Witam,
Od kilku tygodni przeglądam forum w celu znalezienia idealnego wózka. Niestety nie jestem w stanie sie zdecydować. Moze będziecie w stanie mi pomoc?
*Zacznę moze od tego, ze dziecko urodzi sie w sierpniu - z tego co wyczytałam powinnam poszukac wózka z większa gondola, zeby dziecko zimę w niej przejezdzilo.
*Druga istotna sprawa to wozek musi sprawdzać sie zarówno w mieście,
jak i na sciezkach leśnych
* chciałabym wozek 3 kołowy
* w miarę lekki - jeszcze nie wiem, ale być moze okaże sie, ze bede musiała go znosić i wnosić na 2 piętro (chociaż akurat wydaje mi sie, ze jestem silniejsza od przeciętnej osoby

)
* łatwy w składaniu
* większy koszyk na zakupy byłby plusem
I w tym momencie mam następujące typy:
1. Quinny speedy - tu nie bede ukrywała, najbardziej podoba mi sie cena. Martwi mnie natomiast mała gondola - dodatkowo zwezajaca sie na dole.
2. Urban Jungle - tu gondola niby nie większa, ale nie ma tego zwężenia.
3. Bumbleride Indie - ten tez mi sie podoba, ale zamawiający go do siebie musiałabym zapłacić cło.
Rozważam jeszcze takie połączenie. Kupilabym quinny speedy i dodatkowo taki wozek :
www.ricardo.ch/kaufen/kind-und-baby/kinderwagen/kinderwagen-und-kombis/teutonia-fun-system-kinderwagen-in-rot/v/an728003476/?utm_source=criteo&utm_medium=high&utm_campaign=retargeting-de
Niby staroć, ale wydaje mi sie ze gondola jest większa i w razie jakby dziecko przestało sie mieścić w quinny zamieniłabym na ten ( pod warunkiem, ze cena czyli ok 350 złoty sie utrzyma - jest szansa bo ostatnio sie nie sprzedał. No a jezeli nie to ile on jest warty?)
Co myślicie? Bede wdzięczna za jakiekolwiek sugestie.
Pozdrawiam,
A.