Dodaj do ulubionych

No i kupiłam :P

22.11.13, 11:01
mimo wielkich obaw, że mój prawie 3 latek się do niego nie zmieści tongue_out Lodger Bunker z limitowanej edycji Off White, pięknie prezentuje się na czarnym GT big_grin (forum.gazeta.pl/forum/w,101614,121658824,148164413,Baby_Jogger_CM_GT_Lodger_Bunker_Off_White.html). Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu śpiworek jest naprawdę długi i mój synek spokojnie się do niego mieści (może też dlatego, że do dużych nie należy) wink
Co do brudzenia bucikami to spokojna jestem, bo synek przeważnie w wózku jeszcze śpi, a jak nie to jest ciepłolubny i ani myśl mu o wychodzeniu z ciepłego śpiworka wink A gdy chce sobie pospacerować to wybieramy się bez wózka oczywiście smile
To na tyle, tak chciałam się pochwalić tongue_out bo jest śliczny big_grin Awww wink
Obserwuj wątek
    • nicolcia9 Re: No i kupiłam :P 22.11.13, 11:03
      Tu poprawny adres do linka ze zdjęciami smile
    • koala0405 Re: No i kupiłam :P 22.11.13, 11:07
      Już wczoraj widziałam te fotki, ślicznie wygląda. Ja mojego prawie 4-mies,. malucha otulam lodgerem ale tak patrzę na ten zapas na dole na nóżki i nie wyobrażam sobie, że za parę lat się zmieści do niego.
      • monika_kas Re: No i kupiłam :P 22.11.13, 11:23
        Śliczny! Naprawdę wygląda rewelacyjnie.
      • nicolcia9 Re: No i kupiłam :P 22.11.13, 11:33
        Ja synka tym Lodgerem już nie otulę wokół główki bo się wtedy nie zmieści, ale on jest już duży i nie potrzebuje aż takiego otulania ciepła czapa, kaptur i komin na szyję w zupełności zimą mu wystarczą i zapewnią wystarczające ciepło wink
    • linkap_wawa Re: No i kupiłam :P 22.11.13, 12:20
      bialy z czarnym wyglada superowo.. ale ja nie mialabym smialosci kupic bialego spiworka dla mojej panny - zaraz wszystko byloby utytlane...
      • pomilak1 Re: No i kupiłam :P 22.11.13, 17:35
        Wygląda SUPER!
    • sztucznamrowka Re: No i kupiłam :P 22.11.13, 18:48
      Pięknie się prezentuje do all blacka wink A mogłabyś mi napisać na maila - krolowamadagaskaru@wp.pl jakie ten śpiworek ma wymiary (jak jest całkowicie rozłożony na płasko) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka