magnefar 01.03.14, 11:52 Dziewczyny, macie taki zestaw? Zastanawiam się jak się prowadzi maclarena z dostawką, jak się podbija i przede wszystkim czy taka dostawka bardzo utrudnia składanie wózka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eve_81 Re: buggy board mini + maclaren xlr 01.03.14, 21:15 maclaren xt i dostawka bb maxi - do skałdania musisz odpiac, ale te zaczepy mogą być zamontowane cały czas. Jedzie się znośnie, dostawka trochę halasuje, do tyłu trudno, ale nie niemożliwie Ja ogólnie byłam zadowolona, bo nie trzeba było córki nosić na plecach - na wakacjach dla nas dostawka była wybawieniem. Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: buggy board mini + maclaren xlr 02.03.14, 08:48 ja próbowałam Maclarena XT z dostsawką tez Maxi. Dla mnie porazka. Ale może dlatego, że na codzień jeździłam raczej z Emmaljunga i zmiana na parasolkę była odczuwalna. Ogólbnie to tak - jak juz ruszysz to jedziesz podbijanie czy skręcanie - ok. Niemal niemożliwe jest cofanie, nawet o pare kroków. Mnie się zdarzyło wjechać na jezdnię jak akurat światło się zmieniło i chciałam dosłownie pół metra wycofać (bo tyle byłam na jezdni) i nie mogłam. Także jesli masz wybór to na pewno dostawka bedzie wygodniejsza z większym wózkiem niz z parasolką. Ale jak nie masz to pewnie lepiej miec dostawkę niż jedną ręką prowadzić parasolkę a druga trzymac malucha Odpowiedz Link