Dodaj do ulubionych

co kupic za 500 - 600 zl

30.07.14, 23:41
byl juz podobny watek, ale nic tam dla siebie nie znalazlam. Moze byc i nowy i uzywany.
Moje wymagania: duza budka, maly rozmiar po zlozeniu, niezbyt male kolka. Podobaja mi sie kolka w inglesinie zippy, mniejszd nie dadza chyba rady u mnie.
Mialam bjcm, tak wiec ten odpada. Kiedys chyba widzialam ze jakis zooper mial duza budke, ale nie wiem dokladnie.
Po glowie chodza mi takie: inglesina zippy, peg perego, zooper. Chciala bym chyba dwie raczki, zeby moc jakas torbe z zakupami zawiesic.
Znajdzie sie cos fakiego?
Obserwuj wątek
    • gleana Re: co kupic za 500 - 600 zl 31.07.14, 12:26
      Zooper ma małe kółka. Zippy i Pliko P3 to prawie takie wózki. Ja kupiłam Pliko bo potrzebowałam sporą spacerówkę ale składaną w parasolkę tak żeby mieściła się do bagażnika bez konieczności zdejmowania kół, samoistnie stojącą po złożeniu i nie zajmującą dużo miejsca w mieszkaniu. Na rączkach spokojnie można powiesić siatki z zakupami bo wózek jest bardzo stabilny, ale to wpływa na jego gorsze podbijanie. Coś za coś, mnie wygodnie się go prowadzi i podbija.
      • coco.roco Re: co kupic za 500 - 600 zl 31.07.14, 12:32
        Peg Perego Pliko Mini smile Polecam, spokojnie starczy do końca wózkowania i zdecydowanie lepiej się podbija od P3 smile
        • gleana Re: co kupic za 500 - 600 zl 31.07.14, 12:43
          I jeszcze Si smile. Ale z kolei ciężko z używkami sad.
          • jelsaa Re: co kupic za 500 - 600 zl 31.07.14, 12:53
            A ja polecam Joie Litetrax,
            Wózek nie musi mieć podwojnej rączki aby móc coś powiesić
            tatata.pl/produkt/cityhooks-haczyki-wieszaczki-do-wozka
            naprawdę polecam te haki, bardzo sceptycznie podeszłam do nich, ale teraz nie wyobrazam sobie ich nie mieć
            • monika_kas Re: co kupic za 500 - 600 zl 31.07.14, 15:50
              o tak ja też długo nie mogłam się przekonać do tych haczyków, a teraz mam i myślę czy nie kupić następnego zestawu, żeby mieć na wszystkich wózkach smile

a joie też polecam smile jeździmy nim od początku czerwca i uważam że to napraawdę fajny wózek w przystępnej cenie smile
    • asbi Peg Perego PLIKO - link do aukcji 14.08.14, 14:23
      allegro.pl/ShowItem2.php?item=4509473447&ref=last-visited
      co o tym sądzicie? jest sens go kupować dla 1,5 rocznego dziecka, jako jedyny wózek, mając w perspektywie zimę?
      • gochalodz Re: Peg Perego PLIKO - link do aukcji 14.08.14, 14:53
        Dziewczyny poleciły Ci już Pliko Mini, które nowe kupisz za ok 600zł już więc nie wiem po co się upierać przy używanym Pliko P3. Mini nie jest wcale małym wózkiem.
        www.sklep-tosia.pl/peg-perego-pliko-mini_p1707
        Tylko kółka ciut mniejsza średnica. Jednak na dużym śniegu i tak byś pliko daleko nie zajechała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka