Dodaj do ulubionych

concord neo

04.09.14, 17:34
Hej,
potrzebuję opinii mam o tym wózku. Te co znalazłam są sprzed paru lat, więc proszę o pomoc. Głownie interesuje mnie Wasza opinia o tym stelażu- czy kółka z przodu dają radę również poza terenem miejskim? Wózek wydaje się być dobrze wyważony i jak dla mnie nawet niezle się podbija, amortyzacja też wg mnie ok, aczkolwiek jezdziłam nim tylko po sklepie bez obciążenia. Spacerówka- czy byłyście z niej zadowolone? Sprwia wrażenie dość małej, choć podane wymiary są w zasadzie standardowe, wiec nie wiem, złudzenie optyczne? Acha i spacerówka jest kubełkowa, czy jak dziecko w niej leży to nie ma nóżek wyżej niż głowy?
Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • lizawaliza Re: concord neo 04.09.14, 17:52
      Witaj
      nie jestem Wózkomaniaczką, więc moja opinia może być bezwartościowa, ale się wypowiem: moja koleżanka ma ten wózek, jest drugą właścicielką, po jednym dziecku. Według mnie te koła przednie jakieś niedopracowane są, no chyba, że to koleżanka tak zajechała ten wózek, bo jeździ na zablokowanych. Gondola była spora, miała regulacje wysokości oparcia, w spacerówce daszek fajnie się składa/rozkłada, kubełek jest dość głęboki, a oparcie troche wg mnie za niskie, dziecko roczne ma prawie daszek na głowie. Ja bym tego wózka nie polecała...
    • maja1406 Re: concord neo 04.09.14, 22:12
      Ja miałam kiedyś Jane rider a one mają takie same siedziska jak neo. Zaczęłam nim jeździc jak córka miała 10 mies. Wtedy był bardzo wygodny, myślę że to siedzisko jest idealne od tak mniej więcej 6 mięs do 1,5 roku. Jest bardzo przytulne i wygodne. Moja córka chętnie w nim spała. Co do właściwości jezdnych to się nie wypowiem bo stelaż odrobinę się różni.
      Ale jeśli chodzi o ridera to ma bardzo fajna amortyzację, bardzo go lubiłam i z sentymentem wspominam smile
      • blondynkapoznan Re: concord neo 07.09.14, 16:42
        ja miałam wiele wózków chyba z 5 mutsy, 2 bugabuu bee i wiele innych ale Neo top dla mnie wózek idealny.Ja np podczas wakacji woziłam w niby 3 latka.Bardzo żałowałam że go sprzedałam.Sprzedałam go i kupiłam Joolza.
        Bardzo polecam.Ja miałam ten nowszy model w wiekszym koszem.
        • blondynkapoznan Re: concord neo 07.09.14, 16:43
          ten wózek ma bardzo fajne rozkładanie, tapicerka swietnie się czysci, budka jest dosyć duza , lekki, fajnie się składa, można dokupić koła zimowe.
          • marbus Re: concord neo 10.09.14, 12:55
            Włąsnie najbardziej mi zależy na spacerówce bo gdy się na nią przesiadziemy to będzie jesien/zima. Czy ta budka daje radę? Strasznie mała mi się wydaje kurcze. No i te kołeczka z przodu czy dadzą radę zimą? Jestem prawie zdecydowana na ten wózek, troche czasu jeszcze wprawdzie mam, ale on zroibł na mnie najlepsze wrażenie póki co. Jeszcze jakbys mogła mi napisać jak ogólnie te koła? Czy nie telepioe dzieckiem? Miałam dla poprzedniego dziecka jedo fyna z kołami pompowanymi więc teraz tak się zastanawiam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka