystępna. Odpowiedz Link
calineczka793 Re: MB swift - budka 06.11.13, 22:41 Ah teraz doczytałam, że zostawiać jednak Swifta - to bierz budę A mają inne kolory czy tylko czarne? Odpowiedz Link
eve_81 Re: MB swift - budka 06.11.13, 23:12 Ja pytałąm tylko o lime, nien wiem czy mają ale pewnie producent ma. Mnie nawe nie chodzi o to by podwyższyć wartość wózka. A swoją drogą to chyba za niego przepłaciłam więc i tak będe sporo stratna Odpowiedz Link