Dodaj do ulubionych

Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D

03.12.13, 08:37
Patrzę wczoraj co taki mały ruch na Forum...a to przecież Dzień Darmowe Dostawy big_grin i pewnie większość siedzi w sklepach wink
Pochwalę się co sobie kupiłam:
- kubek termiczny Esbit i termos Esbit 1L
- 2 plecaki miejskie Caribee
- uchwyt na kubek do mojego M&P Tour
- tkaniny minky na moje kolejne projekty wink
- taśma brafiterska - może w końcu dobiorę sobie właściwy biustonosz tongue_out
Co do ciuchów dla siebie i synka - to czekam na wyprzedaże poświąteczne smile
Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 09:13
      Te plecaki to oczywiście zamiast torby do przewijania smile
      Kusiło mnie jeszcze żeby kupić uchwyt na kubek o taki:
      www.mamagama.pl/childress-uchwyt-na-kubek-childress.html
      ale wydał mi się jednak za drogi no i na wózku typu parasolka jakoś tak średnio mi się widzi....
      A może któraś z Was ma coś takiego i napisze parę słów....czy warto go mieć...
      Pochwalcie się Dziewczyny, co kupiłyście smile
      • yoku Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 09:21
        No i dobrze, ze nie kupiłaś. Ja go miałam i oddałam bo jest po prostu BEZNADZIEJNY. Kiepsko wykonany, nie da sie go pionowo zamontować na rączce, jest szeroki wiec cięższe i wąskie butelki po prostu wypadają podobnie jak termiczne kubki. Bardzo nie polecam bo produkt nie wart tej ceny.
        • martuska1982 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 10:20
          Mrówciu, pochwalcie się co kupiłyście? Ja pluszaka furby. wink I poluję na inne zabawki. Święta idą, dzieciaków kilkoro do obkupienia, zaraz po swiętach mój syn urodziny ma, więc kolejny wydatek. Wózkowe sprawy to ostatnie na co mam teraz kasę. wink
    • gniesia007 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 10:21
      Kasia a ten kubek termiczny esbit dasz linki co sobie kupiłas, jakąs fajną ofertę znalazłas? Bo tez chcialam kupic dla młodej na spacerysmile
      Aha a tak swoją drogą to tego posta trza było wczoraj napisać bo ja akurat wczoraj nie wiedziałam, ze dzien był darmowej dostawysmile a cały dzien gapiłam się jak sroka w gnat to na forum to na all i tak na zmiane w internetsmile no ale niedysponowana jestem to pewnie stąd styki nie działałybig_grin
      • gniesia007 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 10:25
        A no to ja się pochwalę kupiłam CM ale nie w promocji gratisowego transportusmile
        A i kiedy Kasiu idziemy na ten spacer, może się spotkamy gdzieś na mieście cosmile
        • sztucznamrowka Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 11:23
          No to dobrze, że nie kupiłam tego uchwytu na kubek...
          gniesia007 - napisz jaki kolor CM kupiłaś i gdzie - upolowałaś używkę czy to nówka?
          Ja ten kubek Esbit kupiłam w Presto.
          A co do prezentów na święta - to w naszej rodzinie robimy tylko dzieciom i mamy już kupione - mój M o to zadbał smile
    • rebelka1986 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 11:43
      Ja upolowałam gadającego Elmo dla młodszego syna, dla starszego poluję na duplo w dobrej cenie wink
      • martuska1982 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 13:07
        my też tylko dzieciom, mamy ich dziewięcioro do obkupienia.
    • afroddytta Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 14:44
      Ja wczoraj nie miałam czasu (mąż na nartach śmiga uncertain) ale w tym roku nie planowałam zakupów w DDD, ja już się obkupiłam na Black Friday na amazonie, tam to były dopiero wyprzedaże smile, niestety wózkowych akcesoriów nie było.
      • pomilak1 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 03.12.13, 19:15
        Nic nie kupiłam tongue_out Czekam na wyprzedaże w H&M, bo wtedy szaleję tongue_out Tylko muszę w tym roku przed M ukrywać bo dostałam sporo ciuchów dla córeczki od znajomej i tak na prawdę nic jej nie potrzeba, a największą radość mi sprawia właśnie dział dziewczęcytongue_out
        W kapphalu już trochę kupiłam ale bardziej dla synka wink
        • darusia2012 Pomilak 03.12.13, 19:19
          Czy w Kappahlu są już wyprzedaże?
          • pomilak1 Re: Pomilak 03.12.13, 19:38
            Ja troszkę kupiłam jak było 50% na wyprzedaż smile to było tydzień temu chyba - mam dość dużo na głowie i juz tracę poczucie dniwink ale uwielbiam te ich akcje, bo wtedy kupuję np dżinsy dla starszaka po 25zł, albo tuniki dla młodej za 15-20zł big_grin dla mnie super ceny, bo lubię ich ciuchy tak samo jak z H&Msmile Dla siebie praktycznie nic nie kupuję, jak schudnę jakieś 10kg to wtedy będę szalećwink tongue_out
            • darusia2012 Re: Pomilak 03.12.13, 20:26
              Kiedys tam pracowalam i wtedy to dopiero mialam promocje smile
              • maja1406 Re: Pomilak 03.12.13, 20:30
                darusia2012 napisała:

> Kiedys tam pracowalam i wtedy to dopiero mialam promocje smile

ja też smile
                • darusia2012 Re: Pomilak 03.12.13, 20:30
                  smile
                  • pomilak1 Re: Pomilak 04.12.13, 18:18
                    No wyobrażam sobie, że panie kasjerki mają pierwszeństwo wink Coś też muszą mieć z ciężkiej pracy smile Jestem ciekawa czy w styczniu będzie wyprzedaż kombinezonów, bo mam rabat na styczeń, który łączy się z przecenamiwink
        • ania.nie.nie Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 04.12.13, 16:07
          pomilak w hm jest 20% znizki na wszystko za okazaniem kuponu...ja przy kasie wyciagnelam tel, otowrzylam strone hm.com i kasjerka pokazala co kliknac i naliczyla 20% rabat...
          • eve_81 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 04.12.13, 16:08
            A ja nic nie kupiłam, jakaś pomrocznośc mnie ogarnęła w tym dniu tongue_out
          • pomilak1 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 04.12.13, 18:19
            wieeem wink ale ja wolę takie -50% wink tongue_out big_grin
            • ania.nie.nie Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 04.12.13, 18:41
              Mnie przycisnelo bo moge w dwupaku do -50% nie dorwać i skorzystalam z tego co daja wink
              • pomilak1 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 04.12.13, 19:25
                big_grinbig_grinbig_grin No moje dzieci obkupione ale ja uwielbiam te czerwone metki więc chociaż jakieś czapy kupiętongue_out big_grin
                • martuska1982 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 04.12.13, 20:34
                  pomilak1 napisała:

> big_grinbig_grinbig_grin No moje dzieci obkupione ale ja uwielbiam te czerwone metki więc chociaż
                  > jakieś czapy kupiętongue_out big_grin
                  Ty jakaś skrzywiona jesteś big_grin wink
                  • martuska1982 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 04.12.13, 20:34
                    Czy jak to było, bo nie pamietam w tej chwili. wink
                    • pomilak1 Re: Co upolowałyście??? do wózka i nie tylko :D 10.12.13, 22:43
                      Jestem, jestemtongue_out
                      Wydałam ponad 5stów, ale śliczne rzeczy kupiłam tongue_out Oczywiście najwięcej dla Liwki tongue_out big_grin No i sobie koszulę w regularnej cenie, więc odejmuję co nie co tongue_out wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka