anczet 26.09.14, 17:57 Hej Zastanawiam się nad kupnem tego wózka. Podoba mi się, ze jest tak ładnie zabudowany, bo potrzebuje wózka na zimę dla 5 miesięcznego dziecka. Jakieś opinie? Ktoś go może miał i wie jak się sprawuje podczas użytkowania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annulka79 Re: camarelo eos 26.09.14, 18:35 Widziałam toto w sklepie, rzuciły mi się na oczy białe kołpaki. Wyglądał badziewnie i plastikowo. Szukasz czołgu (waży z 15-16 kg) na pół roku jazdy (oparcie króciutkie wystarczy do roczku, no półtora) ? Czy spacerówki W tym budżecie możesz mieć fajniutki używany wózek a jeśli możesz dołożyć trochę to dziewczyny i nowy doradzą ale taki który będzie wygodny zarówno dla Ciebie jak i dla dziecka, będzie się łatwiej prowadził (ten juz w sklepie nie wydawał się zbyt zwrotny) i lepszej jakości. Odpowiedz Link
anczet Re: camarelo eos 26.09.14, 20:05 Wydawał mi się dość lekki, oczywiście w porównaniu do mojego. A mam właśnie używaną Mure. A może sama masz jakąś spacerówe do polecenia? Odpowiedz Link
annulka79 Re: camarelo eos 26.09.14, 21:08 Poczytaj wątki na tym forum a na pewno coś wpadnie w oko. Doradziłam jakiś czas temu znajomym PP Si i są bardzo zadowoleni (ale to nie dla półroczniaka na zimę) , innej koleżance Baby Jogger City Mini Gt i to ich ulubiony wózek ale teraz zaraziłam (dość skutecznie zresztą) ochotą na Peg Perego Booklet. Mają dziecko w podobnym wieku do Twojego i w zasadzie zdecydowani na Bookleta. Kuzynka za moją namową kupiła BJ Versa (w porównaniu z ich poprzednim wózkiem amortyzacją nie poraża ale jest fantastyczny dla malucha bo w kubełkowym siedzisku maluch siedzi stabilnie a i budka fantastyczna). Nie wiem czego oczekujesz od wózka. Dlaczego nie chcesz wozić dziecka w Murze? Ma siedzonko przodem do prowadzącego i powinien być przecież wygodny dla maluszka. Odpowiedz Link
anczet Re: camarelo eos 26.09.14, 22:10 Nie wożę w Murze, bo kupiłam używaną, niestety niekompletną. W sumie moja wina, bo nie sprawdziłam od razu jak powinien wyglądać daszek. Jest niekompletny i w ogóle nie osłoni od wiatru. Nada się wyłącznie na lato. W pozycji leżącej daszek sobie a oparcie sobie. Chciałabym, żeby wózek był w miarę lekki, z pompowanymi oponami(dużo spaceruje po terenie), dużą budką komfortowy dla dziecka i żeby posłużył jak najdłużej i jeszcze duża buda Obawiam się trochę, że w spacerówce będzie mu ogólnie zimno. Ale mogę się mylić. Pierwsze dziecko i pierwsza spacerówka Odpowiedz Link
silke85 Re: camarelo eos 26.09.14, 22:21 baby joggery na pewno posłużą Ci baaardzo długo, no i budę mają rewelacyjną poza tym są dobrze osłonięte więc nie ma sie co bać że dziecię zimą zmarznie Odpowiedz Link
gleana Re: camarelo eos 26.09.14, 22:21 Buda w Murze nigdy nie była mocną stroną tego wózka. Masz może starszą wersję że z tyłu jest taka płachta materiału ? Albo miała być skoro piszesz że budka jest niekompletna. Odpowiedz Link
anczet Re: camarelo eos 26.09.14, 22:26 Dokładnie tak, miała być. Kobieta sprzedawała mówiąc, że można dokupić. Nie można Ale wózek i tak byłby ciężki. Odpowiedz Link
gleana Re: camarelo eos 26.09.14, 22:36 No to faktycznie dostał ci się tylko daszek zamiast budy. Napisz czy może być trzy lub cztero -kołowy, nowy czy używany, jaki masz budżet a na pewno dziewczyny ci coś doradzą Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: camarelo eos 26.09.14, 22:37 Jeśli nie musi być super kompaktowy po złożeniu ale ma starczyc na długo to Baby jogger City Elite. Odpowiedz Link
anczet Re: camarelo eos 26.09.14, 22:46 Nie musi być kompaktowy, bo nie jeżdżę dużo autem. A poza tym mam kombi. Wolałabym 4kołowy, nie wiem czemu ale 3 kołowe wydają mi się nie stabilne. A budżet ok 1 tys. Trochę zraziłam się do tej uzywanej Mury, wolałabym nowy. Nie przekreślam jednak używanych wózków. Odpowiedz Link
julia1607 Re: camarelo eos 24.02.15, 12:20 JAK SPRAWUJE SIE WAM TEN MODEL WOZKA, CZY POLECACIE GO, JAKIE SA JEGO WADY I ZALETY PRZY DLUZSZYM UZYTKOWANIU? Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: camarelo eos 24.02.15, 16:36 to juz kolejny watek dzisiejszego dnia o tym eosie - spamerka zaczyna podjezdzac. Odpowiedz Link
norah Re: camarelo eos 24.02.15, 17:00 A teraz ktoś odpowiada na 2 wątki sprzed roku o quinny zapp xtra po co? Odpowiedz Link
norah Re: camarelo eos 24.02.15, 17:04 A nie na 2 tylko na 4 wątki i wszystkie ten sam tekst o quinny wcześniejszych wpisów tego autora na naszym forum brak - czyli zapasniczka w pracy Odpowiedz Link
adameo Re: camarelo eos 27.06.18, 21:20 hej ja tez wlasnie myslalam nad zakupem, www.wozek-dzieciecy.pl/opinie/camarelo-elf pisza calkiem dobre opinie, jak wam sie go uzytkuje??? Odpowiedz Link
annulka79 Re: camarelo eos 28.06.18, 12:54 Jakie opinie? to reklama Do tego dla naiwnych. Porównanie że niby lepiej wypada niż Mytrax? Nie jestem fanką Joie ale tak na szybko, Mytrax składa sie jedna ręką, z kołami ma mniejsze wymiary po złożeniu niż ten krasnoludek czy tam elf bez kół ma zdecydowanie wyższe oparcie w dodatku Joie to wózek wielofunkcyjny bo można na nim zamontować gondole i fotelik... Jeszcze kilka elementów by się znalazło, waga, jakby tak sprawdzić, też nie wiem czy nie wyszłaby inna Marny produkt, marna strona, marna reklama Odpowiedz Link