Dodaj do ulubionych

buggy board mini + maclaren xlr

01.03.14, 11:52
Dziewczyny, macie taki zestaw?
Zastanawiam się jak się prowadzi maclarena z dostawką, jak się podbija i przede wszystkim czy taka dostawka bardzo utrudnia składanie wózka?
Obserwuj wątek
    • eve_81 Re: buggy board mini + maclaren xlr 01.03.14, 21:15
      maclaren xt i dostawka bb maxi - do skałdania musisz odpiac, ale te zaczepy mogą być zamontowane cały czas. Jedzie się znośnie, dostawka trochę halasuje, do tyłu trudno, ale nie niemożliwie tongue_out Ja ogólnie byłam zadowolona, bo nie trzeba było córki nosić na plecach - na wakacjach dla nas dostawka była wybawieniem.
      • pstrabiedronka Re: buggy board mini + maclaren xlr 02.03.14, 08:48
        ja próbowałam Maclarena XT z dostsawką tez Maxi.
        Dla mnie porazka.
        Ale może dlatego, że na codzień jeździłam raczej z Emmaljunga i zmiana na parasolkę była odczuwalna. Ogólbnie to tak - jak juz ruszysz to jedziesz wink podbijanie czy skręcanie - ok. Niemal niemożliwe jest cofanie, nawet o pare kroków.
        Mnie się zdarzyło wjechać na jezdnię jak akurat światło się zmieniło i chciałam dosłownie pół metra wycofać (bo tyle byłam na jezdni) i nie mogłam.

Także jesli masz wybór to na pewno dostawka bedzie wygodniejsza z większym wózkiem niz z parasolką. Ale jak nie masz to pewnie lepiej miec dostawkę niż jedną ręką prowadzić parasolkę a druga trzymac malucha wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka