wozkomania 10.12.13, 23:30 Witajcie W tym wątku proszę o wpisywanie ogłoszeń o sprzedaży wózków proszę pamiętać o podaniu adresu e-mail, telefonu lub gg to ułatwi kontakt kupującym - wszelkie wpisy poza tym miejscem będą usuwane Pozdrawiamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groniek1977 sprzedam mamas&papas tour 06.07.15, 22:09 Sprzedam niemal nową spacerówkę mamas&papas tour kolor purple. Był dosłownie na trzech krótkich spacerkach - stan idealny. W komplecie uchwyt na kubek i oczywiście wkładka, folia przeciwdeszczowa,karton, dokumenty, gwarancja. Propozycje proszę kierować na maila groniek1977@gazeta.pl Odpowiedz Link
chubabubba Mountain Buggy Ubran Jungle 07.07.15, 08:05 W wersji night in the menagerie turkusowy.komplet z gondola,spiworkiem,folia i moskitiera.dodatkowa tapicerka z limitowanej wersji w kolorze szarym.wozek zakupiony w US, uzywany przez jednego malucha.wymienione detki w oponach.zwykle slady uzytkowania.zdjecia na maila bo nie lubie tutal wstawiac Kontakt na maila asia.chubus@gmail.com Odpowiedz Link
kafreen Czarny Easywalker Sky 07.07.15, 15:44 Sprzedam przedwczoraj kupiony Easywalker Sky. Stan wózka - dobry (porysowany stelaż). Starszy model, ale tapicerka cała, nie jest wypłowiała, nie ma przetarć, trochę zmechacony środek gondoli. Wózek do odświeżenia, ale na moje oko ładny. Zdjęcia poprzedniej sprzedającej są pod tym linkiem Tekst linka Wózek jest złożony do transportu, ale ewentualnie mogę zrobić swoje. Wózek jest fajny, ale mi nie podpasował sam model. Nie znałam wcześniej EW, kupowałam z myślą o wyjeździe na wakacje, ale go nie zabiorę, bo jest za wielki. Chętnych do obejrzenia w Warszawie - zapraszam na Ursynów. Mogę też wysłać. Cena: 400 zł. + ewenualnie wysyłka. Kontakt kat@riders.pl Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link
magda79pn Baby Jogger City Mini 4w na GWARANCJI 08.07.15, 00:54 Sprzedam baby jogger city mini 4w kolor sand/stone Kupiony kilka dni temu, z paragonem i gwarancją cena 1040 z wysyłką juz. sowa796@wp.pl Odpowiedz Link
olkaaaa britax b-motion kolor hidden 08.07.15, 17:54 sprzedam britax b-motion kupiony w maju na gwarancji cena 870 zł , wiecej infformacji na meila rediwar@wp.pl . Odpowiedz Link
rozka26 Sprzedam Britax B-agile 10.07.15, 13:13 [img]https://[/img] rozakopera@op.pl tel. 506044572 Odpowiedz Link
malgo.s1971 Wozek GESSLEIN F6 gondola +spacerowka na gwarancji 11.07.15, 16:46 SPRZEDAM REWELACYJNY WOZEK GESSLEIN F6 W PIEKNYM TURKUSOWO-ZIELONO-NIEBIESKIM KOLORZE.WOZEK W B. DOBRYM STANIE TAPICERKA BEZ ANI JEDNEJ PLAMKI CZY PRZETARCIA. GWARANCJA tel 606933747 Odpowiedz Link
koala0405 Valco Snap 4 - limitek 11.07.15, 22:44 Przed chwilą wróciłam z wczasów. Paczka ze snapem czekała na rozpakowanie i chyba zdecyduję się sprzedać Valco Snap 4 limitek na czarnym stelażu, podnoszony podnóżek, poszerzana budka, osłonka ocieplana na nogi, waga ok 6 kg /wózek aluminiowy/- nowy na gwarancji, kupiony tydzień temu u czeskiego dystrybutora. Wózek super ale nosz kuźwa jestem za niska do niego chyba albo muszę się przyzwyczaić. Rączka na stałej wysokości ok 105 cm no i dla mnie niestety za wysoko. Kontakt : natka46@op.pl Odpowiedz Link
zurekgirl Re: sprzedam wózek cz.2 12.07.15, 22:12 Drogie wozkomaniaczki, Mam kilka wozkow do sprzedania. Po pierwsze Bugaboo Bee Plus, wyprodukowane w maju 2010, uzywane od 2011 przez dzieci dwoch wozkomaniaczek, lacznie przez okolo dwa lata. W zestawie srebrna rama, czarna tapicerka i budka, brazowy spiwor (mialam go do kremowego Cama), uchwyt na kubek, czarna parasolka UV i folia przeciwdeszczowa. Siedzisko w stanie idealnym, rama nieco porysowana, wozek dziala dobrze. Nie wiem, ile chce za niego, jesli ktos zlozy dobra oferte, to ja po prostu przyjme. Wozek bede musiala wyslac z UK, koszt to £16. Drugi wozek to Britax Affinity, czarna rama, czerwona tapicerka na siedzisku, czarna na gondoli, czerwony spiwor, czerwona wkladka memory foam. Wozek ma malutkie pekniecie na jednym zawiasie, usterka czysto kosmetyczna, poza tym jest w dobrym stanie, ze standardowymi zarysowaniami. Rowniez prosze o oferte. I na koniec Bob Revolution Pro, uzyty moze z 10 razy, stan idealny, czarna rama, czerwono-czarna tapicerka. Cena przesylki to £16, chcialabym za niego sporo, jest prawie jak nowy, wiec prosze o rozsadne oferty. Przyjdzie z nowa, nigdy nie rozpakowana folia przeciwdeszczowa. I na koniec email kontaktowy: zurekgirl@poczta.fm Chetnie przysle zdjecia wozkow. Jesli ktoras z zainteresowanych jest w Londynie, to zapraszam na ogledziny Odpowiedz Link
koala0405 Gesslein S4 air + Grafitowy 12.07.15, 22:29 Sprzedam Gessleina S4 air + kolor ciemny szary. Stan bardzo dobry ++++. Cena 800 zł wysyłka gratis. Kontakt: natka46@op.pl Odpowiedz Link
yvonn16 Britax B Motion 3 Fossil Brown z powiększoną budką 13.07.15, 07:16 Sprzedam britaxa b motion 3 w kolorze fossil Brown z dodatkową powiekszona budka w tym samym kolorze.wózek kupiony w maju 2015 był na kilku spacerach. Stan jak nowy. Cena 950 zł juz z przesyłka. Kontakt yvonn16@gazeta.pl Odpowiedz Link
edzia1602 Sprzedam Baby Jogger Citi MIni Gt 13.07.15, 18:39 Sprzedam wózek: Baby Jogger Citi Mini Gt, po 1 dziecku, w bardzo dobrym stanie. Nosi normalne ślady użytkowania. Dodatkowo dołączam: pałąk, śpiworek zimowy (kolor brązowy), wkładka (przydatna w letnie dni, szyta na miarę, dwustronna), organizer firmy Babymel (bardzo wygodny, pojemny, przypinany na rzepy). tel. 503 56 29 28, lub na maila gazetowego Wózek wystawiłam też na olx, tu jest link: olx.pl/oferta/sprzedam-wozek-baby-jogger-citi-mini-gt-CID88-IDaSxOL.html Odpowiedz Link
gabienka00 Re: Sprzedam Baby Jogger Citi MIni Gt 19.07.15, 03:53 Sprzedam Baby Jogger Citi Mini GT kolor szaro-niebieski. Użytkowany sporadycznie przez jedno dziecko -stan idealny -info gabienka@poczta.fm .Możliwa wysyłka kurierem. Odpowiedz Link
mamaruda Sprzedam Joie Mirus 19.07.15, 10:43 Sprzedam Joie Mirus olx.pl/i2/mojolx/details/161770317/Malwojcik@go2.pl Odpowiedz Link
asz123 Maclaren Quest, granatowo-zielony, rocznik 2013 13.07.15, 21:27 Sprzedam wozek Maclaren Quest, kolor granatowo-zielony. Rocznik 2013. Użytkowany przez 1 dziecko przez 1 rok. W zestawie dodatkowa oryginalna wkladka Maclaren i folia przeciwdeszczowa. Wygodny pasek do noszenia złożonego wozka na ramieniu. Stan bardzo dobry, mechanizm składania i rozkładania działa bez zarzutu. Rączki nie sa zdarte. Kolory tapicerki wyraziste. Kupiłam wozek uzywany na olx, ale córeczka okazała sie do niego zbyt duza, dlatego z zalem sprzedaje. Cena: 320 zł. Wozek mozna oglądać i testować na warszawskich Bielanach. Kontakt mailowy: szymbora@wp.pl Polecam! Odpowiedz Link
maja1406 Baby jogger city mini gt all black 14.07.15, 05:40 Sprzedam bj gt czarny, z pałąkiem, karton, instrukcja, gwarancja. Kupiony 16 czerwca. Byłam nim 3 razy na krótkim spacerze. Stan idealny. Kontakt maja1406@gazeta.pl Odpowiedz Link
maja1406 Re: Baby jogger city mini gt all black 19.07.15, 13:07 zdjęcia i oferta na olx olx.pl/oferta/baby-jogger-city-mini-gt-all-black-stan-idealny-dodatki-CID88-IDaVUbj.html Odpowiedz Link
asbu Emmaljunga CityCross 14.07.15, 23:22 Piękna, ciemnofiletowa, idealna na każdy teren, w naprawdę dobrym stanie. Sprzedaję komplet gondola+spacerówka. Kontakt: asiatoja@wp.pl Tutaj są zdjęcia: fotki Odpowiedz Link
koala0405 Valco Snap 4 limitek -jednak sprzedam 16.07.15, 12:25 Jednak sprzedam tego Valco Snap 4 . Jestem po pierwszym spacerze i niestety nie umiem go prowadzić, ręce bolą bo rączka dla mnie za wysoko /ok 105 cm/ a regulacji w tym modelu nie ma. Można do wózka sobie dokupić koła pompowane w sklepie w Czechach /wysyłają do PL/. Kontakt: natka46@op.pl Odpowiedz Link
naftalka5 M&P Sola City sprzedam lub zamienię 16.07.15, 14:33 Czarna rama, daszek i wkładka w kolorze hot pink. Proszę o propozycje cenowe, a nie pytania o cenę. Jeśli chodzi o zamianę to wózek musi mieć obracane siedzisko i dobrą amortyzację. Joolz mnie rozpuścił 😉 dopuszczam opcję dopłaty w obydwie strony. Od przyszłego czwartku bedzie możliwe oglądniecie wózka w Krakowie. Zdjęcia wyślę zainteresowanym. Mail: lavendowe_pole@interia.pl Odpowiedz Link
e.liza Bugaboo Cameleon 3 limitowany chewron black 19.07.15, 23:09 Sprzedam nowy wózek jak w tytule. Na czarnym stelażu, użyty 3 razy i to w galerii. Piękny i elegancki wzór w zygzaki. Żadnych śladów nawet na kołach. Kupiony w 4 kids, gwarancja, wszystkie papiery i ulotki. tel 512 935 646 e.liza@gazeta.pl zdjęcie wózka Zdjęcie zrobione w kiepskim świetle. Chętnie doślę lepsze. Odpowiedz Link
groniek1977 baby jogger city mini gt 20.07.15, 21:53 Sprzedam BJCM GT kolor shadow bamboo (grafit z żółtymi wstawkami). Wózek używany ok. roku na zmianę z kilkoma innymi wózkami. Stan bdb. Minusy to otarcie plastiku nad kołem i na tacce. Mam do niego tackę, podnóżek Magdowy, folię przeciwdeszczową użytą 1 raz oraz dokumenty. Mogę dodać w gratisie torbę i śpiworek jesienny m&p w podobnym kolorze szarym w stanie bdb- (wnętrze śpiworka trochę zmechacone) oraz przy dobrej cenie kocyk pinkie żółty w grochy czarno-białe stan bdb+. Zdjęcia prześlę dopiero po weekendzie. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o informację i pytania, propozycję ceny na adres groniek1977@gazeta.pl Odpowiedz Link
dominiczka87w Mountain buggy urban jungle 20.07.15, 23:10 sprzedam Urbana w kolorze flint. stan ogólny b. dobry. Ma 3-4mm rozejście materiału z boku podnóżka i delikatne przejaśnienia na rantach z prawej strony budy (ja je widzę mój mąż nie ) oraz rysy na stelażu pod pałąkiem. Po wymianie łożysk (nowe oryginalne) na przełomie roku 2014/15. Od początku marca użyty może 4 razy po 10 min. Rączka obszyta przeze mnie skórą, jednak bez problemu można ją zdjąć, pianka pod spodem nie jest uszkodzona. w zestawie oryginalna folia przeciwdeszczowa, oryginalny uchwyt na butelkę, kolorowa wkładka, pałąk oraz mufka. cena 800zł +kw 20zł lub odbiór osobisty kontakt: kacprzakd87@gmail.com Odpowiedz Link
fempora Armadillo Flip Coral Pop 20.07.15, 23:23 Kupiony w marcu 2015 r. u polskiego dystrybutora - 4kids, a więc posiada gwarancję. W zestawie folia przeciwdeszczowa, dokumenty, wkładka od Pani Heleny. Zainteresowanych proszę o kontakt i ewentualne propozycje cenowe na maila - pamydlowska@gmail.com Odpowiedz Link
ollasja Bugaboo bee plus czerwony 21.07.15, 16:31 Sprzedam na pewno. Zdjęcia prześlę mailem. Stan bardzo dobry. czerwona budka, oryginalny karton, folia przeciwdeszczowa. Dodatkowo mam na sprzedaż pasujące wkładki i śpiworki. ollasja@gazeta.pl Odpowiedz Link
lamciad Micralite Superlite 21.07.15, 16:40 Odwózkomaniam sięTym razem na tapecie micra.Zainteresowanych zapraszam pod mail lamciad@gazeta.pl Czerwona budka,czarna wkładka plus oryginalna folia przeciwdeszczowa.Posiadam do niego nawet karton.Stan bardzo dobry. Odpowiedz Link
walker85 Quinny Yezz 22.07.15, 21:03 miesięczny, stan igła, jak nowy. Kolor fioletowy. Karton, paragon oraz gwarancja 23 miesiące. Mogę wystawić na allegro. Info: walker85@gazeta.pl Odpowiedz Link
escapezone Baby Jogger City GT - Mega Zestaw 23.07.15, 09:27 Witam, sprzedam swojego ukochanego BJ , więcej pod linkiem.. adres mail: asharati@interia.pl allegro.pl/baby-jogger-city-gt-mega-zestaw-i5558630329.html Odpowiedz Link
k_katka TEUTONIA COSMO 23.07.15, 11:23 Witam Sprzedam Teutonie Cosmo z 2011 roku - gondola plus spacerówka oraz fotelik Maxi Cosi. mail: kkatka@o2.pl Odpowiedz Link
ajantura zapp xtra kolor fragments 23.07.15, 12:59 Bardzo ładny, na gwarancji do kwietnia 2017, stan bardzo dobry, śliczny czarny stelaż bez rys, siedzisko czysciutkie, bez żadnych plam czy wyblaknięć. W komplecie wózek, instrukcja, gwarancja, paragon, kartony, oryginalna folia przeciwdeszczowa. Propozycje ceny osoby zainteresowane proszę przesyłać na maila ajantura@o2.pl. Zainteresowanym wyślę też zdjęcia. Mogę zamienić na inny wózek np na nune luxx. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mariolaer Quinny Yezz Red Rumor 23.07.15, 13:53 Sprzedam Quinny Yezz Red Rumor, stan bardzo dobry, użyty kilkanaście razy, resztę czasu spędził w bagażniku, a jego użytkownik osiągnął już wiek niewózkowy. Cena jaka mnie interesuje to 300 plus koszty przesyłki, czyli 25 zł (kurier). Nie wysyłam za pobraniem. Proszę o kontakt na adres mariolaer@gazeta.pl Odpowiedz Link