mama1dawidka 07.11.13, 23:36 a wiec dzisiaj mojego orbita odebralam soczysta zielen pieknosci i zaopatrzylam sie w spacerowke joolza jeeeju jak sie ciesze tzn oko sie cieszy moja flota beyou cam joolz i orbitek jutro zrobie fotke bo widok dech zapiera Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: Mam MAm :) 08.11.13, 15:05 No coż, zazdroszczę takiej floty! Super! Praktycznie same moje ulubione Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Mam MAm :) 08.11.13, 17:01 Ja najbardziej zazdroszczę cama i joolza - oba to moje must have przy drugim dziecku. Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: Mam MAm :) 08.11.13, 17:34 Koniecznie wrzuć jakieś fotki tej super kolekcji! Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam MAm :) 08.11.13, 19:27 Zaraz zrobie fotki tylko po stelaz teutoni musze da auta isc Noi musze w wekend gondole do joolza wykombinowac Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam MAm :) 09.11.13, 07:11 a ja taka ochote na pojezdzenie joolzem mam A gondolki nie mam Ba dopiero adaptery zamowilam Noi barierke facet ma mi doslac Tylko kurde miejsca juz na nie nie mam a do piwnicy nie mam serca ich wynosic Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Mam MAm :) 09.11.13, 16:57 na allegro widziałam gondlę do joolza turkusową, chyba starsza wersja do blooma (chociąz się nie znam zbytnio), ale pewnie by pasowała.Jednak na srebrnej ramie gondola więc na twój wózek z czarną ramą pewnie średnio Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam MAm :) 09.11.13, 19:17 Hehe nom widzialam ta gondole to starszy model Juz wiem dzisiaj wymyslilam w aucie bede wozic teutonie bo jej najmniej mi szkoda W tygodniu bbo a na niedziele orbit Bo joolza to narazie tylko bede podziwiac dopuki Adaptery nie dokda Odpowiedz Link