Dodaj do ulubionych

co zabrać na wakacje?

26.07.14, 09:05
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo
BI jest najwygodniejszy do spania i żegnam się z nim po powrocie
Stokke do restauracji, siedzisko obracane i syn najlepiej w nim wszystko widzi, że spaniem gorzej
Armadillo najlepsze składanie, wad jeszcze nie poznałam
Każdy jakieś plusy i minusy i zdecydować się nie mogę.
Obserwuj wątek
    • lili2010 Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 09:11
      fotka, jeszcze raz bo nie weszła https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/fj/fa/sbua/yiZCrdEQB0M5CRusKB.jpg
      • koala0405 Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 09:36
        jeżeli nad morze to ja bym zabrała BI
        • monika_kas Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 11:15
          wg mnie nad morze zdecydowanie BI
        • lili2010 Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 11:57
          na Węgry, do Hajduszo
          • monika_kas Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 13:34
            tam są paskudne chodniki wink tym bardziej BI big_grin
      • gabilu Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 17:37
        Jeśli nie martwisz się przetransportowaniem wielkiego wózka to weź BI. Synkowi wygodnie będzie w nim spać, siedzieć,a Tobie prowadzić. Na drugim miejscu bałabym pod uwagę armadillo.
        • polinqa Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 19:51
          Armadillo najbardziej kompaktowy a po chodniku da rade wink no chyba, że masz dużo miejsca to BI wink
    • lili2010 Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 20:11
      no więc wezmę BI, miejsce się znalazło wink no i na pożegnanie z nim mamy ostatni tydzień wink
      • kar-ula Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 21:29
        A czemu chcesz się z nim żegnać? Ja to bym tego po środku pożegnała czym prędzej tongue_outtongue_out
        • lili2010 Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 23:14
          Bo już jest umówiona sprzedaż smile wyjzdzilam się nim, ale od września wracam do pracy i już takiego terenowca potrzebować nie będę. Ze stokke też się pewnie niebawem pożegnam, chociaż lubię go bardzo, syn też. Armadillo zostaje póki co, dopóki mi się nie znudzi big_grin
      • polinqa Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 21:33
        właśnie czemu pozbywasz się BI, bo ja o BI wciąż ciepło myślę, chciałabym go mieć, więc jakby co to... big_grin
    • ichi51e Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 21:54
      Uwazaj na plazy w kazdym razie - ja wzielam glupia yoyo na plaze i mi sie zamki zapiaszczyly uncertain i teraz ciezko chodza uncertain
      • funnybaby Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 21:59
        ja bym tez BI brała wink faktycznie piach jest paskudny ja zatarlam łożyska w joolzu całe szczescie na gwarancji byl ale i tak ochrzan zebrałam big_grin
        • kar-ula Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 22:15
          Ja bym brała BI, ale na plażę już nie. jedyny wózek, tkóry nadaje się na plażę to Nipper (i moze jeszcze MBUJ, ale nie zam jego konstrukcji)-jest pancerny, piach mu nigdzie nie wchodzi, nie szkodzi. BI od razu będzie trzeszczał, skrzypiał i wymagał konserwacji.
          • flower_v Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 22:39
            kar-ula mój BI dużo czasu na plaży spędził i nic mu nie było (własnie ten, który teraz ma lili wink )
            • kar-ula Re: co zabrać na wakacje? 26.07.14, 22:41
              No to super, niech Lili bierze BI z czystym sumieniem zatem smile Mój BI miał niestety skłonności do trzeszczenia uncertain
            • pinik do flower 28.07.14, 19:12
              Czyzby to byl ten BI odemnie? Jesli tak, to on juz w Portugalii tez na plazy byl smile
              • agusia041 Re: do flower 28.07.14, 20:53
                Pinik, Flower to chyba wszystkie swoje BI (sztuk trzy) miała nówki. Nie mam pojęcia u kogo jest teraz Twój czarny BI, bo to chyba o tego chodzi, ale turkus dzisiaj właśnie ode mnie wyjechał smile
                • pinik Re: do flower 28.07.14, 21:01
                  Nie, nie smile Flower jednego miala odemnie. Wlasnie turkus. Mojego pierwszego. Drugiego ty smile

A ja czarnego wogole nie mialam smile
                  • agusia041 Re: do flower 28.07.14, 21:08
                    To już mi się te wózki całkiem pomieszały tongue_out W takim razie to pewnie ten sam smile
                    • flower_v Re: do flower 28.07.14, 23:20
                      pinik dokładnie ten smile cała riwiera była nasza big_grin
                      nówki miałam Jeta i teraz drugiego turkusowego. Jet nadal 'krąży' tu na forum wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka