My dziś byliśmy w CH z naszym yezzikiem i ekstra. Nie wiem czy jest w modelach z 2013 r. coś ulepszone, ale.... moje koła są bardzo ciche! no na płytkach, czy kostce brukowej to praktycznie ich nie słychać.... ledwo ledwo. a spodziewałam się meeega hałasu.
takie moje spostrzeżenie poza tym co już napisałam w wątku o kolorze yezza jest takie... po co on ma ten podgumowany podnóżek?? dla krasnoludków? ok, mój syn 1,5 roczny dosyć wysoki (ale nie do przesady - urbania na 92)... no i też podnóżek u nas nie używany wogóle, chyba, że młody przybiera jakieś dziwne pozycje to wtedy jedna noga na ten podnóżek a druga nie wiadomo gdzie

dowolny układ ciała jak na hamaku
tak się zastanawiam jak większe (wyższe) dziecko trzyma nogi? mój syn w zasadzie ledwo dosięga do tego niższego podnóżka, jak siedzi normalnie, bez wydziwiania z pozycją to nie dosięga... no ale nie wiem jak trzymają nogi dzieci o wzroście 100cm?? wozi ktoś w yezzie tak wysokie dziecko?? macie zdjęcie?
genialna opcja zarzucania na plecy.... no aż nie będę tego komentować, bo nie ma co za bardzo słodzić
prowadzenie - bajeczne, podbijanie - bardzo dobre (lepsze miała tylko moja Micra)
na rączce założone gripsy fajnie leżą.
mój materiał przez te swoje białe wstawki będzie się brudził, w okolicach podnóżka od butów już nieco jakby "przykurzony" jest, ale raczej problemu z wypraniem nie będzie.
a na koniec taka sytuacja ze spaceru
idziemy z yezzem. z naprzeciwka idą 3 dziewczynki w wieku mniej więcej 13-15 lat. i jedna mówi: "Patrzcie jaki EKSTRA wózek!", na to druga: "Weź przestań, wygląda jak namiot mojego taty... beznadziejny, mi się nie podoba", na co trzecia mówi tak: "namiot Twojego taty napewno nie ma namalowanych liści i mew! nie kłam."
myślałam, że padnę ze śmiechu....