Dodaj do ulubionych

PROSZE O POMOC...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:16
Co sadzicie o pszychodni na Sobieskiego? W szczegolnosci jestem
zainteresowana opiniamii na temat pracujacych tam lekarzy ginekologow? Godni
polecenia,jak na pierwsza w zyciu wizyte?

-----
Ps.Znow watek o Sobiskiego,ale Obywatel tym razem chyba nie bedzie sie
wypowiadal:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Obywatel Re: PROSZE O POMOC... IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:21
      Heh :)))
      Co do ginekologów to nie wiem:)))
      Ale sam korzystałem z usług dentystycznych i są w porządku.
      A jak dentyści są w porządku to duże prawdopodobieństwo że ginekolodzy też.
    • Gość: ha Re: PROSZE O POMOC... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:21
      byłam tam kiedyś i więcej bym nie poszła, w życiu tak paskudnie się nie
      czułam:(...ale od tego czasu minęło pare lat , może pani doktor która mnie
      przyjmowala już tam nie pracuje:)
      • Gość: dziewczynka Re: PROSZE O POMOC... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 21:58
        Oj, ha 0nie pocieszylas mnie :( Prosze o wiecej opinii na ten temat.

-----
        A jednak Obywatel mial cos do powiedzenia:D
        • Gość: dim Re: PROSZE O POMOC...do dziewczynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:45
          jeśli chodzi nie o wizytę a o jakąs poradę, proponuje zwrócic sie na forum do
          niesamowitego adama+. To nie tylko forumowy ginekolog, ale...brak słów;-). Za
          Zobacz na wątęk o Yasminie.

pozdrawiam
    • Gość: dziewczynka Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:56
      No...faktycznie:D Mnie jednak chodzi o wizyte. Slyszalam,ze godna polecenia
      jest Katarzyna Buzdygan,Co o niej sadzicie?
      • Gość: MW Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:59
        Nie polecam ani tej pani ani gin,w tej przychodni tragedia nie idz tamdziewczyno
        bo sie zrazisz mnie powiedziano ze urodze martwe dziecko a mam zdrowego
        slicznego synka!
        • Gość: dziewczynka Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:06
          w takim razie kogo polecacie? (lepiej byloby,gdyby byla to kobieta). Wyem,ze
          taki watek juz istnieje,ale jest on strasznie chaotyczny i juz nie weim,do kogo
          i gdzie mam pojsc:(
          • Gość: gosia z bravo Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:49
            Polecam Pana R. Górniaka, przyjmuje na Zawodziu w przychodni na ul. nadrzecznej
            Wspanialy facet
    • Gość: Obywatel Re: PROSZE O POMOC... IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:06
      Kiedy Ci tak powiedziano??
      Głupoty gadasz!!!
      NIe strasz dziewczyny!!!
      • Gość: dim Re: PROSZE O POMOC... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:21
        Obywatel jest oczywiście stałym bywalcem u pani gin na Sobieskiego i on wie
        najlepiej, a nie Ty kobieto;)Ty głupoty piszesz;)
        • Gość: dziewczynka Re: PROSZE O POMOC... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:29
          No tak,a myslalam,ze bedzie to jedyna dyskusja o ul Sobieskiego,w ktorej
          Obywatel nie zabierze glosu:) Ale tak powaznie,to moze Dim,Ty(choc wole
          lekarke) na pierwza wizyte.Z tego strasznie gluuuuugiego watku o najlepszych
          gin,nic nie wynioslam,jedynie metlik w glowie...
          • Gość: dim Re: PROSZE O POMOC... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:39
            Nasz;) adam+ przyjmuje gdzieś w czestochowie, w jednym z wątków było napisane,
            niestety nie wiem w jakiej przychodni. Wiem na pewno, że nie prowadzi
            prywatnego gabinetu. Ja nie bardzo potrafię Ci poradzić jakąs panią doktor, ale
            trzeba uważać przy wyborze, bo u nas trafiają się lekarze z którymi trudno się
            współpracuje. Może jakaś dziewczyna się odezwie i Ci kogoś poleci.

pozdrawiam
    • Gość: moonstone Re: PROSZE O POMOC... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:27
      Witam, gdybym miała polecić lekarza ginekologa to byłby to dr. Blukacz
      (przyjmuje w przychodni na ul. Kopernika). Przesympatyczny, ma wspaniałe
      podejście i tak rzadko spotykane poczucie humoru, jest przy tym bardzo
      delikatny i taktowny. Poleciłam Go kleżance na pierwsza wizytę. Była bardzo
      zadowolona.

P.S. Tak naprawdę do każdej kobiecie/dziewczynie odpowiada inny lekarz, dla
      jednej będzie dobry dla innej nie. I jedym sposobem aby to zweryfikować to po
      prostu spróbować. Wiem jak może zrazić pierwsza wizyta, ale kiedyś musi do niej
      dojść. Powodzenia.
    • Gość: Magda76 Re: PROSZE O POMOC... IP: 80.51.236.* 25.08.05, 01:06
      Ja tez polecam Arka Blukacza, jest rewelacyjnym lekarzem i.... :) Na pewno
      bedziesz zadowolona!!!
    • Gość: dziewczynka Re: PROSZE O POMOC... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:46
      Moze ktos jeszcze ma cos do powiedzenia na ten temat? Bede wdzieczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka