Dodaj do ulubionych

podwójny dot phil&teds

02.01.14, 15:38
Doczekałam się !
Moja córeczka już jest na świecie. Teraz używam dota jako podwójnego i różnicy w prowadzeniu nie widzę. Zaszalałam i kupiłam dwa śpiworki i jest ok.
Staram się codziennie wychodzić na spacery bo oszaleję.
A wy na zimę macie jakieś specjalne okrycia, śpiworki?
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: podwójny dot phil&teds 02.01.14, 17:17
      Gratulacje!
      Długich, przyjemnych spacerków życzęsmile
    • kotkamila Re: podwójny dot phil&teds 03.01.14, 10:40
      Ja mam nową wersję Navigatora. Też mam dwa śpiworki phila.
      Póki co jest ok, jak będzie -15 to i tak nigdzie nie wychodzę smile
    • uleczka99 Re: podwójny dot phil&teds 06.01.14, 01:59
      Witam, mój junior pojawi się na początku lutego, starszak ma 14 mies. Właśnie rozważam kupno dota, albo navigatora. Tylko te zmieszczą mi się do windy (o ile wymiary producenta są wiarygodne). Czy mogę prosić o opinie z użytkowania? W szczególności interesuje mnie sposób przewożenia noworodka. Zastanawiam się też czy jak junior będzie trochę większy - tak ok 4-5 m-cy tj za mały na siedzisko spacerówki, a na tyle kumaty by mu pokazywać świat, to czy coś zobaczy ? Czy twoje starsze dziecko mieści się na dolne siedzisko ? W sklepie przymierzałam starszaka do dolnego siedziska w Vibe i ledwo się mieścił. Dlatego zastanawiam się, czy po ok roku nie będę musiała wymieniać wózka, bo młodszy nie będzie się mieścił na dole.
      • kotkamila Re: podwójny dot phil&teds 07.01.14, 10:49
        Moja koleżanka z ulicy ma co prawda Vibe ale ona w nim wozi 2 i 3 latka. Zamiennie. Czasami nawet widzę jak obydwa śpią w wózku.
        Jasne, że w dodatkowym siedzisku dziecku wystaje głowa ale coś za coś.
        Masz mały wózek, dobrze się podbijający i praktycznie możesz ale nie musisz dokupować tylko cocoon lub śpiwór i masz w pełni wyposażony wózek.
        U mnie Navigator sprawuje się ok. Dla mnie ważne było, żeby siedzisko dodatkowe się rozkładało. To przednie siedzisko w tej nowej wersji też jest większe.
        To są raczej duże wózki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka