Dziecko urodzi się na początku kwietnia, potrzebuję wózka głębokiego na pierwsze 6 miesięcy - ciepłych miesięcy - w pażdzierniku przeprowadzam się na wieś, do lasu więc nie kupię wózka 3 w 1 który spełni oczekiwania na teraz (do parku i na chodnik) oraz na wertepy. w pażdzierniku kupie spacerówkę
Potrzebuję gondoli na lato: przewiewnej, oddychającej
Z regulacją - nie wiem kurcze jak to nazwać

żeby dno unosiło się trochę. Nie wiem czy często się z tego korzysta ale 5 miesięczne może bedzie potrzebowało innej opcji niz tylko na płasko

Muszę ją wtaskać na półpiętro
Do miasta ale żeby na zwykłej ścieżce parkowej dała radę i z budką, która naprawdę chroni przed słońcem
Zaszaleć (cenowo i wyposażeniowo) chce ze spacerówką, jak poznam swoje preferencje i potrzeby. teraz nie wiem nic, pierwsze dziecko, czytam tony o wózkach i niczego nie przekładam na rzeczywistość.
Będę ogromnie wdzięczna, jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę i boję się iśc 'na pałę' do sklepu bo wcisna mi wszystko

Szukałam na forum, nic nie znalazłam nowego i jakoś głębokie są po macoszemu generalnie traktowane - jeśli ten temat został juz omówiony będę też wdzięczna za wskazanie wątku