agnes_nyc 22.10.14, 17:04 Witajcie W związku z rezygnacja monika_kas szukamy nowej osoby do pomocy a nawet dwóch kogo polecacie ?? - wpisujcie swoje propozycje w temat watku casting trwa do 28.10.2014 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_kas Koala 22.10.14, 21:11 to jako autorka całego zamieszania może zaproponuję pierwsza Odpowiedz Link
atwar1 Re: Kar-Ula 22.10.14, 21:55 gabilu napisała: > A ja zaproponuję Kar-Ula Popieram Odpowiedz Link
malaidka Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 00:50 A spośród kogo jest wybór? Jakaś lista chętnych kandydatek? Mimo że wchodzę tu kilka razy dziennie to nie wiem kto, co i jak, chociaż kilkanaście forumek już dobrze kojarzę. Ale za to mam nadzieję, że nowa osoba, albo i dotychczasowe adminki pousuwają te stare, zalegające sprzedażowe ogłoszenia. Bo dobrnąć do tego w wersji mobilnej to trzeba mieć cierpliwość Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 02:22 malaidka napisała: > A spośród kogo jest wybór? Jakaś lista chętnych kandydatek? Mimo że wchodzę tu > kilka razy dziennie to nie wiem kto, co i jak, chociaż kilkanaście forumek już > dobrze kojarzę. Ale za to mam nadzieję, że nowa osoba, albo i dotychczasowe adm > inki pousuwają te stare, zalegające sprzedażowe ogłoszenia. Bo dobrnąć do tego > w wersji mobilnej to trzeba mieć cierpliwość Usuwaniem nieaktualnych ogłoszeń w wątku "sprzedam wózek" zajmuje się wyłącznie Agnes_nyc. Jeśli chodzi o kandydatki to każda aktywna użytkowniczka forum może otrzymać głos jesli ktoś zechce na nią zagłosować. PS. Ja ze swoim głosem poczekam. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 13:53 Hej wątki sprzedam/kupie usuwam ja i robię to raz w miesiącu bądż cześciej jesli jest taka potrzeba tak było ustalone na samym początku Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 12:44 a można nieskromnie zgłosić siebie? jakby coś, to mogę, na forum jestem codziennie. taka luźna propozycja Odpowiedz Link
malaidka Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 13:30 No i wg mnie dobra propozycja. Dlatego zapytałam w poprzedniej wiadomości spośród kogo można wybierać, bo lepiej chyba jak ktoś ma czas i sam chce. Odpowiedz Link
malaidka Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 13:30 W takim razie ja popieram! Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 13:44 W takim razie wpiszcie swój głos w tytule posta pisząc nick osoby, na którą głosujecie. Agnes bedzie potem łatwiej zliczyć głosy patrząc po tytułach postów niż z ich tresci wyłuskiwać głosy. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 13:57 Dziewczyny moze byc kilka Pań tylko to musza byc aktywne mamy /wozkomaniaczki Odpowiedz Link
thektoska Re: Szukamy do pomocy moderatora nowego 23.10.14, 21:09 ja tez popieram, skoro sie zglosilas to znaczy ze masz odpowiednia ilosc czasu i motywacji, a to chyba w tym temacie najwazniejsze! Odpowiedz Link
jprzeczek Re: jprzeczek 24.10.14, 14:49 Tiaaaaaa, za zielona jestem, a rozwód byłby murowany, bo już i tak za dużo czasu na szukanie wózka straciłam. Odpowiedz Link
gniesia007 Kar-ula 23.10.14, 18:05 Ja swoj głos oddaje jw Gdyby cos to ja tez jestem codziennie na forum, mam czas wiec jak ktos mnie pokieruje to również mogę pomóc. Odpowiedz Link
kar-ula Dominiczka87w i The_Isabelle 23.10.14, 21:01 Moje "Typy" powyżej. Dziewczyny, przy okazji chciałam Wam napisać, ze jestem w głębokim szoku, prawie amoku, że mnie tu aż tyle osób zgłosiło. Czuję się, jakbym złoty medal na olimpiadzie zdobyła . Myślałam, że jestem taką szarą cichą Forumką, a tu takie zaskoczenie Bardzo Wam dziękuję, ale niestety wiem, ze nie dałabym rady sprostać zadaniu - dużo i intensywnie pracuję, do tego mam problem z oczami i staram się nie siadać codziennie do komuptera. Nie byłabym w takiej sytuacji dostatecznie solidna i rzetelna. Odpowiedz Link
jelsaa Karioka i Gniesia 24.10.14, 13:22 Gniesia i Karioka zgłosiły się na ochotnika, więc na nie oddaję swoj głos. Jesli dziewczyny maja czas i chęć no to super Karula wyraźnie napisala że nie ma czasu. Odpowiedz Link
gabilu Karioka i The_isabelle 25.10.14, 19:37 Skoro Kar- ula nie zaajceptowała swojej kandydatury to oddaje głosna wyżej wwymienione Dziewczyny. Odpowiedz Link
martuska1982 Gniesia i Karioka 27.10.14, 20:50 Trochę się przez te dni wyklarowało, kto chce a kto nie chce, więc i trochę łatwiej. Oddaję mój głos na Gniesię i Kariokę jeśli mają być dwie osoby. Odpowiedz Link
magda79pn Magda79pn - nie bierzcie mnie pod uwagę 27.10.14, 22:55 mnie też bo niestety z czasem to u mnie kiepsko... Odpowiedz Link
afroddytta przy okazji do moderacji 27.10.14, 21:06 Dziewczyny, wetnę się z pytaniem -czy byłaby szansa aby zmieć regulamin wątków sprzedażowych/zakupowych, a konkretnie w kwestii fotelików samochodowych tzn. obecnie jest zakaz takich ogłosznień i trzeba się udać na forum fotelikowe. Ale tamto forum nie cieszy się wielką popularnością, poza tym jest dość anonimowe, a sprzedaż fotelika jest chyba obłożona pewnymi zasadami. Chodzi mi o to, że może już nie ja ale moje znajome chętnie by kupiły fotelik od kogoś zaufanego (i tak postrzegam część dziewczyn z tego forum z którymi znamy się już długo), a przy obecnym regulaminie technicznie jest top praktycznie niemożliwe. Nie wiem co myślą inne forumki, może ktoś się wypowie również. W każdym razie liczę na komentarz administracji. Odpowiedz Link
kar-ula Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 21:13 Ja też jestem za propozycją Afrodyty. Jakiś czas temu sprzedawałam fotelik i dokładnie takie miałam wrażenie, że forum fotelikowe zupełnie w sprzedaży nie pomoże, bo tam nikt nie zagląda. Odpowiedz Link
afroddytta Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 21:21 Dokładnie, ja przez przypadek trafiłam, że magda śpiworkowa sprzedawała foteliki na olx, ale już było za póżno, a może ktoś by skorzystał Odpowiedz Link
magda79pn Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 21:36 Ano sprzedawalam i obydwa były po jednym dziecku, z paragonami i gwarancjami, a tutaj nie było gdzie ich wystawić.... Forum fotelikowe jest zupełnie do doopy, człowiek pisze czego szuka, a odpowiedzi są zupełnie nie na temat, i obowiązuje zasada, że tylko fotelik powyżej tysiaka jest godny uwagi. Odpowiedz Link
afroddytta Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 21:50 Chyba kiedyś jak to nasze forum powstawało było lepiej, bo był jeden sensowny fachowiec, a teraz każdy tam się wymądrza i nie na temat Odpowiedz Link
magda79pn Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:01 jak ostatnio szukałam fotelika, to zamiast mi cos doradzić, doszli do wniosku, że mój synek jest za mały do jakiegoś tam fotelika, i nie ważne jak wygląda (a wygląda na dobre 3 latka, waży ponad 16kg), ich zdaniem jak ma 2 i trochę, to jest za mały i koniec, mało tego ma jeździć tyłem do kierunku jazdy, w mega wypasionym i oczywiście drogim foteliku (chyba by się wściekł jakbyśmy wszyscy siedzieli przodem, a on tyłem i jeszcze by kierującego taty nie widział ) ale znowu forumowi eksperci napisali swoje racje i stwierdzili, że dziecko się przyzwyczai chyba ze trzy razy pytałam o fotelik graco, nikt mi nie odpowiedział, ciagle padały tylko inne droższe propozycje, a ja go kupiłam i jestem mega zadowolona, młody siedzi sobie jak król ale naśmieciłam w tym wątku sorki Odpowiedz Link
kar-ula Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 21:55 magda79pn napisała: > Forum fotelikowe jest zupełnie do doopy, człowiek pisze czego szuka, a odpowied > zi są zupełnie nie na temat, i obowiązuje zasada, że tylko fotelik powyżej tysi > aka jest godny uwagi. > No może niezupełnie tak - generalnie forsowane tam są foteliki RWF, a te po prostu raczej powyżej tysiaca kosztują. Ja akurat też jestem z "frakcji RWF", ale zgadza się, ze bardzo trudno uzyskać odpowiedź, dużo jest sprzeczek, mało ludzi tam zaglada i raczej pytania i ogłoszenia pozostają bez odzewu. no ale to nie żale na to Forum tylko na tamto Odpowiedz Link
betty1234 Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:03 ja też za gdyby się moderacja zgodziła bo tu jakoś łatwiej o poradę co prawda wózkową ale pewnie i fotelikowa by się znalazła ja przejrzawszy tamto forum i bloga 8* niewiele więcej wiem Odpowiedz Link
kar-ula Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:08 Hmmm, ciekawe, czy udało by nam się nie pokłócić przy okazji dyskusji o przewadze RWF nad FWF i odwrotnie Odpowiedz Link
afroddytta Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:13 Żeby było jasne, mi nie chodziło o dyskusje (szczególnie nie merytoryczną), ale o sam fakt informujący o sprzedaży fotelika. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:16 Ja popieram. Ja nawet na tym owianym tajemnicą forum fotelikowym nie byłam nawet razu. Wprawdzie samochodu nie mam i przy synu miałam używany maxi cosi kupowany na allegro, ale posłużył nam dokładnie jeden raz na przewiezienie małego ze szpitala do domu autem taty. Teraz też auta ie mamy, ale w przyszłym roku jest plan zakupu, zwłaszcza, że rodzina mojego partnera mieszka godzinę drogi od Płocka, a i być może się tam przeprowadzimy (to jednak z opcji), wiec i zakup porządnego z pewnego źródła fotelika będzie pewnie sensowny. Wtedy przydałoby się mieć możliwośc zakupu od znanej forumowej "buzi", a nie od obcych. Odpowiedz Link
betty1234 Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:20 Afro no tak ale może dałoby radę się choć poradzić u kogoś doświadczonego w temacie Odpowiedz Link
afroddytta Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:29 W kontekście zapoznania się z faktami, jak najbardziej tak, ale decyzję każdy musi podjąć sam. Teksty w stylu 'jak kochasz swoje dziecko to' to dla mnie niestety są niepotrzebne. Odpowiedz Link
betty1234 Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:17 Kar-ula ja po lekturze i filmikach na youtubie przyłączam się do "twoje" frakcji. Muszę tylko model wybrać ale nie wiem jaki Może dziewczyny się na jakiś wątek w tym temacie zgodzą więc będzie można podyskutować Odpowiedz Link
magda79pn Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 22:54 To ja proszę o wytłumaczenie o co chodzi ? domyśłam się jedynie, że chyba przodem i tyłem do kierunku jazdy, tak? bo ja tępa jestem i się nigdy fotelikami nie interesowałam, samochodem jeździ tylko mąż, ja z dziećmi to czasem i cały miesiąc nie jadę nigdzie, jedynie na wakacje wyjeżdżamy i są to wtedy długie podróże osobiście zawsze kupuję fotelik odpowiadający mi cenowo (dobry, ale niekoniecznie za miliony), posiadający odpowiadającą mi ilość gwiazdek (jakoś ufam tym gwiazdkom...) no i na końcu jak już mam 2-3szt do wyboru, to wybieram najwygodniejszy ==== kar-ula napisała: > Hmmm, ciekawe, czy udało by nam się nie pokłócić przy okazji dyskusji o przewad > ze RWF nad FWF i odwrotnie Odpowiedz Link
gniesia007 Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 23:02 Magda ale bierz tez pod uwage, ze czasem zanizona ilosc gwiazdek moze byc spowodowana czasem zwykla nieporecznoscia np montowania fotelika a bezpieczenstwo jest na najwyzszym poziomie, wiec z tymi gwiazdkami to róznie bywa bo te testy obejmuja wiele aspektow Co do pytania głownego to tak chodzi o jazdę przodem i tylem do kierunku jazdy Odpowiedz Link
liveveb Re: przy okazji do moderacji 27.10.14, 23:11 Magda- niestety dzieci wysokie sa czesto pozbawione opcji wyboru. Moja starsza corka miala 2,7 i wazyla ponad 18 kg i za wysoka byla- i dooopa- zaczela jezdzic przodem- bo innej opcji nie bylo. A bardzo chcialam wozic ja tylem... A adac teraz dal ciala na maxa- jesienne testy tylko marketowych fotelikow... Odpowiedz Link
thea19 Re: przy okazji do moderacji 28.10.14, 09:42 fotelik bardzo wazna rzecz, wazniejsza sto razy od wozka. ja jestem z frakcji rwf i moje 4letnie dziecie o wadze ponad 19kg obecnie i wzroscie prawie 110 dalej jedzi tylem. jak na wozki wydawalam duzo za duzo, to na fotelu nie bede tym bardziej oszczedzac. Odpowiedz Link
jprzeczek Re: przy okazji do moderacji 28.10.14, 10:08 Ja też chciałam kupić dziecku fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy. Z uwagi na to, że moje dziecko ma mocną chorobę lokomocyjną, to kupiliśmy fotelik przodem do kierunku jazdy. Córka podróżuje tylko na krótkich dystansach, nawet 15-minutowa jazda może zakończyć się wymiotami, a wtedy lepiej mieć szybki dostęp do dziecka, aby wypiąć je z fotelika. Od samego początku był problem w samochodzie, a gdy córka nauczyła się chodzić, to zaczęło się... Ciekawa jestem czy ma ktoś podobny problem. Odpowiedz Link
gniesia007 Re: przy okazji do moderacji 28.10.14, 15:39 Ja mam dokładnie taki sam problem z córką a raczej z chorobą lokomocyjną, ale tutaj to chyba nie miejsce byśmy sobie pogadały, jak cos zapraszam wątek do pogadania Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: przy okazji do moderacji 28.10.14, 14:41 Afro czuje się wywołana do tablicy czemu nie napisze do Sylki zeby wrzucila plik na główną tablice i w weekend zmienie regulamin czas na zmiany Odpowiedz Link
the_isabelle Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 27.10.14, 22:09 Dziekuje za glosy Dziewczyny (poważnie, mile to jak cholera) ale ja za 5-6 tygodni będę miala drugiego bambetla w domu i dotąd nie wiem jak to ogarne teraz korzystam z czasu poki mogę ale od grudnia mogę nie mieć zaglądać zbyt często Głupio bylo by mi zająć sie tym tylko na chwilę i wprowadzać zamęt. Odpowiedz Link
jelsaa Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 27.10.14, 22:34 Ja też jestem za tym aby można było poczytać 'u nas' o fotelikach i zamieszczać ogloszenia kupie/sprzedam. Odpowiedz Link
liveveb Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 27.10.14, 22:52 Popieram Karioke i opcje sprzedazy fotelikow. Ja za chwile bede miec RWF do sprzedania wiec jestem zywo zainteresowana tematem. Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 27.10.14, 22:58 Tylko bierzcie pod uwagę, ze jak nie będzie tylko jednego osobnego watku o fotelikach i to przyszpilonego u góry dla jasności, to zrobi sie mega zamęt, bo my będziemy wiedziały że jest do tego osobny wątek ale nowe uzytkowniczki nie i bedzie pewnie tak samo jak ze sprzedaża wozków czy innych ogloszeniach, a to dla moderacji dodatkowa robota zapewne Podejzewam, ze jak by sie info rozeszlo to zaraz by się posypala fala pytan o foteliki. Ja bym zrobila taki jeden watek w ktorym, kazda z nas opisalaby foteliki jakie miala i jak sie sprawdzily czy warto czy tez nue oraz do jakich aut pasuja, wiecie cos na zasadzie takiej sciagi, byc moze wiekszosc tych fotelikow za ktorymi sie rozgladamy i szukamy opini wlasnie ktores z nas maja. A dyskusje typowo fotelikowe i rozwazania na ich temat to bym juz raczej wrzucila do wątku do pogadania Ja dopiero teraz się np dowiedzialam ze jest taki dzial jak foteliki a siedze tu codziennie. Odpowiedz Link
magda79pn Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 27.10.14, 23:20 Spoko, NIC nie straciłaś ==== gniesia007 napisała: > Ja dopiero teraz się np dowiedzialam ze jest taki dzial jak foteliki a siedz > e tu codziennie. Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 27.10.14, 23:34 Fakt, wlaśnie przegladam fotelikowo, ale za to dodalam swoj krótki opis fotelika gdyby komuś byl potrzebny Odpowiedz Link
thektoska Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 28.10.14, 08:42 W temacie fotelikowym zgadzam sie w 100% Pomyslalam , ze warto tez przyszpilic inne popularne tematy u gory . Przede wszystkim "zakup pierwszej gondoli" , ja tak znalazlam to forum I kiedy tylko widze tu pierwsze pytania ciezarowek przypominam sobie swoja nieporadnosc... Moze by tak opisac kilka naszych ulubionych gondoli I wrzucic na poczatek listy tematow.jesli pomysl zostanie zaakceptowany moge opisac badz wspolpracowac w opisuje joolza. Moze warto tez inne ciagle pojawiajace sie pytania potraktowac jako inspiracje do stwierdzeniem kompendium wozkowej wiedzy. Np - jak rozpoznac wiek maclarena xt, - przeglad terenowych wozkow - przeglad podwojnych wozkow - fajne I ekonomiczne wozki - jakich wozkow zdecydowanie nie warto kupowac - przeglad parasolek - akcesoria nasze hitu - galeria- miejsce do ogladania, chwalenia sie I szukania inspiracji Itp... Na forum zaglada wiele przypadkowych osob. Moze warto w odrobine usestymatyzowany sposob podzielic sie wiedza , z ktorej niektore forumki moglyby doktoraty napisac. Osobiscie uwielbiam to forum ale wkurza mnie nieporeczna I maloefektywa wyszukiwarka, brak subforow, w ktorych mozna by pokopac sobie do woli na wybrany temat I brak mozliwosci obslugi z tapatalk. Co do moderatora to mysle, ze dobrzeby bylo gdyby kandydatury zglaszaly same zainteresowane pelnieniem funkcji osoby I tylko na nie powinnismy oddawac nasze glosy. Kiedys ktos mnie zglosil pod moja nieobecnosc do pewnej nieinternetowej spolecznej funkcji, dosc liczne grono przeglosowalo na kozysc mojej kandydatury, a ja jak sie dowiedzialam po fakcie to nie bardzo wiedzialam co z tym fantem zrobic. Milo mi bylo z powodu zaufania jakim mnie obdazono, ale nie mialam na dodatkowe obowiazki czasu . Odpowiedz Link
gleana Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 28.10.14, 08:56 O a ja jeszcze proponowałabym wątek z wymiarami wózków bo tak to trzeba strasznie szukać żeby wyłowić, w tytule model a w treści wymiary. Odpowiedz Link
gniesia007 Wątek techniczny:-) 28.10.14, 09:31 Ja osobiście tez uwazam, ze forum przydałoby dopracować ale to tylko administracje musimy przekonać i tez nie wiadomo jakie mozliwości techniczne ma forum Ale fakt subfora to dobra rzecz, wymaga wiele pracy, bo posegregowanie tych miliona naszych wątków na jeden temat to grubsza sprawa ale może Agnes da sie skusić na troszkę zmian Pewnie przadałby się taki wątek techniczny i kazdy wrzucił by temat co można pozmieniać, bo napewno wiele z nas korzysta z różnych forum a pomysły fajna i pomocna rzecz Odpowiedz Link
inka.1982 Re: Karioka, bo ochotnik to najlepsza opcja :) 28.10.14, 09:36 Super pomysł z tymi oddzielnymi tematami. Na forum jest bardzo dużo informacji, ale ciężko ją czasami wyłowić i np. niektóre wątki powtarzają się bardzo często lub pytania są duplikowane. Nawet taki żółtodziób jak ja potrafi odpowiedzieć na dużą część z nich. I co najzabawniejsze- w pracy teraz doradzam kolegom co powinni kupić na początek i nie ładować się w zestawy 3 w 1 Foteliki też jak najbardziej popieram, bo za kilka miesięcy czeka nas przesiadka z MC Cabrio Fix I osobny wątek z fotkami, zdjęcia w realu niektórym wózkom dodają a niektórym odejmują uroku i mogą bardzo wiele pomóc w wyborze, jeżeli nie można wózka obejrzeć na żywo w miejscu zamieszkania. A jeżeli chodzi o kandydatury także popieram ochotników jak w temacie. Ja z przyjemnością podczytuję forum, ale ze względu na pracę zawodową nie byłabym w stanie ogarniać tego wszystkiego. Kończąc już: dzięki forum zakupiłam BI w tym ślicznym turkusowym kolorze I mimo wad ten wózek jest boski i od razu go rozpoznaję na przystanku tramwajowym, jak Mała na mnie czeka. I warto pomyśleć o zniżkach w sklepach z gadżetami- napędzamy rynek Odpowiedz Link
gniesia007 Link do galerii z wózkami 28.10.14, 10:59 Inka.1982 jest watek z fotkami tylko trzeba go wygrzebac albo zrobic kontynuacje kolejnego bo tak juz jest sporo dziewczyny wrzucaly swoje fotki forum.gazeta.pl/forum/w,101614,121658824,121658824,Zdjecia_naszych_wozkow_Baby_Jogger_Citi_Mini_Elitt.html Odpowiedz Link
carole87 koala0405 i jprzeczek 27.10.14, 23:10 Przeglądam forum praktycznie codziennie i widzę, że zawsze można na nie liczyć Odpowiedz Link
gniesia007 Re: koala0405 i jprzeczek 27.10.14, 23:17 Przeczytaj jeszcze caly wątek a dowiesz się więcej kto moze a kto nie, bo Agnes będzie miała full roboty Odpowiedz Link
carole87 Re: koala0405 i jprzeczek 27.10.14, 23:45 na pewno można na nie liczyć w przeciwieństwie do Ciebie Gniesiu ;] Oddałam swój głos, nie rozumiem po co go komentować? Właśnie przez takie dodatkowe komentarze jak Twój "Agnes będzie miała full roboty". Odpowiedz Link
gniesia007 Re: koala0405 i jprzeczek 28.10.14, 00:02 Czy mozna na mnie liczyc czy nie, nie Tobie to oceniać kochana. Koala wyraznie napisala, ze nie jest zainteresowana więc po co powielać, wystarczy przejzec wątek, czytanie nie boli. Odpowiedz Link
malaidka Re: koala0405 i jprzeczek 28.10.14, 00:03 Ano po to komentować, że Koala0405 napisała kilka postów wyżej, żeby jej nie uwzględniać. Co za tym idzie-wybierając kogoś, kto nie chce albo nie poświęci temu odpowiednio dużo czasu znów powstaje ten problem. Albo Agnes ma roboty za dwoje, albo znów szuka. Lepiej wybrać spośród tych kilku osób, które dobrowolnie wyraziły chęć administrowania. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Karioka i Gniesia 28.10.14, 10:50 Dziewczyny wieczorem to poogarniam teraz Aga działa w moim imieniu zakladajcie watek techniczny i piszecie co chcecie zmienic dzis sylki dopisze na liste nowa moderacje agnes Odpowiedz Link
jprzeczek Miło mi, ale nie bierzcie mnie pod uwagę jprzeczek 28.10.14, 06:14 Jest więcej osób, ktôre mają większe doświadczenie wózkowe i dłużej tu działają ode mnie. Niestety nie będę miała czasu na większy udział tutaj niż obecnie. Dziękuję z głosy , choć sama nie wiem dlaczego je dostałam. Odpowiedz Link
agnes_nyc Karioka 28.10.14, 11:37 zgadzasz się ???? Gniesia juz wyrazila chec i juz ma nadane prawa moderatora Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Karioka 28.10.14, 11:47 Głupio by było się nie zgodzić, w końcu sama się zgłosiłam 😉 więc tak 😁 Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Karioka 28.10.14, 11:54 uprawnienia nadane dziewczyny macie watkami takimi jak sprzedam /kupie zajmuje sie tylko JA nie usuwajcie mi nic tam bo pozniej zamieszanie sie robi Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Karioka 28.10.14, 13:13 karioka napisz do mnie na email gniesia007@poczta.onet.pl dogadamy sie co i jak robic Odpowiedz Link
monika_kas Re: Karioka 28.10.14, 13:39 GRATULUJĘ DZIEWCZYNY i przepraszam, że przez moje odejście takie zamieszanie..... Odpowiedz Link
thektoska Re: Karioka 28.10.14, 14:01 ja tez gratuluje, Monika odejsciem sie nie przejmuj, zawsze mozesz wrozcic! Zobacz jakie tworcze zamieszanie zrobilo sie z tego poowdu, forum zmiana tylko na dobre wyjdzie Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Karioka 28.10.14, 14:08 mamy nadzieje, ze godnie zastąpimy Monike w razie czego gdyby cos bylo nie tak z naszą pracą na forum, piszcie raczej na email, nie zakladajac kolejnego watku, ze komus cos zginelo ok, tak jak w regulaminie pisaly dziewczyny najszybciej się dowiecie co jest Odpowiedz Link
monika_kas Re: Karioka 28.10.14, 14:15 e tam moja rola na forum nie była znacząca, bo pech chciał, że niedługo po wybraniu na moderatorkę wszystko mi się schrzaniło... pech, czasem tak bywa. Karioka i Gniesia będę wam kibicować z całych sił Odpowiedz Link