Dodaj do ulubionych

Wkładka Elodie Details

10.03.14, 14:00
Kiedyś na forum pytałam się o wkładkę ED, ale mi jej nie poleciłyście, bo jak zrozumiałam były z takiego a'la ortalionu. Otóż założyłam ten wątek, żeby obalić, to jakże błędne stwierdzenie smile

Skuszona nadchodzącą wiosną i pięknym deseniem wkładki zamówiłam .

Wkładka jest przyjemna w dotyku, strona z małpkami jest w 100% bawełniana big_grin druga strona to polarek który jest w przepięknym kolorze big_grin Znacznie różni się od zdjęcia podglądowego, bo nie ma on za dużo wspólnego z niebieskim wink Jest to taki delikatny turkus, jednym słowem boski kolorek big_grin

Co do grubości wkładki to nie ma ona na pewno 2,5cm a jedynie 1,5cm (mierzone linijką na oko tongue_out)

Zamówiłam ją dla synka choć obawiałam się koloru tego fioletowego na zdjęciu, by nie okazał się różowy, no cóż... jest to różowy tongue_out może delikatnie wpadający w fiolecik, ale bardzo delikatnie smile

Do GT pasuje bardzo fajnie, jednak w typowej parasolce wyglądałaby jeszcze lepiej big_grin Jak młody się obudzi to zrobię jej zdjęcie w wózku smile Może bardziej odda jej kolory smile

P.S. - polar kolorek ma zbliżony do koloru głowy i nóżek żółwika w mojej sygnaturce tongue_out
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: Wkładka Elodie Details 10.03.14, 15:52
      Piękna wkładka i zgadzam się z Tobą smile mam wkładkę ED i nie dość, że wygląda super to dziecko jeszcze mi się nigdy w niej nie spociło.
    • hanna79 Re: Wkładka Elodie Details 10.03.14, 16:35
      A własnie dziś chciałam założyć wątek o wkładce Elodie Details smile
      Tyle, że mi chodzi konkretnie o ten wzór:
      https://www.babymama.pl/images/c427eb45df5c561692939c5a3da7ed62.jpg

Czy ktoś wie czy się nadaje na wiosnę/lato? Mam taki śpiworek Retro Revolution i jeśli jest z takiego samego materiału co śpiwór, to niebardzo sad ale skoro piszecie, ze wkładki są bawełniane, to może to tylko ten sam wzorek...?
      • nicolcia9 Re: Wkładka Elodie Details 11.03.14, 13:17
        Musisz się sprzedawcy zapytać jaką wkładkę sprzedaje czy to jest już jej nowy model (z bawełnianą stroną) czy jeszcze ten stary, bo one podobno były właśnie z materiału takiego samego co śpiworki...
        • hanna79 Re: Wkładka Elodie Details 12.03.14, 11:35
          No to napisałam do Tosi smile Coś tam piszą na stronie, że nowa wersja wkładki i "jedna strona wkładki została wykonana z materiału typu Rip Stop, który bardzo łatwo się czyści. Tę stronę przeznaczono do użytku latem." Ale zobaczymy czy coś odpiszą wink
          • kkitka Re: Wkładka Elodie Details 12.03.14, 13:23
            Właśnie ja mam identyczną i uwielbiam ją smile nic się dziecko nie poci, no chyba, że weźmiesz ją na wakacje w tropiki to już może być różnie wink
            • kkitka Re: Wkładka Elodie Details 12.03.14, 13:25
              A i jeszcze dopisze : jedna strona jest bawełniana (cała czarna) a ta ze wzorem z takiego niby ortalionu, ale nie sprawia wrażenia sztuczności.
      • slomki0 Re: Wkładka Elodie Details 27.07.16, 12:36
        Czy ktos wie gdzie moge wlasnie ten wzor dostac????
        • martuska1982 Re: Wkładka Elodie Details 27.07.16, 12:56
          Nie do dostania jest raczej, bo pytasz o retro revolution? Nie widzę drzewka.
          • slomki0 Re: Wkładka Elodie Details 31.07.16, 20:18
            tak revolution
    • nicolcia9 Re: Wkładka Elodie Details 12.03.14, 15:27
      Małpki - 100% bawełna
      http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/594/q8ii.jpg
      http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/839/m1pj.jpg
      Druga strona przyjemny polarek smile
      http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/801/3jxp.jpg
      Zdjęcia nie oddają rzeczywistych kolorów, niestety, ale bardzo zbliżone smile
    • paradise77 Re: Wkładka Elodie Details 15.10.19, 09:37
      U nas się sprawdziła taka wkładka z zagłówkiem, bo dziecku w podróży się kołysała główka i opadała i woleliśmy kupić coś co będzie stabilnie utrzymywać główkę synka - zobacz: www.babymama.pl/wkladka-antypotowa-blue-grey-benbat
      Nasz synek teraz już jest starszy, więc zagłówek odpięliśmy i używany samej wkładki. Plus jeszcze za dobry, antypotowy materiał, naprawdę świetny produkt, polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka