Dodaj do ulubionych

Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FOTKI

13.05.14, 17:54
torbę oczywiście kupiłam, potem przeczytałam o pomyśle uszycia citygripów, więc biegiem do Biedry po drugą torbę (opakowania na butelkę nie warto, bo za tą samą kasę jest torba = więcej materiału wink )

napiszę tylko, że bardzo ciężko się to dziadostwo szyje, w sensie że grube to jest i maszyna nie chciała mi przeszyć, a mam przemysłową maszynę...

efekt chyba fajny (a przy okazji mój nowy zakup, XLR) :

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/OGxO62SLBcUiKSEkqB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/BgdLhqHHIdyQb0rvAB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/i0VgctddA62q7FTU9B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/mV1j3ROIBDyvuGTzFB.jpg
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 18:19
      Bardzo fajny efekt! Magda jesteś genialna big_grin
    • hanna79 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 18:20
      Magda, ekstra!! Jak zawsze, jak wszystko smile
    • dominiczka87w Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 18:28
      Świetnie Ci wyszło!
      • eve_81 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 14.05.14, 10:37
        Super wyglądają te kropki. Wózek też ładny, uszanowany widać.
    • gabilu Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 19:04
      Supersmilepasują do Twojego xlra bardziej niż dostępne wzory citygripsów.
      Nigdy nie miałam gripsów w rękach i zastanawiałam się czy materiał z tej torby nie jest za gruby.
    • evra_only Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 19:21
      Świetny efekt - super to wygląda w komplecie i pasuje idealnie smile
      • magda79pn Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 19:42
        miałam citygripy, i one są cieńsze od torby
    • aszyk71 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 20:05
      Suuuper! Citygripsy lepiej leżą niż oryginały smile.
    • kkitka Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 20:42
      Jestem pod wrażeniem! Super wygląda!
      • silke85 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 21:09
        fajowe, kurde też bym uszyła, ale jak Twoja maszyna nie łapie to moja już wcale tongue_out
        • magda79pn Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 21:27
          spróbuj, może się uda

ja na końcu szyłam na kartce papieru, bo ni cholery nie chciało mi tego szyć, potem kartkę oderwałam i gotowe wink
          • silke85 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 21:54
            nie dowiem się jak nie spróbuję, muszę zajść jutro do biedry, wczoraj jak byłam to leżała ich jeszcze cała masa big_grin
            a przez kartkę już szyłam wink lycre czy coś takiego
    • afroddytta Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 21:27
      Ekstra! cieszę się, że mogłam się przydać wink
      Też bym sobie uszyła citygripsy, ale nie mam do czego uncertain

Ta kropkowa torebka, to słabo na zdjęciach wygląda, też sobie kupiłam, kolory są fajne, takie żywe.

Silke-ja bym te gripsy ręcznie uszyła, w sumie roboty nie tak dużo
      • gleana Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 21:33
        Jejku jak to fajnie umieć takie rzeczy sobie uszyć, podziwiam i zazdroszczę.
    • atwar1 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 21:35
      Magda masz talent (wiadomo już było dawno ale tylko to potwierdzasz ) smile
    • zurekgirl Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 21:55
      Sliczny i unikatowy zestaw, brawo Magda.
      • flower_v Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 22:24
        super komplet smile i jak pasuje ładnie smile
        zdolniacha!
        • kar-ula Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 22:54
          Ja też kupiłam tę torebkę w kropki do mojego Gessa smile Mam na nim kobaltową wkładkę, w koszu leżą kocyki w torbie Rossmannowskiej podobnej tonacji (uwielbiam te ich siatki, są piękne i praktyczne), a teraz pomyślę, co by tu z tym nowym - jakże niepotrzebnym - nabytkiem zrobic. też już myślałam o uszyciu osłonki na całą rączkę, ale musiałaby się jakoś zapinać i musiałaby być przeze mnie uszyta ręcznie,więc nie wiem, czy starczy materiału i... zapału smile

Magda, pisałaś w którymś wątku o XLR po jego dotarciu? Jesteś zadowolona??
          • magda79pn Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 13.05.14, 23:21
            hmm... czy jestem zadowolona? ja niby tak, jedzie się fajnie, mały dzisiaj pierwszy raz jechał, ale nie za długo, więc nie spał w nim (a to ma być wózek na dłuższy wypady do centrum, żeby w razie co mógł spać, bo EW się do tramwaju nie mieści) no ale już mi pokazał jak można pieknie w tym wózku na stojąco jeździć uncertain i albo mam zdolne dziecko, albo z duże wymagania, albo i jedno i drugie... te pasy w techno, które wychodzą ze środka oparcia są beznadziejne, mój synek zapięty w biodrach na maxa, poprostu sobie stoi na tym gumowym podnóżku, bo te pasy na to pozwalają sad w innych wózkach, gdzie pasy wychodzą z boków siedziska, nie ma tego problemu... dodam że nie używamy pasów naramiennych, nigdy żaden z moich trzech synów ich nie miał, mały nie jest do nich przyzwyczajony i chyba by się wściekł gdybym go przytwierdziła do oparcia

póki co nie sprzedaję go, bo i tak nie mam na co zamienić
            szukam czegoś szerokiego/wygodnego do spania, ale z wąskim rozstawem kół (powiedzmy max 55cm) i dobrej jakości, bo mój mały przekroczył już magiczne 15kg smile wczoraj w ciuszkach i butach ważył 15,2 kg wink
            • gniesia007 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 14.05.14, 09:05
              Qrcze fajne te wasze torby sama mialam chęć na nią, właśnie tą w grochy, jakie ona ma wymiary tak mniej więcej, wejdzie tam butla zmpiciem i jakiej pudelko z przekąską?
              Ja cos czuje, ze powoli nabieram chęci na oddanie mojego gessleina, młoda juz więcej na hulajnodze jeździ, pózniej dojdzie rowerek i wystarczy nam pewnie zakup jakiejs podwiezdupki typu volo, musze z martuśką pogadacsmile
              mloda gdybym wóz wziela na spacer to by w nim spala ale moze juz jednak pora na lekkie odwozkowaniebig_grin jezu co ja gadam
              • magda79pn Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 14.05.14, 09:21
                wejdzie butla z piciem i przekąski też wink

do mojej mieści się też misiu przytulanka smile

ja chcę gessleina od ciebie smile tylko daj znać wczesniej, bo muszę coś sprzedać big_grin
                • gniesia007 Re: Afroddytta - dzięki za pomysł :) zobaczcie FO 14.05.14, 09:35
                  Jak sie nie myle to jedna forumka była przed Tobą chyba ta ktora kupiła odemnie urbana jelsea? Ale moze sie mylęsmile więc jak nie będzie zainteresowana to dam znaćsmile
                  • gniesia007 Miało być jelsaa 14.05.14, 09:51
                    Sorrysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka