Dodaj do ulubionych

duuży daszek

18.04.14, 06:11
cześć dziewczyny, mam do Was krótkie pytanko, który wózek - spacerówka ma duży daszek, rozkładany aż/prawie do pałąka, ewentualnie doczepiany jeśli producent oferuje taką możliwość. Nie interesują mnie wielkie spacerówki z serii 2w1, mam jedo i właśnie tam w spacerówce jest taki daszek, ale teraz chcę przesadzić dziecię do czegś mniejszego; producenci w specyfikacji wózków nie podają takich informacji a szkoda. Dla mnie to jedno z ważniejszych kryteriów
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 Re: duuży daszek 18.04.14, 06:38
      Zoopery chyba wszystkie no i baby joggery.
    • linkap_wawa Re: duuży daszek 18.04.14, 06:45
      Maclaren xt
    • pagaa Re: duuży daszek 18.04.14, 09:14
      inglesina trip
      • mama.ryjka Re: duuży daszek 18.04.14, 09:46
        też mamy jedo fyna, mój synek ma 17 m-cy i też oglądam wózki co by się przesiąść
        myślę o britax b-motion, m&p armadillo
        no ale okaże się jak je na żywo zobaczę, mam nadzieje ze już nie długo,
        • majakmama Re: duuży daszek 18.04.14, 10:19
          a sluchajcie czy mutsy evo ma przedluzany daszek? Bo jest napisane ze po rozsunieciu zamka budka jest wieksza lecz nie mam jak obejrzec na zywo, jak to wyglada? .a znalazlam nowke za tysiaka, myslicie warto?
      • monika_kas Re: duuży daszek 18.04.14, 10:17
        Wg mnie Inglesina Trip ma mikro daszek w porównaniu np z baby joggerami także nie ma co.. jeśli autorka wątku szuka naprawdę dużej dobrze chroniącej budy to jakikolwiek baby jogger, britax ewentualnie ale one mają siatkę w budzie a to może je dla niektórych dyskwalifikować. Z parasolek to maclaren techno xt ma super budę.
        • liveveb Re: duuży daszek 18.04.14, 15:45
          Oyster ma tez bude do palaka smile
          • twitti Re: duuży daszek 18.04.14, 19:27
            Ja mam jedo i kupilam do niego navingtona scoonera. Tez ma spora bude.
    • hanna79 Re: duuży daszek 18.04.14, 20:09
      TFK DOT ma budkę rozpinaną na zamek. Może nie naciąga się do samego pałąka, ale jest spora.
      • gosiam_79 Re: duuży daszek 22.04.14, 08:31
        cybex topaz ma bardzo duży daszek z możliwością złożenia go o połowę (suwakiem),w daszku ma też okienko do spogladania na dziecko, u nas ten daszek świetnie się sprawdzał maluch był prawie cały zasłonięty przed słońcem lub wiatrem, jest też możliwość podniesienia/opuszczenia (ardzo fajna sprawa, tylko w rączkach tego wózka pęka pianka, ale nigdy nie miałam problemu w sprawie wymiany na miejscu (kupiłam na wyprzedaży w świecie dziecka) .
        a tak w ogóle to chyba wszystkie cybexy mają takie budki ale nie jestem na 100% pewna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka