Dodaj do ulubionych

wózek dla 2latka

19.09.14, 14:07
Witajcie, dziewczyny poradźcie, syn ma juz skonczone 2 latka, w związku ze niedługo wyrośnie z okresu wózkowego chciałam jeszcze z jeden wóziu mu kupic, niedrogi, używany, mam na oku maclarena xlr ale czy dla tak duzego dziecka nie jest on za duży, cieżki itp? moze poprostu kupić volvo? mam tez synka 5 letniego i mały woli juz z nim latać niz jezdzic, ale jeszcze i tak sporo jezdzimy, żłobek, przedszkole, sklepy, nie dała bym rady bez wózka szczególnie jak zależy mi na czasie. Jeszcze chodzi mi po głowie Mutsy Spider, wygląda super, piszą ze niby starsze dziecko lepiej z nim siedzi, a ma pełną rączkę wiec dla mnie super, nie raz sie morduję z inglesiną ktorą muszę prowadzić jedną ręką , starszy chce rączkę itp pełna rączka dla mnie jest jak wybawienie
doradzicie coś ? smile
Obserwuj wątek
    • gleana Re: wózek dla 2latka 19.09.14, 14:20
      Mutsy jest ciężki, ok. 9 kg. Xt byłby w porządku ale też ma podwójne rączki. Jeśli chciałabyś coś lekkiego i z pełną rączką to może Quinny Yezz.
      • madzik29 Re: wózek dla 2latka 19.09.14, 14:33
        przygladam sie tez temu yezz, tylko ze nie ma kosza pod spodem, a starszy zawsze a to piłkę ma ze sobą, a to picie.. no i te malusie kułeczka mam wrażenie ze tylko do marketu sie nadają, a ja mieszkam na zwykłym łódzkim osiedli z chodnikami średniej jakości wink ale kształt i cała reszta fajna smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka